Коментари - 7 милиона души в Северна Корея вече ползват мобилни телефони | IT.dir.bg
назад

7 милиона души в Северна Корея вече ползват мобилни телефони

Една четвърт от населението на затворената страна има 3G връзка

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - 7 милиона души в Северна Корея вече ползват мобилни телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нееее, Ким!!!! Какво правиш?!?! Така започва капиталистическата поквара, днес смс, утре Фейсбук и ще изберат някой друг за президент!!!! Какво им беше на димните сигнали и пощенските гълъби? Марш обратно в бункера и искам поне 200 килотона успешен опит другата седмица!

Тая статия е в тон маймуните слязоха от дърветата, това обаче което няма да ви кажат е че през осемдесетте Корея беше колкото България като население, сега са двайсет милиона ,а ние шест , не забравяме че семействата като са застрашени икономически спират да се възпроизвеждат , така че кой къде е и как живее смятам е ясно. хмм какво друго ами да имат един от най големите подводни флотове в света , ядрено оръжие и така , може да се каже че им дреме за хомофилиците, така че от тук насетне мое да се заемат с благосъстоянието , мобилните телефони и интернета са ала бала и нямат нищо общо със сигурността на семействата имат общо обаче с възможностите на едни копелдаци да ги облъчват с каквото си искат.

Бедните и необразовани мангали се размножават като севернокорейците. И това за тъпия боклук било мега постижение?

Значи да ставаме комунисти викаш ! Ама тогава па Вова какво ще го правим тои не иска комунизъм като демократично избран президент ! Ами после ако станем комунисти пак какво ще правим с Червените олигарски ?! На Костя ще трябва да му национализират новата къща и да го върнат в панелката а Нинова като приватизаторка не ми се мисли ! Ами тия ДС генерали дето до един бяха съветници на силовите групировки те на рзстрел ли ? Ами Радев тоя НАТОвски генерал и тои ли под ножа ?! Освен да главим бат Боко тои си е още активен член на БКП и викам да прием за Костов да си стане член вече каквото можа направи :) ИЛИ пък ако искаш по традиция да сложим някои руснак да ни управлява като Луканов например айде станишшев мина по реда си аз предлагам ХР. Иванов хем си има потекло хем майчиния му език е руски ще се договори с Вовата ! Не знам Чуек Ни нам ТИМ верно наши хора ама милионери,всички наши сега са милиардери май не е добра идея да ти кажа по добре ще е да си остане както до сега Руска демокрация

Това руските врякалници че не можете да се отучите да лъжете ясно, ама не ви стига акъл и да се отучите да лъжете за лесно проверими неща. 1990-а населението на северна Корея е над 20 милиона, кога в БГ сме били толкова бе дивеч. Шибани отцепродажици ей, ден след ден се посирате от напъни да излъжете за едните огризки дето ви подхвърля руският господар.

Пак пушилка. Новината, която трябва да се скрие от публиката е, че Сев. Корея обяви ядрената си доктрина. Там е казано как са организирани СЯС, за какво служат, в кои случаи и как могат да се използват. С.Корея е вече ядрена държава и никой не може с пръст да я пипне. А ако в това време са решили въпроса и с мобилните телефони - ами още по-добре за тях ! Да отбележим - в България също имаме 7 милиона мобилни телефони. Но напълно загубихме авиацията си ! А идват тежки времена. В които телефоните, айфоните, фейсбуците и ютубите на никого няма да помогнат.

Интересното е, че никой никога не е искал с пръст да ги пипва. Даже, те бяха агресора в корейската война. Странно е, как винаги такива диктаторчета все ги е страх някой да не ги пипне, а те са тези които нападат. А ако си мислиш че никой не може да ги пипне айде не се заблуждавай. Те бяха спасени от Китай. Но и на Китай някой ден ще му омръзне от дебелото джудже и познай какво ще му се случи. Никой не обича около него да щъка луд с картечница.

И викаш тъпако военни самолети е по-добре за хората от телефони?

Не го ли виждаш каква е ватенка само бомби ядрени ракети и убисйтва им са в главите ! Кой нормален народ ще си държи труп на площада в тоя век само пемена с вождове

Не си прав Станчо И твоята майка родна, Русия е ядрена държава а виж преди 2 дена си предаде без бои руския град Херсон вписан в конституцията на Русия като столица на Херсонска област с 90% самоопределили се за руснаци население ! Ако щом толкова си се ожалил за авиацитя и чакаш да те нападнат мен ако питаш в северна корея ще те приемат с отворени обятия а в Русия даже паспорт ще ти дадът даже с тия заслуги дето навъртя из Дира може и някои чин я сержант я фатмак !

Естествено! Жицата се подслушва много по-трудно.

Аре още един философ, това отдавна са отпаднали технологии та ще ти издам бивша тайна - жица ходи до телефон - кабелче с два проводника а и б(считаме дуплексите като остарели дори и за времената на аналоговите централи). Няколко телефона влизат в кабел, няколко кабела се събират чрез кабелни муфи в по-голям кабел, който отива в централата и се развива на изводи. От тези изводи се връзва към АТЦ-то ... и точно от там подслушваше милицията - две милицейски жици до специалната стаичка и една касета ....

Не е хубаво така да се отпускат. Трябва стриктен контрол и на мобилните телефони и на интернета.

Да мобилни телефони с шайба..

да и с повиквателно от 110 волта на 25 херца. Таман като те търсят да ти щръкне онази работа и да вибрира една секунда с 25 херца, 40 такта. Баси тъпаците сте честно, апропо тук въпросът е кой им е направил мобилната мрежа и отде са телефоните. Залагам на китайците, Хуаей, достатъчно с простотиите дотук, сакралната сричка на български има значение като китаец, китайски