Коментари - Panasonic напредва с гъвкавата електроника | IT.dir.bg
назад

Panasonic напредва с гъвкавата електроника

Panasonic съобщи за напредък в разработките на материали за гъвкави носими устройства.

Обратно в новината

Коментари - Panasonic напредва с гъвкавата електроника | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

666

nikiangel Вие там от селските покрайнини на градовете, селяни ли сте? И като цяло какво точно целите когато дойдете на бригади в Америка? Има доста подозрения за хора които си генерират СС номера на база СС номера на други хора след което заличават легалните имигранти?

И сега като не ви дават лесно визи решихте да обърнете природата на обратно. Когато си изясним паранормалните явления и натиск върху определени хора тогава може и да се получи безвизовата работа :)

Смарт презерватив, вкарваш го нажената, изкарваш го, и ако свети в червено, значи ти е изневерявала последната седмица :))))

В аптека побеснял студент вдига скандал: - Искам книгата за оплакване. Продали сте ми извънгаранционни кондоми, които се цепят отпред. Отзад на опашката се чува немощният глас на едно деде: - И пиши синко....че се огъват.

Ами аз съм прикрит полицай и докато другите хора се забавляват аз върша работа и ако има разни съмнителни американци на работни позиции в компания където има връзка с българска армия и НАТО отивам намирам ги и после някой друг им ебава майката.

Ц, ц, ц... Ще изпреварят Огризката! Сега техният смартфон ще се навива на рулце и ще се слага в задния джоб, ще!

Някакви инженери където не знаят да сметнат два резистора последователно, работят в Нуърк и се ебават с хората. Ако скоро не се вземат мерки и не се вкарат танкове в всеки един престъпен район на планетата някой ще изтреля нещо което генетично ще елиминира хора докато ги гледате в очите.

Абе, онбаши, ти да не си прекалил с нафтата по празниците?! Какви ги прещиш?! Майко мила...

Отидох им на аудит в компанията. Няколко китаеца за малко да ме ликвидират мисля, че си имат агенти в Рътгърс където хакват акаунти на ученици и ги карат да се самоубиват. Като цяло доста хора за замесени ще има гражданска война скоро!

От къде я измислиха тая малоумна модо да си линкват на 100 места насред новината препратки към други новини бре!? Няма такава досада!!! Толкова е дразнещо, досадно и разконцентриращо, че не е истина! По досадно е и от 20 минутните реклами през 15 мин. По телевизията! Тоя свят ще се самозатрие от алчност и наглост...заеби!