Коментари - Sony изтегля 1,6 милиона LCD телевизора | IT.dir.bg
назад

Sony изтегля 1,6 милиона LCD телевизора

Sony Corp. изтегля 1,6 милиона телевизора с екрани с течни кристали (LCD) в световен мащаб заради дефект, който може да доведе до прегряване, дим и стопяване на някои части, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Sony изтегля 1,6 милиона LCD телевизора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има официална информация на БГ сайта на Сони в support секцията - там е описано всичко, но както пише в някои други медии, досега има само 10 такива сличая, регистрирани единствено в Япония.

аз имам проблем с такув телевизор от година и половина.няма служител в тази фирма,кожто да си свурши работата. никога повече този боклук сонъ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А у нас, в БГ дали има от тези модели? Продадени? Какво ще се случи с тях? Някой ще уведоми ли собствениците за потенциалния риск??

Ако са регистрирали телевизора си в MySony вече са получили и-мейл, не се тревожи. Е какво може да се случи - отиват в сервиз и сменят частта безплатно.

регистриран съм, имам Bravia KDL-40X5000, но нищо не съм получил. друг е въпросът, че и нищо му няма (поне на пръв поглед) на телевизора

И защо да го нося аз дефектния боклук в сервиза ? Трябва те да си дойдат на място.