Коментари - ”Разочарованието” iPhone 4S чупи рекорди | IT.dir.bg
назад

”Разочарованието” iPhone 4S чупи рекорди

Apple e получила повече от един милион предварителни поръчки за iPhone 4S през първите 24 часа, съобщи Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - ”Разочарованието” iPhone 4S чупи рекорди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пяк за тя от нас дето де факто правят три цифрени ($) на час -- това са си просто ражодите за една вечеря :)))) да не говорим че телефона никога няма да е на тая цена -- мсрп много рядко е ацтуалната цена :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За вас може да е скъпо но за средно статистически Европеец който работи за 30 евро на час е никакъв проблем да си вземе този невероятен продукт! Apple са номер едно и така ще е доста дълго време приятели...

Аз не съм казал че не харча, аз казвам че това е много неразумен харч! И че съм точно професионалист и точно аз би трябвало да го използвам, но не ... използва се от хора да си прочетат 1 майл на ден и който Стив Джоб им е промил мозъка с чудесния си макетинг ... Има бая време още българина да се учи на финансова култура ...

Това е като съпричастност към починалия .

600000 балъка, на които маркетинга им е промил мозъка.

Много скоро ще се чудите къде да си го заврете! Човешката глупост е безкрайна - най вече тази на консуматорите!

650 $ - айде Юруш народе на маслинитеееееее! Айдееее! При все че съм от 10 год. програмист с международен бизнес , под 40 год. и вече изплатил ипотеката си ми се вижда безумие това и безмислено даване на пари! Ама толкова е зомбиран народа че за мене това нещо - нито е телефона (умира му батерията , а аз имам дни с 2 -3 часа разговори) нито е компютър с който да си свърша реално работа. Посредата , че и за толкова пари ...

Браво, дано повече хора достигнат това ниво.

Минималната заплата в САЩ е 8 долара на час. Като програмист евентуално печелиш поне 20$/час. 4 работни дни. Като се вземат предвид колко са евтини сметки, храни и тн в САЩ, въобще не е много.

Разочарование разочарование, колко да е разочарование.. Колкото 3GS-a беше разочарование след 3G-то толкова и 4S -a ще е разочарование след 4-ката. Аз лично мисля да си го взема :)

Oще 1 мил. роби на Ябълката, но в крайна сметка това си е техен личен избор.

Steve Jobs FOREVA !!!

Много е интересно. Телефоните им винаги са толкова добри, че повече не ти е нужно и всички с i-джаджи, ще си счупят краката да си купят следвщия модел. Да кажат от тоя милион, колко преди това са имали андроид например и са решили да си вземат Iphone.

супер в петък го получавам, заслуjaва си!

Още не си го получил,откъде знаеш,че си заслуjава ?

Ако си с 3S, то определено си струва! Ако си с 4, то по-добре си спести парите и чакай 5. Това е стратегията на Apple (при това доста хитра) - ъпдейт ПРЕЗ поколение, комулативно да е достатъчно атрактивно, че да си го купиш. А, 2 години е точно периода през който на повечето потребители им изтича срока на договор в USA и се затичват за следващият модел. По същият начин 5-цата ще е атрактивен за тези с 4... и т.н. :)

Аз си мисля че е съвсем нормално, когато се увеличи броя на телекомите, които го предлагат, да се увеличат и поръчките. Нищо изненадващо няма в цялата работа. Sprint Nextel има над 52 милиона потребители, а повишението е едва с 400 000 бройки, което прави... под 1% от потребителите им ! Май не е много голям удара, а ?

Не е въпросът в iPhone 4S, а в следващия. Тогава ще си проличи Епъл може или не без Джобс. Предишният път не можеше - ако и сега не може, то Самсунг ще получат хубава марка. Големият въпрос пред мениджърите на Епъл е: сега ли да продаваме, докато сме на върха или да рискуваме с изчакване. Според скромното ми мнение, Епъл ще бъде продаден рано (6 месеца) или късно (до 2-3 години).

Продаден на кого?! Няма компания в момента, която да има възможност да извади парите да купи Apple. Полудял си!

Мунчо

Никой не плаща в брой, пич! Това не е сирене в магазина. Плаща се не повече от 30% в реални пари - всичко останало е активи, акции, опции. Пред пресата една компания се продава за пари и така се обявява стойност, а не реално дадени пари! А иначе - Самсунг са фирма с оборот колкото държава от Г-10...

Проблемът в теорията ти е, че Apple струва повече отколкото всички останали брандове занимаващи се с телефони, взети заедно, като изключвам само Самсунг. Въпреки, че Самсунг е голям, то той няма достатъчно кеш за да купи Apple. В момента не знам дали изобщо има някой, който да е в състояние да купи Apple. Или казано по друг начин - шанса това, което предричаш е, колкото Нокия да стане отново N:1 бранд в севета в следващите 6 месеца до 2 години :)

Мунчо

..а ти може би забравяш, че когато Джоб се върна в Епъл, те бяха на ръба на фалита и на практика не струваха нищо? Знаеш ли каква е разликата между Епъл за стотици милиарди и Епъл за 10 цента? - точно 3 години, съдейки по това, което стана миналия път!

Някъде четох, че чичо Стиви е завещал 4 годишен план, по който Apple да се движи. Така че спокойно, със сигурност още 4 години ще изкарват яки телефони. Поне мен те ме вълнуват, иначе в плана става въпрос за всички продукти на компанията :)

Верно ли?! Баси, значи ще мога да си купя и "якия" iСиктир 15...? Ти наистина ли си мислиш , че това въобще е възможно?