10-те най-страшни снимки на НАСА (галерия)

Космическата агенция има с какво да се похвали за Хелоуин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фрактали. Смешното е, че кретени се опитват да ни правят на по-тъпи от тях.

Но руските врякалници сте по-тъпи далеч не само от тях, стига врещя.

Колко сме нищожни, само една бръмка в безкрайното наречено вселена :)

Всичко се прави на фотошоп заради американският данъкоплатец. Иначе няма пари !

Не че няма истински снимки, но те са черно бели с лошо качество и огроно количество фонов шум. Ако пуснат такива снимки - край на финансирането.

Ей руски врякалник не се наврещя ей. Тъпоглавците току врякате "фотошоп". Ами добре, остава да загреете, че фотошоп или кой да е софтуер не може да покаже информация която липсва в оригиналното изображение. Може само да я оконтрасти, оцвети и т.н. за да е по-лесно смилаема за човешкото зрение.

Това показват снимките. Само на едно място на Вселената, където е нейната жопа, един Жужак се мъчи да спре Природните закони.

Благодарим на братушките, че първи използваха за мирни цели космоса, първи кучета в орбита и първи космонавти. Винаги са първи. А краварите сега копират космическите технологии и

Отде ви изравят бе.

Снимките от марс са с 0.2 мр качество, обаче тия снимки са 4к Как става тая работа? Пнякога може, понякога не може - кой кога лъже не е ясно и кога е истинска снимката

Все те лъжат тия от НАСА и особено Мъск ей.... Кажи сега и за мисиите Аполо и за Бан Алън и за Стенли Кубрик, после си гълтай лекарствата и кротвай.

тия снимки какъв спектър хващат. щото ми се струва че са оцветявани с пастелите

Нанайси, сипи си един боярщник и пей "Ей ухнем"...

нали се сещаш че не са във видимия спектър . после са оцветявани

Или по точно казано – в кой филмов център (да не би "случайно" да е от архива на Аполо или е чисто дигитален продукт)

Питай деджурният копейкар-космически експерт - Нанайси.

Мосфилм

Ами това е космос и космически размери, там нещата са космически и е трудно на човек в панелката или до камината да ги асимилира, даже и тези снимки не могат да представят нито размерите, нито мащабите , нито диапазона на това което става във вселената, отделно че толкова много неща не се знаят, отделно че това се е случило отдавна а го виждаме сега, отделно че никой от живите човеци в момента си няма и понятие какво се случва в този момент някъде във вселената.

неква жунгла е

Нищо интересно,краварски уйдурми.Роскосмос има снимка на галактика на която се забелязва божествения лик на Путин.

фейк

Гроздето е кисело?

Тези сме ги виждали, чакаме снимки от роскомикс

Като ги нарисуват, веднага ще ги видим.

В Космоса не се улавят звуци, защото няма среда, в която да се разпространяват. Дадените от НАСА звуци са резултат от напасване на уловените сигнали към звуковия диапазон, който може да се чува от човек, т.е. забавление за масовия читател.

И кое им е страшното?