Коментари - Резултатите на Apple не оправдаха очакванията | IT.dir.bg
назад

Резултатите на Apple не оправдаха очакванията

Apple не успя да постави исторически рекорд на приходите през последните три месеца от живота на съоснователя на компанията Стив Джобс. Финансовите резултати са под очакванията, а това се случва рядко, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Резултатите на Apple не оправдаха очакванията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

54% (!!!!) ръст на чистата ПЕЧАЛБА по време на криза не са оправдали очакванията на инвеститорите... И това ако не е ДИВА ЛАКОМИЯ...

За никакви печалби не може да става дума. Тази фирма отдавна е фалирала и е изкупена от други компании. Театърът отдавна свърши.

Куцо, каьораво и сакато точи лиги по продуктите на Apple, а аз ни най-малко мога да се впечатля. Нещо явно май съм сбъркан.

Kорпоративната алчност няма краи!

Верно е! Стив Джобс по едно време мръдна нещо и всяка презентация, която правеше звучеше горе долу така: "и с новият модел продадохме Х милиарда повече и печалбите се повишиха с У процента и ще продадем още повече и печалбата с още и още повече долари печалба проценти дивиденти увеличихме рекорд постъпления продажби магазини устройства нарастна търсене още по-голяма печалба " ...

Няма и контрол!

Точно си бях помислил, че ще мине един ден, без да има новина за великата отхапана ябълка. Уви, лъгал съм се. :-D :-) До вечерта вероятно даже две новини ще станат, с репортажа от службата за Джобс. :-)

Такъв ден няма в календара. Всъщност, учудвам се, че има и други новини в раздел "технологии".

Да им се незнаят и недоволните корпорации.

Какво означава "не оправдали очакванията"? Всички цифри са нагоре и продажби и печалби и продукти.

Лаком г.з глава затрива

ами не дават дивиденти, следователно борсите очакват много % повишение...Нормално, след като инвеститорите печелят само от разлика в курса купува/продава.