Коментари - Нова победа за Apple, този път срещу HTC | IT.dir.bg
назад

Нова победа за Apple, този път срещу HTC

Apple нанесе тежък удар на тайванския производител на смартфони HTC, след като спечели дело за нарушаване на патенти в САЩ, предаде Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Нова победа за Apple, този път срещу HTC | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ми ядат ка Епъл, като не могат да се конкурират с другите, дай по втория начин, скапани надценени помияри! За парите на които продават миризливите си айфони без флаш и с миниатюрните 3.5" екранчета, хората могат да си купят изключително качествени HTC телефони като Amaze, Rezound, и т.н... И между другото ми е любопитно какви ли андрешковци на 300 лева заплата и айфон на картинка вкъщи са оквичали коментарите срещу тайванската фирма без да имат ама грам идея за кво стаа дума... Аз поне като собственик на 4s (който ми го дадоха от работата) и HTC Amaze мога да направя разликата, и твърдя че Аmaze е определено по-добър от айфона, а те?

Радвам се, че справедливостта спечели. Трябва всеки крадлив жълтур, който печели на гъжд гръб без да плаща да бъде осъден много сериозно. А ХТЦ, Самсунг, мамсунг въобще не ги споменавайте. Жълта техника, мерси. Веднъж се лъже човек. Още се чудя телевизор "чудо" Самсунг на кой-враг да го продам! :)

по начина по който говориш за htc става ясно че най-много да си ползвал някой от най-първите им модели - я magic, я hero - които нямат нищо общо с най-новите им модели - amaze 4g, rezound, и т.н. така че те съветвам да си смениш работата, да започнеш да печелиш малко повече парички за да имаш шанс да си позволиш някои от тези нови модели и да спреш да говориш пълни глупости

Таблети имаше във фантастичния сериал "Старгейт Атлантис"

Така е :)

Apple още кратко време ще се продава повече заради личността на Стив Джопс,но всеки специалист в бранша на ИТ нещата ще ви каже,че продуктите им са по красиви,отколкото полезни.

Като гледам какви специалисти са се навъдили в "бранша" ум да ти зайде.... от изграждане на система за контрол на достъп, та до продажба на мишка - компетенция 0. Или пък да заложим на това, че българинът разбира от всичко по рождение :) Ходи си яж семките другаде и подай молба за заем да си купиш iPhone :)

Грешиш - аз съм този,който дава заеми !

Не знам само защо никой не пише за многото дела които Apple загубиха срещу Nokia например и че се налага да им плащат такса за всеки продаден телефон. Също и делата срещу Samsung..... Общо взето доста са зле с иновациите но незнайно защо се рекламира спечелването на някакво второстепенно дело!

"Наглия азиатски крадец" HTC прави телефони доста преди Apple

Мда, ама те никак не приличат на първия iPhone, а сега виж на сайта на HTC, дали изобщо имат модел, който не е подобие на iPhone. Айде да не се правим на ощипани девойки, на всички ни е пределно ясно, кой от кого открадна най-много в последните няколко години. И не стига, че откраднаха всички основни идеи в оригиналния iPhone, ами правят същото и с iPad. Samsung и HTC имаха ли таблети от рода на iPad преди Apple? Имаха трънки. Кой каквото ще да си изстисква от пръстите, но е неоспорим факт, че Apple са най-големия иноватор в областта на мобилните комуникации в последните години. Другите основно копират.

Когато HTC имаха такъв телефон, Apple не бяха го сънували. Погледни малко по-добре(Qtek, MDA) и т.н. разновидности.

Е кой модел им е подобие на айфона? освен ако за теб голям дисплей и липса на клавиатура, са подобие lol

Apple са доста зловредни за развитието на компютърния бранш.

Apple не са спечелили делото , а не са го загубили !!! А и това е една от многото инстанции в едно от многото дела в тази патентна война ...

Eстеетвено че ще спечелят, Американски съд да осъди американсака фирма,...съмнително.