Коментари - Слабият Windows удари печалбата на Microsoft | IT.dir.bg
назад

Слабият Windows удари печалбата на Microsoft

Най-големият световен производител на програмно осигуряване Microsoft Corp. е регистрирал чиста печалба за първото финансово тримесечие в размер на 5,74 милиарда долара, или 0,68 цента на акция, в сравнение с 5,4 милиарда долара, или 0,62 цента на акция, година по-рано. Чистата печалба на компанията е нараснала с 6%.

Обратно в новината

Коментари - Слабият Windows удари печалбата на Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това заглавие меко казано няма нищо общо сас садарянието под него.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ебати тъпата логика, ебати финансисите, спекулнати и друга измет. Поредното доказателство, че те са виновни за масата каши, които се забъркаха последните години и заслужават доста здрави наказания. Цените паднали, защото прогнозите се сбъднали. Е...няма по голяма кретения. Компанията печели, но акциите и падат (не че 1% е нещо), защото прогнозите се оказали верни. Е...няма такава глупост, а ако не се окажеха верни, какво? Щяха да падат щото някой е вярвал на грешни прогнози? И ако няма да са верни, защо се правят и защо нещо се базира на тях? Тояга и то много голяма и със шипове за мазните световни банкери и гадове на уолстрийт. Заради техните простотии сме в тези шитс сега.

Брат в този случай който не е единствен прогнозите са супер объркващи за да не се залага на борсите и да удариш добра печалба извън в случая САЩ. Щото азо ако набия милион долара (пак визирам конкретно темата) щях да спечеля ента степен но парите нямаше да са в USA

и защо СЛАБ?

То това от 20 години им се пише, ама до скоро просто нямаше читава алтернатива...