49 години от последната пилотирана мисия към Луната

На 7 декември 1972 години излита "Аполо 17", след който земният спътник остава непосетен до днес.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и 49 години по-късно никой не може да го повтори - нито поотделно, нито заедно. Аре бе...

Ако са СТЪПВАЛИ на луната!!!!!!!!!!!!! 49 години и такива технологии??? А да не се върнеш и да изследваш??? Май май ---може и да не са ходили до там--поредната ПР кампания--- НИЕ СМЕ ВЕЛИК НАРОД !!!! хахаха

нищожества на руска служба

Забиха знамето. Територията е тяхна. Ще ходят когато решат.

песъка! Следователно - не е! А и като че ли не е въпрос само на липса на желание...

Истината е друга: Наели бояджия да боядиса стените в холивуд студио Казали му, тая стая да не се пипа Обаче завалията не разбра и хоп боядисал лунната стая Така мисиите приключили, искат не искат

Не ти ли писна бе, вече санитарите се отказаха и да те преобуват след всичките ти резултатни напъни. Ама ти си свикнал да живееш с миризмата, толкова години го демонстрираш. Ненаврякал се щатен врякалник с неизлечимо обсесивно-компулсивно разстройство не се наврещя ей.

Глей само, как ги разбираш нещата, от както ти цъфнаха налъмите, а?

49 години лъжа от америка

Ма как вързаха руснаците а? И досега им вярват, че са ходили на луната. Наивни бе...

Тука мсй има има хора на щат който следят да няма мнения несъотствестващи с партийната линия на Кояк. То нищо че в последните проучвания изеле че 1/3 от самите американци не вярват да са били на Луната. Ама тука някои са по-римокатолици от папата, по американски "патриоти" и от американците ;) Иначе няма как да не е забавно като обясняват как преди 50 години са правили работи дето и сега не могат :)

То първата предстои, те аха и юбилей (на лъжата) ще си спретнат. Менте от край до край, това им е цялата "работа".

"Снимката е една от малкото, показващи планетата Земя напълно осветена, тъй като астронавтите са я направили, когато Слънцето е било зад тях. На астронавтите им изглеждала като детско топче за игра (откъдето произлиза името на снимката)." И за кремълския старчок-джудже Земята изглежда като играчка, нищо че не е ходил на Луната.

Кацнахме преди 50г. Но сега не можем???

Преди 50 години, американците са се усетили, че ги доят с фалшиви полети, и са резнали парите!

Дотук си се напънал 8 пъти да изврякаш под разни подписи все същата тъпащина дето я врещиш с години. Санитарите са се справили с олигавянето, и поне веднъж са те преобули дотук. Вероятно ще му изпуснеш напълно контрола и е трябва да те преобуват още доста пъти, нищо ново. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

50 години лъжа! Кепрокорн 1 Там е истината!

Не бе, кин дза дза е истината. Отдавна се знае, че руснаците летят, из цялата галактика.

само да споменем, че от НАСА под сурдинка си признаха, че никой никога не е излизал "в космоса" повече от височина "ниска земна орбита".

Вече си олигаявен до над ушите, още един-два напъна и си за преобуване. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

49 години научна фантастика майд ин Холивуд. :-)

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Пак няма да минеш с едното олигавяне и санитарите ще трябва да те преобуват кой знае колко пъти както си почнал да се напъваш.

От какъв материал са били направени костюмите на астронавтите посетили Луната ? Както е известно са живели дълго след мисията и не са имали проблеми свързани с Лунната радияция. Вероятно са от материал, който не се среща в наши дни .

По-добре мисли за материала от който е направено канчето в което ти дават дневната доза лекарства и кротувай да не се олигавиш пак - та и оттаък. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

САЩ бяха принудени да прекратят мисиите си до Луната, тъй като според международното право територията на Луната принадлежеше на СССР.

Отде ви изравят бе.

_stankow

Майтап бе Уили, не се връзвай ! :)

Това не е Уили както си мислиш това е dp силно заразен и болен щатен врякалник в ДИР-а !

_stankow

Знам го отлично. Но в случая трябваше да разбере смешката, няма нужда всичко да взема насериозно ! :)

Излиза, че за 49 година САЩ са загубили всички технологии за полет до Луната. Просрес ... PS: Въпросът е - а имали ли са въобще такива технологии ...

не. това не е въпроса. това е доказано и то в реално време прадавано 6 пъти по телевизиите и няблюдавано от над 3 млрд човека всеки път. Въпроса е до кога ще има плоскоглавци да повтарят тия тъпотии.

По телевизията. Такъв възрастен, а вярва в 'чудеса'. Можи би вярваш и в Дядо Мраз? И него са го показвали по телевизията ...

аха... и камъните чудеса, и дирите по повърхността чудеса, и снимките от китайската сонда на американските останки там чудеса, А ТАСС 6 пъти мълчи и нищо не казва за "голямата лъжа" на ТАСС... те КГБ са УФСЕ и всеки ги лъже. А ТАСС мъчи да не накърни достонството на САЩ и това през студената война... хич не са слушали и гледали предаването. ама са решили да не ги разобличават 6 пъти. ти още малко ще кажеш, че земята е плоска.

Страшно много ме заинтригувахте с тези китайски снимки на американската техника на Луната! Може ли да пуснете линк към ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА КИТАЙСКАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА на който да ги видим и ние? Предварително благодаря!

Като те интересува що тогава удари удивителните на 3те поста в които ти беше написано Това което уж искаше да научиш?

Ей врякалник ненаврещял се ей.