Коментари - Аштън Къчър стана продуктов инженер в Lenovo | IT.dir.bg
назад

Аштън Къчър стана продуктов инженер в Lenovo

Холивудският актьор Аштън Къчър прави кариера и в компютърния гигант Lenovo. Той ще работи с инженерния екип на компанията и ще участва дейно в създаването, както и взимането на решения по отношение на дизайн, спецификации, софтуер и начина на употреба на устройствата.

Обратно в новината

Коментари - Аштън Къчър стана продуктов инженер в Lenovo | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леново са номер две в Азия на пазара за смартфони. Четириядрени телефони за 140 долара . А вие теглете заеми за да си купите маркетингови балони

Тоя е голямо ако - стане ли рекламно лице на тоалетна хартия ще избие рибата !

Актъора който изигра Джобс ще работи в Леново. Прозира план да се продават на Епъл. :):):) И после правят завод в село Леново.:)

Аман от ментета, IBM явно доста го закъсаха, че да се продадат на китайско недоразумение. Lenovo таблет или смартфон - как ли пък не! Ще дам 200 лв повече, но си взимам iPad, Nokia или Surface. Освен дрехи 5то качество или играчки за шоколадови яйца то друго не мож правят дръпнатите. Направо ТРЯБВА ЕЮда се гласува в Еуропарламента вето за китайските стоки и всичките им ментета!

А къде мислиш, че се правят iPad, Nokia и Surface?

хи-хи, остави i-феновете на мира ;-) нека си живеят в заблудата

Lenovo изпревариха Nokia, HTC SOny по продажба на смартфони. При това произвеждат от 1-2 години Следващия доминатор на пазара са те

Кътчър отдавна инвестира в технологични компании, една от които е Airbnb.

леле, колко сте залко мъзере, от злоба се задавяте: ами кал няма- хем хубав муз, хем у ралантлив и умее да прави пари- мечта за зените...а вие само висите вув форумс и точите злоба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова си различна, че си имаш собствен език.

Хейтиш хейтърите за това, че не харесват това което харесваш ти??? С какво си различна?

Ако Ащън е актьор, аз съм космонавт.

Утре в 10.00 излиташ от Байконур.

От Шабла не става ли?

:-) Благодаря за предложенията. Друг е въпроса, че наистина ми се иска да бях космонавт. Но може би в някой друг живот.

Хаха, очеизваждащо хитър рекламен ход за наивните клиенти.

И какъв точно хитриат ход ? Ако си фен на Аштън си купи Леново ? Е аз съмму фен но това не ме кара да си купя нещо ?

Ooooo! Really?!?

няма значение какво е учил и къде. Важното е че е американец и последователите му са американци. Следователно роби на рекламата. Щом той гоима, значи и робите ТРЯБВА да го имат. Идолопоклонническо общество, със задоволени първични критерии. То и всяко общество това иска - но как, на каква цена - това е разликата. Едно да спечлиш 1 лев, друго е да ти дадат и 1 лев. Или ако печелиш лев, ти дадат 10, да олигавиш нечий задник. Най-вероятно щи хареса. започваш така и после ставаш политик! А после? После няма после за теб. Доре лижеш - си във властта. След това няма значение.

Сигурен съм, че всичко ти е ръчно произведено на тебе :)

Тоя изигра Stive Jobs и реши ,че е добър колкото него.

А ти прочете 2 статии за него и една снимка и вече разбра какво му е в главата а ? Дали той се е помислил или от Леново са го поискали а ? Аман от злобари !

Абе льольо нещастен. Не виждаш ли че всичко това са реклами само и само шум да се вдига и консуматорите като тебе да купуват все повече. Как си представяш посредствен ТВ актьор да стане дизайнер? 'Ич не мислиш нали?

Калина Илиева?

Егати калъфа. Кво му харесват?

като ти гледам оценките, май ти си калъфа