Коментари - ГМО бактерия произвежда тачпади | IT.dir.bg
назад

ГМО бактерия произвежда тачпади

Нова генно модифицирана бактерия е програмирана да изгражда тъчпад.

Обратно в новината

Коментари - ГМО бактерия произвежда тачпади | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес прави тъчпади, утре, като я изпуснат, ще разболява хората.

Ешерихия коли не се ли съдържа в ако-то и не предизвиква ли (недай, Боже) възпаления, особено в гениталиите и пикочните пътища?

Това е бактерия в стомаха и червата ако я нямаш умираш тя разгражда храната и я освояваш в тялото но има и патогенна която боледуваш от нея. А за тази технология е яка когато решиш ще можеш да гледаш телевизия на ръката си например като я доразвият или на протеза може би ще дава чувствителност при допир все пак е органично

И като го въведат този био-тъчпад, идиомът "умря ми тъчпадът" ще си дойде съвсем на място.

B пpиpoдaтa имa нeмaлĸo малоумници и един от тях е Стоян Гогов. Щото явно трябва много акъл да видиш че в заглавието има грешки и последното изречение от статията също е някакъв парадокс.

Според мен е псевдоним. Като Марко Тотев. ГМО някакво. Работещо с тачпад. Не мога да си представя реален човек да стои зад тези неграмотни статии.

Само дето Марко Тотев е съвсем реална личност - адвокат и съдия от В елико Търново от края на 19ти и началото на 20ти век :)

Обичай и уважавай ближния. Никога не унижавай човек, защото е равносилно на убийство. Не трупай жар на главата си заради едното его, което е смъртният враг на човека.

И кога мина 9 Ноември тази година? толкова бързо, че чак не го забелязахме...

FuckTheEU

Айдееее....гмо-то изяде хляба на китайците....

ГМО бактерия произвежда ТЪПАЦИ

Пише се тАпаци, в този случай :))