Коментари - Apple победи в Австралия - забрана за Galaxy Tab | IT.dir.bg
назад

Apple победи в Австралия - забрана за Galaxy Tab

Австралийският съд застана на страната на компанията Apple и нареди временно да бъде прекратена продажбата на Samsung Galaxy Tab 10.1.

Обратно в новината

Коментари - Apple победи в Австралия - забрана за Galaxy Tab | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охо, отново любители на Азия тука. Айде кажете точно с факти, кои от най-значимите неща в телефоните и комуникациите през последните 20 години са измислили и патентовали азиатци, и кои европейци и американци? Сигурен съм, че само Нокиа и Моторола имат повече открития от цяла Жълтурия. ПС: Само не знам тоя amoled точно с какво ви харесва? Отидете в някой магазин и сравнете Айфон и тякой телефон с амолед да видите разликата. Ще забравите моментално за преекспонираните цветове на жълтурите.

Айдее платения писач на МС и червивата ябълка пак си изля ламерското мнение тука :) А amoled е толкова ярък и реален, че може би iphone 6 или 7 ще се доближи до някаква степен до него, но нали се сещаш, че дотогава Самсунг няма да си стоят още на Галакси С2 :) Точно пък за дисплея да лъжеш така безобразно (amoled е признат за уникалнен и от конкуренцията) ..не те разбирам ....съвсем плоско ти изглежда мнението...

Не му се връзвай де, не го ли виждаш че е захлупено келешче! Че и Нокия намърда - те тия не се ли върнаха към дърводобива - с телефоните ги видяхме кво могат ... или по-скоро кво не могат!

Не съм специалист,но ползвам всякаква техника на Самсунг вкъщи и от 10 години не е мръднала.Обаче новите им продукти са най честите "гости" в сервизите.

А на мене пералнята ми вече 5-6 години нищо и няма! Не е Самсунг де, още по-малко Епъл.

А моята пералня пък е точно Самсунг и си бачка без НИКАКВИ забележки от 2000 година!

Apple е просто един маркетингов балон - компания, която не произвежда нищо. Няма и един компонент в iPhone и iPad произведени от Apple, като дори сърцето на iPhone4 и iPhone4S - чипсетите Apple A4 и Apple A5 се произвеждат с процесор на Imagination Technologies и памети на Samsung и то от Samsung. Apple нямат и една собствена фабрика, в която поне да сглобяват нещо за пазара...

Аз пък от китайците директно ще си купя като искам... всичко е мафия миришеща на развалени ябълки !

Какъв е този съд, при капитализма не е ли последната дума на потребителя?Ябълката видя малко конкуренция и се на'ка май, а?

Къде е тръгнала Ябълката, няма нищо по-добро от двамата братя Сам и Сунг. :)

По-скоро имената на двамата "братя" са Гнус и Мас...

Браво, най-после жълтурите да получат забрана за техен продукт, който е 99% краден от конкуренцията. Затова са им по-евтини жълтите стоки - защото крадат най-скъпото - идеите, а те на жълта територия не виреят. Евтини жълти боклуци заливат света - дефектни жълти коли, жълта електроника и какво ли още не - трябва да се научат да инвестират в проучване, развитие и кадърни специалисти с идеи, а не в кражби на идеи, евтини материали и нископлатена работна ръка !

Самсунг не инвестирали в проучване , това беше лафа на годината, ще се смеем с колегите на твой гръб месеци наред :) А 3G технологията която откраднаха Apple, без разрешение на Самсунг,кой е разработил бе ЛАМЕ ?! По-добре се скрий някъде, дето слънце не огрява ! Нямам търпение да тръгнат всички дела от Самсунг срещу Apple, тогава ще ги видим какво реално са (едно нищо, ама голямо)!

И амолед технологията, точно жълтите както ти се изразяваш я разработиха и е на път да завземе целия пазар !!!

3G технологията е разработена в Япония и за пръв път тръгва в Япония. Има достатъчно статии по въпроса. Комерсиалното приложение на 3G за пръв път е реализирано в Корея, което обаче по никакъв начин не е равносилно на "изобретено".

А сега ми кажи къде се произвеждат ябълките ! Не ги ли произвеждат същите жълтури ? И при положение , че голяма част от чарковете в I -pad ; i-phone и i не знам си какво , се произвеждат точно от Самсунг , не е ли малко смешно ? И за какво евтино говориш , при положение , че цените на двата таблета са абсолютно еднакви ? В такъв случай явно страх лозе пази , защото аджеба , щом са толкова качествени ябълките , какъв им е проблемът при еднаква цена ? Би трябвало само тях да купуват иникой да не поглежда Самсунг . "Да ама не" казваше един тв водещ . То ябълковата логика утре трябва да очакваме някой автомобилен производител да иска забрана за продажба на коли произведени от конкуренцията му и тем подобни .

Между измислят и произвеждат правиш ли разлика? Разликата е като да управляваш и да работиш на поточната линия.