20-тонна част от китайска ракета лети "безконтролно" към Земята

В най-лошия случай ударът ще прилича на "разбиване на малък самолет, но по протежение на няколкостотин километра"

Обратно в новината

Коментари - 20-тонна част от китайска ракета лети "безконтролно" към Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато космическите технологии са от Алибаба...ще ходим с каски

малийй 20 т скраб амен 10 000 лв за джилязото апа мое има и алтъни

народе. Няма да падне при Бойко. Ако си седи у Банкя, де. Ама може да падне край Сандански или Кърджали. Всички места на юг от 41.5 градуса са в застрашената зона. До -41.5 градуса южна ширина. Това е. Евентуалното падане се очаква на 8 или 9 май.

Залагам 2 цента да падне на форумния трол дада на главата

Заложните къщи отвориха залагания за точен резултат. Познай къде ще падне

Бразилия до Турция. Такива са грубите изчисления засега.

залагайте на южното полукълбо където се пада перигея на орбитата на този 20 тонен боклук. ;-)

За сметка на това и за яд на сганта сльо пульонвци, Спейс Х пак успешно изстреляха ракета и върнаха първата степен и капаците на товарния отсек

Пак краварски антикитайски лакардии. Кравария потъва и иска да навреди и на другите.ама вече не може....

Хубава работа, ама китайска.

А в това време НАСА продължават с жалките си и безумни лъжи - че щели да закарат (и върнат!) човек на чуждо небесно тяло САМО СЛЕД 2-3 ГОДИНИ :) (2024-та)... А в същото време търчат по земята и гледат страхливо нагоре да не ги шибне някоя РЕАЛНА китайска отломка от РЕАЛНА суборбитална ракета, лол... с това се изчерпва взаимодействието им с космоса. Но дузината лоботомирани техни зомбита тук още им вярват :) макар че времето тече неумолимо. ТИК-ТАК, тези две години ще минат толкова неусетно и бързо, както минаха и досегашните две, в които съм тук, насред фанатизирания ви КУЛТ :)

Айде сега вижте разликата между написаното от мен - и поредните квичащи имитации на юдо-мангала по-долу :) неграмотен, жалък и винаги говори за Русия, която го е изнасилила - за разлика от мен, който НИКОГА не споменавам която и да е държава освен Световния Юдо-мангалски терорист. :)

Според мене конекрадците мислеха само добро за чернилките от Кремъл понеже може да им падне върху главите...:D

Разсъждения върху хипотези с цел провокация на антикитайски настроения. Нищо ново от наследниците на конекрадците.

Какви хипотези..първта падна в Африка...това са факти...

Какви хипотези, че предната падна по покривите на чернилките. Перфектно би било са да падне в Северна кореа и да фрасне некой другар ама да видим

Каква провокация, като иде реч за нещо което го виждат всички, от любители астрономи, до национални агенции? Това са 20 тона метал, а не дребните копейки, които подрънкват в сжобовете ти.

Армиите да го гръмнат и да се свършва с тази драма. Развитите държави имат такива ракети. Няма какво да го чакат къде щяло да падне. Да го гърмят превантивно.

Ами да вземе да утрепе няколко китаеца тогава !

Най-вероятно да падне върху Кремъл?

С други думи, да разбирам ли, че шансът да умра от тромбоза след ваксинацияжс ваксина на Астра/Зенека е по-голям, отколкото да падне парче от китайската ракета на главата ми? Или е обратното?

статистически повече хора умират от тромбоза в общата група отколкото вакцинираните. Проблемът с векторните/старите вакцини е че всяка от тях причинява тромбоза от един и същ тип.

Те и на Спейс Х падат неконтролирано, ама щото летят до сто метра над Земята, се знае къде ще раднат!

Неконтролирано ти се отваря свинкстера на теб...за някоя копейка...

какво чака Байдън, да налага санкции, няма значение дали е паднала или не. Квиченето започна.

Изостават китайците. Роскосмос вече започна да разработва клонинг на Фалкон-9, а китайците още дори не знаят къде ще падат степените.

знаят, но не казват...

южното полукълбо, където по-голямата част е вода.

А дано ако пада над населено място, да е в Китай, а не някъде другаде! Писна ми вече от тези и от простотиите им, и от ментетата им и от вирусите им! Сега и за космическите им отпадъци ли трябва да мисля!

Китайците са пъти по-напреднали от нас….ние и моторетки не можем да правим, камо ли ракети….така че трай…

Уаааау, държава с 2 милиарда население, била по напреднала от държава със седем милиона. Ти си бил гений бе! Слави да те прави министър председател, направо! И без туй другите не щат.

Хаха тъпанар...По-напред са в краденето на технологии и робския труд

у кукушарника на биби!

Хубава работа, ама китайска....

не можеш да си купиш нищо друго, освен китайско?...Правят всичсо - от клечки за уши, та чак до ракети....Колко руски неща можеш да си купиш в момента?

