5 нетрадиционни смартфона, които може да поръчате от AliExpress

Някои от тях поставят акцент на фенера, а други са с инфрачервена камера за нощно виждане

Обратно в новината

Коментари - 5 нетрадиционни смартфона, които може да поръчате от AliExpress | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някой Американците до такава степен им е промил мозъкът че ,едно си знаят едно си баят" Нема по убаво от западното"Преди 4 години си поръчах OUKITEL WP6 по ali exspres три пъти вече ми пада зверски и работи без откат. На рекламата даже дават как 1 минута го пържат в тиган с вряща мазнина изкарват го,забърсват го с салфетка и започва да работи перфектно. Платих 360 лева за него. Някой задавал ли си е въпросът защо нашите оператори не предлагат тези телефони в магазините си?

Хой

Да всичко от изброеното е боклук, но в Алито има много качествени стоки. От 2015пазсрувам от там и от няколко хиляди поръчки има само няколко разочарования. Вземете си Марков телефон от Алито ще ви излезе пот 15-30%по евтино

От алиекспрес може да си поръчаш само пръчка

ㅤ

А има ли телефон с вграден бензинов агрегат, тоалетна, душ кабина и масажен стол?

От всичките ми пазарувания в Алиекспрес : 80 % боклуци и отиват директно в кофата, останалите 20% долу-горе уравновесяват ценово нещата. Общо взето танто за кукуригу, със същия успех мога да играя и тото. Та тия тюфлеци, дето ни облъчват да си купуваме китайски пръчки - да си ги купуват сами.

Не съм толкова богат, за да си купувам евтини стоки.

Това е за да цакат бедните глупи. Богатите никога не купуват скъпо, ако могат да купят евтино. Никога.

В евтинити китайски тояги има адуер, случвало ми се е да тегля фирмуер от сайта на производителя (май беше улефон) и в самия имидж имаше 3 броя адуерчета. Бягайте далеч от китайските тояги. Скъпите им смартфони са ОК, но евтините са мизерия.

Пълни дървета, щом процесора е медиятек бягайте надалеч от това! Чеп за зеле не стават!

Не си прав колега. А в тоето зеле има ли чеп?

"Едва ли има човек, който да не си е поръчвал нещо от AliExpress." === Ами аз не съм. Ако не сте, напишете коментар като реплика на моя, така може би Гогов ще разбере, че пише глупости.

Аз не съм. Апропо, не знам къде са ги гледали тия цени (може би само в Ali), но напр. този - Oukitel WP26 (интересен ми стана заради фенера и батерията), в еМага е 711 лв!

Баси пръчките...