Коментари - Приложение за iPhone лови неверни съпруги | IT.dir.bg
назад

Приложение за iPhone лови неверни съпруги

Мъж от Ню Йорк открил, че съпругата му му изневерява, след като използвал приложение, което инсталирал на телефона си, за да я шпионира.

Обратно в новината

Коментари - Приложение за iPhone лови неверни съпруги | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти тръпка , такива приложения има почти за всички смарт телефони, само че всеоще не са популярни :)

Пълно простотии - нали имам и телефона и приложението! За да ползва това приложение трябва да й има AppleID-то. А ако го е имал, то излиза не SMS, а съобщение от самия app. А ако и двете неща не са й направили впечатление на фустата, г-н Мец направо да се развежда и без да му изневерява - това ще да е най-простото създание на планетата, което и GPS да му лепнат на челото няма да разбере.

Май не си много запознат с телефона си и приложението. Достатъчно му е да знае само паролата за ID-то й, което не е много необичайно между гаджета. А смс-а го е пратил той, преди да провери къде е, за да види дали ще го излъже.

И какво е спечелил Томас Мец от това? Нищо, освен разклатени нерви и високо кръвно. Иначе историята можеше да си мине и замине като всяка друга подобна, ама не...

Е как какво е спечелил?!? Съдебно дело с иск за обезщетение от нейна страна разбира се. :-D :-)

Поне е разбрал, че има рога а не крила. :-)

ТАка, такааа...GSM-ите отдавна са се сдобили със славата на юларче, защо да не бъдат и домашния детектив. Милин дами (и господа), купувайте си сами телефона и си го пазете ревниво от посегателство на домашните. И внимавайте, добре проверявайте какво точно е инсталирано на него. И...успех в нелекото "съжителство" с телефоните с неограничени възможности!

Абе като знаем колко са в час дамите с технологиите, няма даим е лесно от сега нататък! Ще ги шпионираме много по-лесно!

Аз затова си карам с една нокиа 6300 на 320 години. Никой нищо не може да й инсталира, защото няма как :-D

6300 е култов телефон. Ако не ме лъже паметта всъщност има как да и се инсталират някакви Java приложения. Но мисля, че те не могат така да поемат контрола на телефона, както е със сегашните "смарт" фони.

A S-класа имаш ли? Понеже това е стандартния телефон за миналата S-класа. Даже може да си го купите нов като резервна част от Мерцедес. Ако не се лъжа за 600 евро го продават.

На 6300 може да се инсталира, ама я пробвай на моята 1100