Коментари - Windows 7 изпревари по популярност XP | IT.dir.bg
назад

Windows 7 изпревари по популярност XP

Windows 7 стана първата операционна система в последните десет години, която е по-популярна от XP. По данни на StatCounter, към октомври 2011 г. Windows 7 изпреварва XP, като ръстът й е пропорционален на спада на досегашния лидер.

Обратно в новината

Коментари - Windows 7 изпревари по популярност XP | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви имам проблемите. докато си ги мерите коя с-ма е "по-велика" и прави виртуалната реалност, в която обитавате, още по-виртуална, изпускате същността на живота и онова, за което трябва да се живее.

Аз мисля да пропусна 7-цата. Весе една ОС пропуснах, тази ще ми е втората. Във всъчки дейности, с които се занмавам, 7 е от поценти до пъти по-бавна. Шарения не искам - и без това машините ми отдавна изглеждат само п един начин - като 98.

Откакто минах на Линукс ми е все тая, какво прави Бил ;-)

няма да е задълго windows 8 се задава :)

Седмицата си е просто поизчистена от бъгове Vista. И понеже се появява в момент, в който PC-тата са много по-мощни от тези при появата на Vista изглежда по-бърза. Отдавна Microsoft заимства един търговски трик от IBM и времената на Warp - по-бързо и надеждно ядро в сървърната версия спрямо десктопа.

Май не си спомняш (или не знаеш) как се прави от Win2003 десктоп ОС...

Глупусти, абсолютни ! Да ти кажа на едно и също ПС , 7-цата бачка 2 пъти по-леко и стабилно от Виста.

Абсолютни глупости! Това, че win7 визуално прилича на Виста, не значи че е като нея! Това е изцяло пренаписана ОС и работи отлично (ако знаеш как да си я оптимизираш, става още по-добра)

Това не е вярно.

В 7-мицата копираха идеята от Линукс за ядро и графичен шел. Това е причината тази операционна система да е много по-малко бъгава от предишните! Друг е въпроса, че много пее ама и на това се намира цаката! ;)

върни 2 версии назад, оттогава е това което казваш за ядрото, но това не означава че системата е стабилна! Все пак wиndows-a за ширпотреба си остава No1, пълнейки джобчето на чичко Бил ...

Явно си се забавил с няколко години да споделиш наблюденията си ...

Нали? А по бъгавост - отдавна няма конкуренти...

Нека позная това е изказване от върл linux/macos фен. ;-)

Ти конкретно кои точно бъгове си хванал на твоя компютър?

Явно не ползваш Win7 - за 1,5 година НИКАКВИ БЪГОВЕ И ПРЕИНСТАЛАЦИИ при всекидневна употреба! Супер стабилна и лесна за употреба!