Коментари - Стив Джобс оставил план за 4 години | IT.dir.bg
назад

Стив Джобс оставил план за 4 години

Apple следва четиригодишен план за развитие, завещан от Стив Джобс. Знаейки за наближаващата смърт, CEO-то на компанията се съсредоточил през последната година в изготвяне на план за действие без него, твърди в. "Дейли Мейл".

Обратно в новината

Коментари - Стив Джобс оставил план за 4 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на Ябълките.Прекалено са скъпи за качеството си.Мир на праха на Стив.

Компанията му отдавна е във фалит.

луд ли си? дори нарко дилърите си слагат по-ниска надценка на продуктите...

Виж им финансовите отчети, за да разбреш за какво става въпрос - 76 млрд. в пари и парични наличности, на това ако му се вика фалит...

Най-големия!!!

но имам мнение относно онова, което използваме. Продуктите "Епъл" създават илюзията у потребителя, че е част от елита на света. Те са в красиви "опаковки", но по своите функции не се различават от всички останали подобни продукти. Не е тайна, че продуктите "Епъл" логично се следват един друг за постигането на една наистина добра комуникация помежду им, което задължава едва ли не потребителя, ако има Ифон, да си купи и таблет и какво ли не още, все "Епъл". Айде, няма нужда ! ;)

Планът е от 2 думи: "Продайте бързо!"

тои е велик! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ясно, даже за 30 години напред, гуру е той... Това ще спре поевтиняването на балона Аппле за малко, но неминуемо акциите ще паднат драстично

Ум прави чудеса. Ум с пари прави много чудеса. Много ум с пари прави извънземни чудеса. Много ум с много пари прави Стив Джобс, който от своя страна прави чудеса.

Поклон пред човека и гения Стив Джобс!!!Сигурна съм, че и Горе, ще направи фурор и "ще вземе акъла на ангелите"!!!

смятай, вече им е продал крила с хромирано покритие... а използваните ги изнася за ада...

Ета това е човек с визия!

Най-големия!

поклон пред хора като него !

Велик е спор нема ! Но да се стягат ябълките, щото Samsung вече ги мачка ! Galaxy S II размаза всички !

Размазахме само лта.

Гениален! Той показа и все още показва как трябва да се работи, за да няма кризи в света. За съжаление като че ли не получи достатъчно признание преживе. Колко нобелови награди за медицина раздадоха за борба с рака, но не можаха да го излекуват.

Аз не се сещам за подобен човек не в днешно време, а изобщо в историята на света ! Не само да откриваш, а да управлявяш и променяш толкова целенасочено живота на хора ! ВЕЛИК с големи букви ! И да го правиш до последният си дъх ! Жалко че толкова велик човек си отиди толкова рано ! Горд съм че имам честа до докосна и притежавам всяко едно от неговите творения ! Новината за смърта му определено ме натъжи много дори и без да го познавам ! Е кажете ми имали друг човек в историята на света за който света да тъгува толкова много, без дори да го познава. Аз не се сещам !

Страхотен ПИЧ! Почивай в мир! :(

Много отговорен, скромен и гениален. Поклон!

Най-велик !

Незабравим и уникален, истински гений!

Не харесвам САЩ и всичко тяхно,но мисленето на този човек ме кара да си купя iPhone...

Преди време един китаец искаше да си продава бъбрека за да си купи айфон...

Велик !

Мислиш ли, че в този динамичен пазар е възможно да направиш план за 4 години напред?

Абсолютно !

Започнаха вече да си измислят, че акциите им падат ;)

В ерата на егоизма има велики егоисти.

Това е гений! Да мисли за делото и след като го няма! А не като нашите политици : "след мен и потоп"! Поклон пред един Велик човек и мислител!

Точно казано ! Велик!

Защо? Защото изпитваш уважение и желание да имаш точно неговите продукти ли? Бил Гейтс е гений който се научи да продава скъпо свобода на потребителя, а Стив Джобс предложи на потребителя имидж и простота срещу отказа от свобода и спечели - затова ли му се радваш, защото си сред щаствиливите изцоцани? Утре ще плачеш как вече няма свобода на словото, медиите и изобретателността и точно ти ще си част от причината да е така.

ТАКА Е !!!!

Велик? Умрял, и вече гние.