Коментари - Samsung излиза начело при смартфоните | IT.dir.bg
назад

Samsung излиза начело при смартфоните

Samsung вече е най-големият производител на смартфони в света, твърди "Уолстрийт Джърнъл", стъпвайки на данни за третото тримесечие.

Обратно в новината

Коментари - Samsung излиза начело при смартфоните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и москвичите бяха повече от жигули,но кое се търсеше от хората

егаси сравнението :)))) Тогава е било по принуда, имало е недостиг, да не би сега да има такъв с телефоните ??? Купуваш си каквото искаш - и съответно хората започнаха да се осъзнават ...затова и резултата е такъв ..Епъл да се готви за дъното след няколко години !

Смартфона е изграчка само .. нито телефон (аз на телефон му казвам нещо дета да издържи поне 2-3 дни с по 2 часа на ден разговори без презараждане) , нито е компютър (ирганичени възможности). На който има излишни пари да дава за престиж - да заповяда ... аз пари имам, но излишни не - и на под 35 год. съм си изплатил ипотеката за 3 стайния апартамент в Сф. Обаче - айдеееееееее - народеееееееееее на маслинитееееее - само по 300-400-800 лв за телефон - айдееееееееееее. Повече такива трябва да има - още по-добре ще е за такива като мене! Не се подигравам на никой, дано повече хора се усетят за какво си дават парите. Програмист съм с международен бизнес ... не търговец, свикнал съм по цял ден да мисля и решавам задачи и ми е супер чудно каква обосновка си дават хората с тел. за по 1000 лв ...

малиий, къф преуспял чиляк си тц тц.

Каква обосновка ли? Същата, която си давам, когато си купувам бутилка уиски за 180лв, вместо за 20. Същаа, поради която искам следващата година да отида на море в Португалия, а не в Китен. И така нататък. Наистина се радвам, че има и работяги като теб, с урегулиран и логичен живот. Така изпитвам още по-голямо удоволствие от дребните радости, които правят живота ми весел и проятен. А... докато аз се забавлявам с новия ми смартфон и чаша 18-годишен Талискер в кръчма в Синтра например, ти.... се хвали, че си си изплатил апартамента.

Обосновка ли... 1. Пуснал съм си Win Server-a на телефона и по всяко време мога да гледам и отговарям на служебните имейли; 2. Гледам си TV на стрийминг дори когато съм на палатка; 3. Използвам телефона си като рутър и си давам WiFi интернет на служебното РС; 4. Правя сносни снимки на 5 МР камера и почти HD клипчета на резолюция 1280/720. 5. Не го купих за 1000 лв., а само за 600 чистак-бърсак и свободен от един сайт (не е Ebay, споко...) Още нещо?

Дано програмите ти не са с толкова много бъгове, колкото правописни и стилистични грешки в писането на текста си допуснал. Само аз изброих над 10, друг може да открие и повече! Keep learning and never praise yourself, before the others!

Аз пък не ползвам smart phone,ползвам stupid phone и имам в него всичко,което ми е необходимо. Ефекта е,че на година плащам с няколко стотин лева по-малко от трафик,абонаметни планове и каквото се сетите.Жив и здрав съм,имам връзка с всички и нищо не ме кара да се чувствам некомфортно.

да но не можеш да играеш angry birds

Birds are pretty,not angry..:))

Striker, ламенце мамино, къде си сега, защо мълчиш като комунист ? цъкаш ли си на червивата ябълка, и 'меткаш ли се на всичко дето светка' ? :))))

Началото на края на ябълката...

Взе ми думата от устата!

Хаха, юли-септември... А като излезе 4S какво стана? Да се хвалиш само с 3 месеца е... Ами те само това имат като се замисля.

Финансови и други резултати се обявяват на тримесечия. На Епъл резултатите за същия период макар и на доста голям плюс разочароваха инжеститорите.