Коментари - iPhone треската започна - 4S е в магазините | IT.dir.bg
назад

iPhone треската започна - 4S е в магазините

iPhone 4S на американската компания Apple днес излиза по магазините в САЩ и още шест държави, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - iPhone треската започна - 4S е в магазините | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости! всички смартфони от тоя клас варират в тая цена.. потърси колко струват htc sensation, sensation 4g/xe/xl примерно... който не може да си го позволи не си го взима, стига сте мрънкали само... тва че стандарта на живот в България е под сяква критика не е вина на Apple в случая..

бъркаш се нещо.. договорите са 2 годишни.. къде си видял 3 годишен договор за телефон? Аз не съм...

То и в САЩ са $699 ако нямаш договор с оператор. С договор за 2 год. са по $199 + минимум $80 на месец.

В Щатите е 650$ без договор. Сметни си го по курса пак е много по евтин от 1300 лв. евентуално. Въобще в България скубят та се късат, от така или иначе бедните потребители.

Ма кат не ви кефи не ги купувайте бре, има си няколко стотин хиляди/няколко милиона други дет ще си ги купят. За тях това не е въпрос на престиж, както се смята в България. Там подписват 2 годишен договор и го вземат без пари, след 2 години излиза новата версия, подписват нов договор, вземат си новата машина. И те така. Ко им пука да дават по 30-40 долара/евро на месец при заплати от 2-3 хиляди.

Очаквани заглавия: Балонът iPhone се спука. Акциите на Apple с рекордно ниска цена....

Гроздето, в случая ябълката е кисела, нали? :) Сладури.

Не, сладкиш, тук става дума за високо платена реклама. Айфон с нищо не е по-добър от останалите смартфони (няма да говоря за Самсунг Галакси, Експериите на Сони и ред други). Просто дават повече пари за реклама, това е. Нито са скъпи телефоните им, нито са толкова добри.

поредния шит от червивите ябълки

при нас ще бъдат около 1300 лв.

Последният голям маркетинг удар на Джобс- да рекламираш и продаваш чрез смъртта си... Малко безвкусно и прекалено елементарно обаче ми изглежда напъна на Ейпъл...плоска реклама е за мен. Ама луди има достатъчно...

iPhone...iPod...iPad...iSiktir

а баж *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама ужасно си прав!!! :-)) айсиктир!!

Русев, никои не те кара да коментираш. Дръж си нокиата и трай