Коментари - Sony Ericsson на път да стане изцяло японска | IT.dir.bg
назад

Sony Ericsson на път да стане изцяло японска

В опит да подсили бизнеса си със смартфони, японската компания Sony е близо до сделка за изкупуването на дела на шведите от Ericsson в съвместното им предприятие за мобилни телефони, според Уол Стрийт Джърнъл.

Обратно в новината

Коментари - Sony Ericsson на път да стане изцяло японска | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сони отдавна са една куха марка! Каквото Сони съм си купил, все съжалявам скоро след това. Все се поврежда и разваля още в гаранционния срок, а след като същият изтече, просто капе, като презряла слива... така че, да си помислят добре, щото им е останало едното име, че са японска марка...

Телефоните на SE са най-непродаваното нещо в Япония, макар, лесно е да се предположи, са много по-"наточени" от всякакви европейски и американски версии, които фирмата пуска. Според пазарни анализатори, ако продължават фирмените си политики по същия начин, през 2012 г. няма да е голяма изненада ако двете марки - SE и Nokia просто изчезнат от пазара.

От 3 години имам "слушалка" SE. Заредих я преди 5 дена и днес е заредена 53%. Спокойно мога да отида в командировка или на почивка без зарядно. Колеги със "смарт" телефон, веднага го включват в зарядното. Перфектен телефон! Няма сила която да ме накара да го сменя.

Имах Нокия, но от както преди повече от 7г. си купих SE нищо не е в състояние да ме разубеди. Последно си взех Xperia - перфектен софтуер, дизаин с много функции, както и предишния к700, кой то още работи.

Това ще им бъде най-голямата грешка ако го направят и ще загубят много клиенти.

добре, че си ти да се светнеш - по умен си от целия мениджърски екип на Сони, на Ериксон и на още една гора акционери. Най-умния си ти, браво !