Коментари - Motorola RAZR - бърз, мощен и ултра тънък | IT.dir.bg
назад

Motorola RAZR - бърз, мощен и ултра тънък

Motorola DROID RAZR вече официално е факт. Смартфонът е с изключителен дизайн, 4.3“ Super AMOLED qHD дисплей и 7.1 мм тънко тяло, създатено от рамка от неръждаема стомана, кевлар и екран с Gorilla Glass.

Обратно в новината

Коментари - Motorola RAZR - бърз, мощен и ултра тънък | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като корпоративния сегмент не е най-масов, 95% не могат да оценят предимствата на Блекбери и всичко което предлага и липсва при Ейпъл, Андроид и засега при Уиндос Фон. Трябват ти 10ки допълнителни приложения, за да постигнеш нещо, което е стандарт в Блекбери от 10 години. Да, музика, филми, игрички - всичко от което нямаш реална нужда го имат, но това не стига, за да предлагаш нещо, на което се разчита 24/7! С Блекбери браузваш от всяка точка на света вътрешната си мрежа, достъпваш всички шернати директории и файлове, всякакви приложения и т.н. Пълна синхронизация на всичко. Една 10та от това започва едва сега да се предлага и то като отделни услуги, приложения и т.н. от Ейпъл и Андроид.

и се надяваш да не им се срине инфраструктората както и да не вземеш да си счупиш телефона че на RIM извън гаранционния сервиз е сладка работа

съжалявам, че ще ти го кажа, но Blackberry вече е obsolete ! Самата му идея вече няма приложение, тенденцията е всички смартфони да имат интернет постоянно, и там си пускаш приложение за мейл или каквото ти скимне. BB са били са нещо за времето си! Ако си гуру само за BB - съветвам те да се преквалифицираш спешно...

Напротив, Джони. Ябълките са твърде кисели и затова, който няма парички да си купи най-доброто си взема Хандроид и рестартира час по-час и си вика къв е "хакер". Дори Майкрософт им го казаха. Трябва да си IT за да се кефиш на Хандроид и да имаш много дебели нерви. Не, мерси. Има Епъл, скоро и Нокиа с УФ.

Ти това сериозно ли го говориш ?

Който е мързелив и умствено ограничен, си взима отхапаната ябълка ! Няма нужда да се напряга , за да се обади на баба си например ! Кучетата си лаяат, а андроида мачка наред !

Не знам как имаш очи, след като прочете за какво става въпрос в този смартфон, пак да говориш за червивата ябълка :) Трябва да си абсолютен дебил, и кон с капаци ..И ..един въпрос - защо слагаш 'Х' пред думите? Ако си мислиш, че е оригинално си се объркал - звучи по-скоро - РОМСКО !

настъпва краят на ерата (десетилетието) на прогнилите ябълки, които ви внушаваха, че е много "куул" да си купувате ненужни джаджи на завишени цени

е ,динозавъра наистина се събуди и дано да е за дълго

Не си прав, Моторола правят изключителни неща, вкл. невероятни сматфони, просто Европа не им е сред приоритетните пазари, а и не залагат на lifestyle маркетинга.