Правят, ама колко траят?

Точно колкото американски неща можеш да си купиш - менте стоки за менте хора срещу менте пари (евтино), ако не ви харесва положението - "направи си сам"

А ве то и корона-вируса не беил май китайски, ама отам тръгна, заедно с дузина дръги за последните 10-15 години. Та няма да се учудя и това е вярно, та и макар да са една от световните сили.

Какво се шашкате сякаш Земята стои на едно място.Докато е падало парчето Земята е изминала няколко хиляди километра.

Е да я “проектират” жълтите да падне на определено място, като не могат. Просто това могат - това правят. За повече - трябва повече усилия в прекорпирането от Запада, така са били винаги. Белия човек измисля - жълтия краде и копира.

_stankow

Трябва спирачен двигател, трябва гориво да му се остави, система за управление да има приводняваната част. Трябва да имаш повече станции за наблюдение по траекторията. Китайците си спестяват тези разходи. Юруш. :)

Признай си че подкрепяш Партия Възраждане и че тя е единствената прославянска партия. Призови всички тук да гласуват за нас на следващите избори. Бъден български и славянски патриот

Ний от Партия Възраждаме ще развиваме България и в Космоса. Затува сме решили да заложим на Известния по целия свят разкрител на конспирациите на Запада - известен и сред вас кату "Аполо Нанайси". В едно наше правителсто той ще е министър на Космоса и изследване на Вселената

Смятам да възродя "Спартакус" и да съм "минстерша" в него ...

Ако беше Американска щеше да бъде " демократична, безвредна " където и да падне няма значение . Щом е Китайска тя застрашава" свободният Запад" ако случайно падне в " цивилизована, демократична страна" тогава целият " свободен Запад" ще е в истерия начало със " Световното зло" ще вият като бесни песове към глутницата ще приканят всички "свободни страни".

Верно си бил голям идиот.

PEYTSCH

Купете си каски. Спазвайте социалната дистанция...

Джепане требуба джепане ке го пуцаме у вуздуха,бракя бугари!

Ментета сър !

Явно при всяко следващо изстрелване ще остават ракети, които ще падат на произволен принцип... Трябва да се въведе някакво международно законодателство, което да въдвори ред, иначе всеки си прави каквото иска.

Ами то и да има те Китаците не и пука... те геноцид провеждат и не им пука за това ли да им пука. Много се възгордяха, ся ще ги презимят до няколко години, после ще са пак с посрани гащи като преди 25 години.

Ши бутуряса некой Винпром и рикията ши стане зян

Страх ме е да не падне върху къщата на... Бате Бойко...

Не се страхувай,дебелакът е имунизиран.

отдавна нещо ти е паднало на главата, та все гледаш в червено...

Дано падне от където е излетяла.

И къде са глобите затова?

Ако прочетете статията ще осъзнаете, че няма смисъл.

Ми вместо да мрънкат, да вземат да я буторясат тази останка с някоя от прословутите си системи за ПРО - нали могат да я следят и да разбият на малки парчета като тръгне да пада. Щом по твърденията им могат да поразяват маневриращи бойни глави на междуконтинентални балистични ракети. Или системите им не могат? Пък и Скайлаб съвсем не е най-големият изкуствен обект падал на Земята. Скайлаб е бил 77 тона. А един спейсшатъл е 105 тона.

Следят я, разбира се. И могат до километър да предвидят къде ще падне. Очевидно в океана. Но не пречи малко антикитайска пропаганда ... Веднага се възползват !

Уж твърдиш, че си умен, а не знаеш, че когато един обект, който се върти безконтролно, навлезе в атмосферата, никой не знае, на къде ще поеме. Като се знаеш какъв си инженер, сигурно не смееш да идеш на доктор...

Няма логика това да е истина. Китайски ракети реално са руски такива, само че с китайски надписи. А руските ракети винаги падат контролирани. Явно някой е искал да всее паника с тази фалшива новина. Не вярвайте на тези писаници.

В медиите лъжи няма никога, всичко е истина.

Аку вземе да падне над Краварника то това ще бъде справедливо отмъщение за всички унижения причинени на Руската Космическа програма и Русия от страна на НАСА, Спейсекс, евреите и Хамерика

а краварника кое място е, предполагам работното ти място

Ей, бате, дано е до нашто село.

На някой му е убягнало, че преди да достигне земята, ще пресече няколко ешелона дето минават самолетите. Тия дни ако някой самолет изчезне не се чудете много.

Щото американските шатъли съмсем КОНТРОЛНО изгаряха, нали?

Поредната Холивудска партента. Краварите дето не можаха да кацнат с Аполон на Луната завиждат на Русия, индиректно чрез Китай, че предоставиха на китайци руски ракети за да летят в Космоса, и сега пускат Холивду да симулира в пустинята Моахве, Северна Канада, пустинята Наска и на марскианската пустиня, че китайската ракета ще се сблъска със Земята.Аз съм виждал пустинята Моахве на снимка и знам че там няма как да се симулира каквото и да е с Космоса и Луната, така че вие сте живи овци и чифути ако вервате на тази партенка на НАСА

На ракетата пишело "Made in China" Преди 2-3 години някаква китайска космическа станция беше паднала. За щастие някъде в южния Пасифик.

