Коментари - Dell залага на таблети с Windows 8 | IT.dir.bg
назад

Dell залага на таблети с Windows 8

Таблетите с Windows 8 могат да окажат истинска конкуренция на епълския iPad, вярва Майкъл Дел - основател и CEO на компютърния гигант Dell.

Обратно в новината

Коментари - Dell залага на таблети с Windows 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му гледам физиономията, май чичко Бил доста му плаща и го черпи...

Да,да....Има да си се чуди Майкъл Дел после кой ще му купува боклуците...Никога няма да измести роботчето!

дето им се разваляли Деловете - Дел 810 с Латитюд - такъв дисплей - няма и няма повече да има нее мръднал откак е купен сголбен ев Ирландия..това е...жълтите купувачи да си му мислят

Забива ма другия път. Вземи си телефон със WP7 и ще видиш колко забива и дали има лаг като на Андроид! Много сте отворени.

Подкрепяйте отоворения код, стига сте се кллнели на фълшиви богове и религии дето ви истискват до последната стотинка...

Колко и да не ми се иска Windows 8 ще извади то пазара Robota. Причината всичко са копирали от Apple + силната подкрепа на Dell

Аз имам лаптоп Дел и съм тотално разочарован.Три пъти ходи на сервиз и се нещо му сменяха,добре,че беше гаранционнен.Повече нищо няма да си купя на Дел...

Работя от 4 години с DELL latitiude D430 - докинг стейшън. До сега не съм имал никакви проблеми. не знам защо така се е получило с твоя лапш топ.

... И когато се събудите (ако въобще се събудите) с ужас ще откриете , че това е последното нещо, от което имате нужда - особено в тези времена!...И тъкмо тук е заровено "кучето"!!!

това е човекът - майкъл дел

Майкъл, излагаш се с този Windows 8, аз работя на Windows 95 :)

Продуктите на Dell не могат да съществувуват без Microsoft,затова ги подкрепят.

Ще видим. Много зависи кой за какво ще го ползва.

чакаме, 8 ще е религия

като си го вземеш, ще се молиш и чакаш да тръгне, хаха

Глупости. Win-a все забива. Онзи ден окончателно се разделих с моб. тел. с Win - УЖАСЕН е! Ако искаш и забиващ таблет - пронто! :)

Имам таблет на Dell и голямо дърво,и то не заради Андроида ами заради това че си е дърво,ако не си оправят архитектурата и Уиндос 10 няма да помогне.

Значи windows 8 няма нищо общо с мобилната версия на windows 8 ще върви еднакво добре на таблети, компютри, лаптопи и смартфони. Windows 8 ще избие конкуренцията, защото приложения писани за компютър ще вървят без проблем и на горе написаните от мен устройства.