66% от британците: Смартфоните ни подслушват

Млaдитe ca пo-cĸлoнни дa вяpвaт, чe пoĸaзвaнeтo нa peĸлaмa нa дaдeн пpoдyĸт e cвъpзaнo c paзгoвopитe им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки се опитва да се изживява като велик. Нормално е 2/3 от хората да си нямат понятие за какво иде реч, но да са от важните. Значи, следенето на примерно 1000 човека от 100 000 000 население или един на 100 000 струва стотици милиони само за оборудване. След това примерно на 4-5 подслушвани трябва по един агент да ги наблюдава по цял ден. Защо ще следят случаен младеж на 30 и ще плащат за това? Защото във фейса пускал снимки на гаджето и кучето?

CIA ПОДСЛУШВА ВСИЧКИ, НАРЕД. ТЕЛЕВИЗОРИ С ИНТЕРНЕТ, ТЕЛЕФОНИ, КОМПЮТРИ... ВСИЧКО ФАБРИЧНО, ПО НАРЕЖДАНЕ НА ТИЯ БЕСНИ СВИНИ МУ СЕ ВГРАЖДА КАНАЛ ЗА ДОСТЪП ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ. А СОФТУЕРА НА КИТАЙСКИТЕ ТАКИВА, ГО ПИШАТ ГОВОРЕЩИТЕ КОЛХОЗНИ СВИНЕ У СКОЛКОВО :) ЗА ИЗТОЧНИЯ БЛОК :)

още преди 6-7 год си говоря с приятелка че трябва да ходя на зъболекар, затварям и отварям месинджъра. и какво да видя ... измежду списъка с приятели реклама на зъболекарско студио. от тогава бан на всичко.

Добро утро, както се казва.Подслушването чрез смартфон е "част от прекрасния нов свят"

Имам подобни наблюдения, но скоро ми се случи и нещо също любопитно. Бях на гости на семейство с особена порода куче. Нито се интересувам от кучета, нито търся инфо. Веднага след това Facebook започна да ми предлага групи на собственици и любители на точно тази порода, което ме изуми, защото даже не знаех досега как се казва тази порода.