Ама за малко тогава тази станция не падна над България. Ако се беше за държала още една обиколка тук щеше да падне. Другата вероятност беше Италия. Станцията се казваше Тянгун.

До колкото разбирам, китайците си знаят къде ще падне. Каква е тази тъпа статия?!

Ако си китаец или имаш познат такъв казвай къде и кога ще пада, че отивам в парка и да не ми падне нещо на главата

доколкото разбирам нищо не разбираш

може да се предполага. че вероятността е по-голяма за южното полукълбо, защото там е перигея (най-близката точка до Земята) на орбитата и. Китайците поне това са съобразили, а в южното траекторията минава над малко суша и много повече вода. Ако беше обратното,да е в северното полукълбо там сушата е повече и има гъсто населени градове.

кухия мозък . Дано ви падне на огромното офисче от 20 кв. метра на Данаил Дечев 7.Нещастници.

https://site-zaedno.com

Коги падна Скайлаб, живеех като дете у Враца, и разпрааха, че ше падне върху Враца. Гулем майтап.

Когато падаше Мир ко ти казаха? Да са скриеш у кенефо на двора?

Кога бех машинист на 43- та серия, веднъж имах яко растройство в локомотива. Турих помошника да кара и са фанах за дръжките на лева врата. И съ бех изодил връз един кантонер. Тоа съ уплакал и мъ понижиха в помошник за 6 месеца. Аз им обесних, че не моа да спирам бръз влак за едно растройство.

Ти знаеш ли, че аз май те познавам тебе. По времето на тоя случай бях деломайстор в депо Подуене. Помня , че не те наказаха че си се изсрал върху кантонера, щото един насран кантонер не би било проблем за БДЖ, пък и той е по-ниска длъжност от машиниста. Обратното евентуално би било някакъв проблем. Наказаха те обаче, щото си оставил помощника да кара влака докато ти си се изхождал върху кантонера, което той няма право да прави.

Този интернет мамата си трака. Не може човек даже да се издриска анонимно

Малко повече отговорност апелирам към тези китайци. Не живеят сами на Земята. Ако открият друга планета е добре да пренаселят нов свят. Ще ни мирне главата от техните постижения. Нищо лошо, а да изпипват нещата .

Няма как. Бързат, Партията е поставила срок. Космоса и Земята трябва да пожълтеят в най-кратък срок.

редовно четат важните ти мисли и си го отбелязаха като точка от дневния ред на следващия конгрес на ККП. (За бележка за читателите от ГЕРБ - ККП да не се бърка с ПКП )

Ако падне в президенство, ще има ли избори.....

А като падаха парчетиите от "великите" совалки това беше контролирано и безопасно,макар и върху техните глави!!!

Ами контролирано е да, авария при толкова сложна машина винаги може да се случи. Ама дръпнатите са смешни,защото имат някакви претенции и дори щели да покоряват Марс, ама само с копи/пейст не става

И според теб сложността е предимство?А аз си спомням от "Теория на надежнотта": НАДЕЖНОТТА НА ЕДНА СИСТЕМА Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА КВАДРАТА НА СЛОЖНОСТТА И!!! Но за политкоректните като теб това е необяснимо нали а теорията е комунистическа?

Ами ако ти смяташ космически апарат за елементарна машина ОК. Да , има даже и някакви любителски направени ракети дето се опитват да докоснат космоса обаче падат с парашут поне...

Това бе най-големият космически апарат, който пада на Земята след американската космическа лаборатория "Скайлаб" през 1979 г. T.e. МИР е изгоряла в атосферата????

_stankow

Мир беше потопена контролирано и съвсем точно в т.нар "гробище за космически кораби". Намира се в Тихия океан, най-близкият остров е "Рождество". Абсолютно забранено е за корабоплаване. Няколко десетки космически апарата се "приводняват" там всяка година. Вероятно китайците са си спестили тази операция, затова мрънкат американците. Стават и инциденти, не винаги може да се улучи това място. Например части от станцията "Салют-7" са паднали над Аржентина. Части от "Скайлаб" са паднали в Западна Австралия. Но това са само изключения.

Толкова за великите китайци..щели да задминат САЩ хахахах

Гола вода си.

То щото преди седмици една от ракетите на СпейсХ изобщо не падна неконтролирано ... И стига си квичал - гледай си България, Ганьо. Обади за великите успехи на България, Ганьо?

Se taia

И коя точно ракета на Спейсекс падна неконтролирано? За един преател питам... Че нещо май не можеш да направиш разлика между контролирано (знае се къде ще падне в радиус от 1-2 кв км) и неконтролирано (не е ясно в кой континент ще падне)