Коментари - Все повече хора плащат в Google Play | IT.dir.bg
назад

Все повече хора плащат в Google Play

Все повече хора плащат за приложения от Google Play.

Обратно в новината

Коментари - Все повече хора плащат в Google Play | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпчо, огледай си добре телефона, има поне 2 дупки, където да си мушкаш парите, о ако махнеш капака, има даже слот за стотинки!

O, sancta simplicitas! Или казано на български: О, свещена простота! Ти явно не разбираш от ирония, нито схвана иронията в коментара ми, нито пък имаш някакво понятие като какво ще да рече това "ирония"? През оная ми е колко народ се побърквал да плаща в Гугъл! Аз предпочитам да плащам ежедневните си неща в брой, когато пазарувам в магазин само използвам дебитна карта и никога, ама никога не използвам друг начин на плащане при никакви обстоятелства. Нямам регистрация в интеренет, което е умишлено и напълно съзнателно. А лудите нека си плащат в Гугъл/Мугъл... Еййй, ама как мразя да обяснявам! На някои хора обаче явно трябва да се казват нещата в буквалния им смисъл, защото иначе не зацепват. Но, какво да се прави. Има хора всякакви. Не бива да им се сърдим че са такива.

Даже не си успял да намериш най-добрия алгоритъм с който да ми отговориш на коментара, въпреки че е очевидно че репликата ти е адресирана именно до моя коментар.

Ти да видиш!!! И как го правят този номер? В телефона ми няма никъде дупка където да мушна парите, как да го направя?

Бе кой квото иска да ползва. Всички следят, всички са един дол. Реално, ябълката е добра. ОС е билдант специално за хардварето, чисто С, могат да си позволят и по-слаб хардварето, дроида напротив, компенсират точно с хардварето и реално са по-евтини. Освен ако не искате да сте гъзари:)

аз съм с йотафон и не плащам на краварите

Язека сум со Идиотафон-2, нъцки!

В света има мааааааксимум 3 милиарда активни потребителя. 82млрд. делено на три е грубо закръглено 27 приложения на калпак!!!!! Някой от тукашните форумци да е изтеглил толкова за последната година? Или може би 20 приложения миналата година! Или 18 по-предната и т.н. и т.н. Изпадам в оргазъм като ме правят на идиот! Гогов, пий си кафето и си отвори дзъркелите!!!

Те смятат сигурно и всички упдейти.

Най-много пари има в човешката глупост.

Еми - така е ! Който се е усетил първи. Смотания епъл дето всичко е платено. За десктоп програма под 100 долара няма. Оу - забравих - било много качествено

Епъл е във фалит от края на миналото хилядолетие.

Аууу, ами айфонерката?