Коментари - Очаква се бурен ръст на WP смартфоните | IT.dir.bg
назад

Очаква се бурен ръст на WP смартфоните

Windows Phone ще се утвърди като най-бързо растящата мобилна платформа през 2012 година, прогнозира Strategy Analytics. За това ще спомогне Microsoft, която сключи партньорство с Nokia, по силата на което смартфоните на финландския производител ще разчитат основно на Windows Phone.

Обратно в новината

Коментари - Очаква се бурен ръст на WP смартфоните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че има Андроид, че Майкрософт да изкара някой милиард чрез патентни адвокатски трикове - този боклук Win Phone не е за телефон - моя го смених, че само забиваше, a e и доста грозноват и тромав.

Моб. тел. стават "по-умни", от това следва, че и ние трябва да станеме "по-умни" за да ги ползваме.

"През следващата година делът на системата ще нарасне до 12%" - егаси "бурния" ръст :))) Ios на Apple имат 28%, Android имат 38%...

Като използвал и WM мога да споделя че всички мобилни операционни системи днес са подобни. Разликата са Apps-овете. Много фирми спряха да създават/поддържат Apps-ве за WM, което изхвърли WM от пазара. WM7 наложи по подобие на IPhone много ограничения, което не се хареса на използващите WM.

Изхвърлиха се сами от пазара като не осигуриха съвместимост на WP7 с WM. Междувременно хората видяха, че има Android и сега ходи си връщай потребителите.

От 1% пазарен дял ако се вдигнат на 2% това си е направо 100%-ов ръст :)))

Дилемата е за какво е телефона - да ви предостави онлайн съдържание (и един Галакси със ТимВюер върши прекрасна работа) или да ви офлайн възможности (тогава няма граница на въображението)

Мда, само дето Галкси-то е Самсунг и освен това е с Хандроид. Аз например втори път на тази ОС няма да се върна, пари да ми дават. Така, че със сигурност се меткам на Айфон или Уин. Всеки си решава. Но така като гледам не вървят нещата добре за роботите - всеки почна да ги съди и то с право.