Коментари - Samsung показа Galaxy Round с извит екран-видео | IT.dir.bg
назад

Samsung показа Galaxy Round с извит екран-видео

Южнокорейският технологичен гигант Самсунг (Samsung) представи Галакси Раунд (Galaxy Round) - първият в света смартфон с извит дисплей, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Samsung показа Galaxy Round с извит екран-видео | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Каква тъпня. Каквото и да кажа ще е малко за тази глупост която се оптват да ни пробута. Хич не ми пука, че щяла да се появи датата и часа като съм наклонял телефона. О, свещена зомбираща тъпота!

1000 долара ??? Явно няма и да излезе от корейския пазар :-)

Сега вече Епъл няма да претендират, че имат патент върху квадрата. Корейската фирма се оказа най-добра. Надявам се и МС+Нокиа да направят нещо хубаво скоро, както и Гугъл Гласс. А Ябълката вече е изгнила в единия край

Нещо много сънуваш, пиленце ;)

Изгъзици всякакви :)

Не може да пускаш всички тъпизми дето ти идват на ум на пазара и после да се чудиш, защо хората не им се кефят и те смятат за луд.;)

Не можах да разбера кого смятат за луд? Компанията с най голям ръст на продажбите последниет 3 години?

1. Това жалко подобие на телефон не се знае защо е извито - практично приложение - 0% 2. За Апъл целта никога не е била да продадат най-много продукти, а да правят най-качествените продукти в комбинация с последните технологии улеснени за потребителите.. Който е ползвал и компютър и мак знае за какво говоря.. Хейтърчетата които цял живот са коне с капаци и са ползвали само уиндоус компютри да мълчат 3. Самсунг са доста назад от Апъл в която и да е категория.. Да не говорим за скорост на дисплеите си където даже се нареждат след Уиндоус Сърфис Така че с тоя крив дисплей без практично приложение да си ходят в Корея и да си бършат д-тата.. Искрено съжелявам тези от вас които сте жертви на собствената си ограниченост и си преинсталирате уиндоусчетата на всеки няколко месеца..

А тия с "линукс и юникс компютри" да си мълчим ли :)

Сега, едно, че си неграмотен, но какво по дяволите е Апъл??? Някой те е нахапал ли? Що ли?

Друго си е златистия цвят, Ей това е иновация. Ей това знае защо е направено Направено е да привлича балъците и лузърите

Значи кво излиза сега пич: Крив телефон за криви хора ;)

СКАКАУЕЦ си ти приятелю.

Докато от айШитнята се чудят с кой да се съдят, корейските мравчици коват историята с подобни иновации.

Ха ха ха. Коват история. Абе не е истина какви тъпири има :))))))

Малко офтопик, ама това тъпир явно е нещо средно между тъп(човек, нож) и тАпир(животно), а? Дружко е да те светнат...

Под тази "новина" са се изказали най-умните българи на планетата. Все съм виждал простотия, ама вие ми счупихте тъпомера :)

На крив телефон маркетинга му пречи.

лайте зомбите, лайте. догодина може и да ги съдите за нарушен патент.

Извинявай, че не се впечатляваме от ултра-иновативната извивка. Още не сме се възстановили от шока, който ни докара малоумието Galaxy Gear.

Добре де, а защо трябва да е крив? Ако е за да му се намали размера , та да може да се държи, то се намалява и визуално големината на екрана. Нещо не разбирам явно. Или е просто поредния маркетингов трик с който от производителя ще спечелят още милиони. А може следващият да го направят с формата на фунийка- така ще е най-удобен за прибиране....

Еб.си кривия телефон.

Керемида!

5,7" и се държи лесно...Това вече е извращение. Ако искам таблет ще си ползвам iPada или Surfacea. Ако искам смартфон ще си джиткам на 4" ми Nokia или Galaxy Y.

Телефон-невеляшка.

Сега в гората като потрябва огън ще търсим хора със Samsumg - да запалят от слънцето огън с кривото огледало ;)

И айфонаджии за подпалки за огъня... facepalm

крив телефон не ми трябва! искам да си купя 8 метра диагонал ТВ, да си го взема навит като килим от магазина и да си го лепна като тапет на цялата стена вкъщи. като го направят тогава да ми се обадят.

Миришат ти краката още, за такава техника! :)

Те и сега могат да ти го предложат, ама ти и на органи не струваш толкова :) По-скромно, бе дечица :)

5 години търпение и ще го има. :)

Да не можеха да ги правят прави да ги разбере човек като пуснат нещо криво... :D . Не го виждам да изглежда по-добре от кривотията си ама как да е. Имам gamaxy S advance който е крив но по другата ос та не се забелязва (и въобще не беше фактор като го купувах), явно има там някой с известна мания към кривото :-) .

Телефоните вече не се събират в джоба за телефон, та така поне ще стои по-удобно във вътрешния джоб.

Ако няма капак от "изключително качествена пластмаса" с "невероятно ярки цветове", като на айфона, значи не е иновация ха ха !тотално ги отвяха жълтурите - самодоволно спящите мениджърчета от епъл са по-загрижени за заплатите и бонусите си, а не за иновации и клиенти - затова Самсунг ги задмина тотално !

По кое ги е задминал, я уточни, че май не е баш така. Дали по печалби, дали по разработки и патенти, дали по наистина иновативни нововъведения с реална приложимост (вдлъбнатият екран не е такава), или по това, че продажбите на високият им клас смартфони отчитат спад, единствено имат ръст в продажбата на евтините телефони. А Епъл всяка следваща година бият рекордът си по продажби от предходната, когато Сеймшит продадат 9 млн. Галаксита за 3 дни, ми пиши, шизо ;)

"наистина иновативни нововъведения с реална приложимост " Някакви примери? Алуминиев капак, неповторими цветове, изящен дизайн НЕ СЕ БРОЯТ

Трябва да призная тези надминаха Епъл в това , че наистина мкогат на техните фенове да продадат всякакви видови боклуци. :)

Е то още първите екрани на монитори и телевизори, бяха извити. После почнаха цилиндрични да ги правят, накрая се хвалиха че вече били абсолютно плоски CRT монитори. После LCD i Пламените монитори се хвалиха, че са супер плоски и без изкривявания на картината. И сега какво излиза, че пак обесняваме колко е хубаво да ти е изкривен дисплея. Наистина тъпо че чак вдлъбнато в буквалния смисъл :)

Само дето има една малка подробност и.....голямо значение - на къде е извит екрана :D

Да бе вярно трябва да се направи проучване накъде е по-добре да ти е извит :)

Не ти не разбираш. Сега е плосък, но извит. :-D От видеото изглежда, че гърба на телефона е извит, а дисплея си ми изглежда съвсем плосък.

Едно поне е ясно,че ще може да си хапваме супичка на него :)

Поредната безмислена технология на експертите по ненужни нововъведения - Samsung. Но сигурно пак ще се избият за тази глупост, затова и Samsung са толкова напред...

Сигурно има специално покритие в централната част на задния панел - че бая клатушкане на масата се очертава.

Глупости, HP Veer от 2011 имаше извит дисплей