Коментари - Apple продаде 4 млн. iPhone 4S за три дни | IT.dir.bg
назад

Apple продаде 4 млн. iPhone 4S за три дни

Apple съобщи, че е продала 4 милиона iPhone 4S за трите дни откакто телефонът влезе в продажба на 14 октомври, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Apple продаде 4 млн. iPhone 4S за три дни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масовото никога не е било равно на интелигентното.

Хахах ! Зомбираните "ябълки" не са си пили хапчетата !

страхотен ход..сега ще имат едва ли не двоино повече продажби като след 3-4 месеца пуснат и ипхоне 5 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Промитите бургери купуват здраво поредното и неотговарящо на парите си устройство.

Баламурници - колкото щеш.

Така се прави. А не като HTC, Самсунг и Гугъл, които минат не минат 2 месеца и пускат съобщения как готвят "убиец на iPhone". Накрая излиза поредното фиаско.

US rubish ..., HTC isthe best ever

Много си объркан !

Говориш глупости. Тези 4 милиона са пълни идиоти, защото разликата е единствено в процесора. Само да ти кажа, че тази разлика няма да я усетиш изобщо, защото телефонът няма същия мултитаскинг, както компютъра - не можеш да отвориш Фотошоп, един браузър и 20 таба и филм едновременно. Да, Siri, софтуерното чудо, дето ти говори не е лошо, ама е още яко в бета...отделно че скоро ще има такива безплатни и в Android market. И още нещо - Galaxy II на Saumsung и Sensation на HTC са по-добри телефони. Купи си, разцъкай и после ще говорим.

Самсунг Галакси С2 има над 10 милиона продадени. А за С3 на който хардуера му е по-мощен сигурно и от лаптопа или PC-то дето ползваш (Iphone 4,4S, 5..ако щеш и 8 -са смешни пред него!) тепърва ще видим какво ще стане, но няма да е в ползва на червея :) А да си ламаво зомби, ползващ боклуците на червивата ябълка - не е за хвалене..

10 млн. за колко време ги продадоха , щото Епъл са продали 4 млн. само за седмица ? Нека видим накрая сметката :-)))

Гледай в Тубата клипче, което се казва 'I wаnt an iPhone 4' . Това Apple юзърите.