Коментари - САЩ продължава войната с Huawei | IT.dir.bg
назад

САЩ продължава войната с Huawei

Американските служби продължават войната с Huawei и ZTE.

Обратно в новината

Коментари - САЩ продължава войната с Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята, че Хуавей шпионират е стара, но медийните спекулации по темата и раздухването в публичното пространство, плюс изслушването в Сената стана точно 2 дни след като един български "разбирач" на мобилните услуги изложи мнението си публично. К'во стана с тоя, не знам - сигурно се е напил десетки пъти от тогава и вече може да не помни какво е говорил. Това не пречи спекулацията да се раздухва и до ден днешен - даже напротив - виждаме, че е доста доходно. Цените на един мобилен боклук стигнаха до 1500-1800 долара за обикновения потребител, но това е като сайдефект.

В Русия цените на iPhone X са паднали драстично - щото е таралясник.

Смартфоните на Huawei са жестоки машини. Тази компания взима най- доброто от високите технологии и го концентрира в продуктите си. Англичаните буквално полудяха по тях.

е па то не може само цру-то да подслушва сички и да се праи на света вода ненапита

Ако хуавей навлезе в САЩ, апъл умира тотално. В Англия вече това се случва. Качество и мощна батерия. Понеже в чужбина всеки тегли нета като луд. Няма лимити за минути, сигнала е по-лош от българския, айфоните едва издържат един ден. Хуавей държи поне 2 дни. Може да ви е смешно, но на хората им писна да си зареждат телефоните през 3 часа.

Сега очакваме да "установят", че Путин се е разбрал с китайците да шпионира американците чрез китайските им телефони и да им пробута следващия президент и ето ти нов повод за санкции! Абе то бива, бива, ама на гол гз тк не бива...

Хубаво ще е някой да напомни на Краварите , че техният прехвален "Ейпъл" , всъщност НЯМА СОБСТВЕН ЗАВОД нито в САЩ , нито даже в Китай ! ( произвежда се във фабриките на Фокскон - Китай ) . Така , че ако китайците решат - спират производството на наръфаната ябълка и ... ЕНД ъф стори !

а в бг какво произвеждате опслужващ персонал и пронститутки

е па то не може само цру-то да подслушва сички и да се праи на света вода ненапита

не вденах как така фабриките на фокскон-китай не са в китай??

Китайската фирма оперира в още 180 страни, но няма какво да краде от тях.

Франция,Англия,Гермамия,Испания.........

Влезнат ли Huawei в USA, Cisco и Apple си заминават. Ето там е проблема.

Препоръчвам на тия които не са гледали филма Сноудън непременно да го гледат,за да видят какво шпиониране на целия свят се извършва от САЩ ,чрез опер.им системи Андроид,Уиндоус и различните браузъри, търсачки-гугъли, яховчета,туитъри,фейсбучета и т.н и т.н.

...А АЙФОНИТЕ,МТОРОЛИТЕ,И ЛЕНОВОТО НЯМА ДА ГИ ЗАБРАНЯВАТ В ДРУГИ СТРАНИ ЩОТО КРАВАРИТЕ ИЗОБЩО НЕ ШПИОНИРАТ НАЛИ ?!

На мен ми звучи като страх, че не могат да контролират и подслушват китайските телефони.

Айде и китайците са оказали натиск в изборите на САЩ! Ви тия са толкова нагли че вече ще ми е кеф нещо да им се случи яко.

ривете ли ривет ли кравари...чичката Си май ситно ситно ви клеца отзад вече...

Китай ако си поиска парите от кредита, САЩ изчезват икономически!

Някой да няма ябълчни акции :)))

Значи Китай може да шпионира света с телефоните си ( което си е вярно ) а САЩ какво ли прави с Гугъл, Уиндоус, Фейсбук, Ейпъл и т.н. и целия свят.

Пропуснал си андроида на телефона ( производител гуглето ) . Та май ревът краварски е ,, Защо нас ни шпионират , когато това е изконно и само американско право " .

Демокрацията и пазарния механизъм в действие но по американски,.

За мен най-правилното е да убием, всички американци. Смърт

Първо помисли къде ще намериш място да ги копаш после! :)

не е "македонец"))))

Добре че се сетиха накрая. А тука БТК ползват само клетки на Хуявея. Аман от ментаци.

когато си дебилен то е завинаги

Ами ако Китай забрани наръпаните ябълки. И бум борсата па умре. Половината продажби са в Китай - ко прим - следваме нокиа на дъното.

Пак ли ще налагат санкции? Видя се колко струва американската пазарна икономика. Като нещо не можеш да го конкурираш, му налагаш санкции.

Какво се страхуват нали и Ейпъл се произвежда в Китай ама май им се събира пазара и затова плачат

Какво се страхуват нали и Ейпъл се произвежда в Китай ама май им се събира пазара и затова плачат

Навремето Рейгън говореше същото за японските стоки.

нема ватници, нема чайници, ихтамнет, тръмп може да е клоун или да се прави много успешно на такъв, но ще започна да му вярвам, че ще направи сащ големи отново! Ест., че ще си пазят пазарите имат прекрасни компании и телефони също, защо да пускат некви ментаци, копирали от тях и утре ще ми седи жълтура мазно и важно до путягата да се прави на велик, а цялото им благосъстояние дощло и продължава да е от робски труд и тех. кражби от САЩ. Млати по главата и това е, не съм чул Епъл, Гугъл, Майкрософт, Интел, ЕнВидиа, Амазон и т.н. перли на силиконовата долина да са решили да си местят щабовете в чина или мижукистан, налтъй?

На Тръмп изобщо не му дреме за американските производители. Всичко е въпрос на бизнес интереси. Америка е узаконила корупцията със закон за лобизма. Така че не се прехласвай с другаря Тръмп, той просто си е лобист.

за кои производители, кои са най-гигантските компании света, поглеждал ли си, Епъл е на 9то място в целия свят и 3ти в САЩ. Пред тех са само Уолмарт и др. не ги знам, е те немат ли интерес Епъл да са защитени, или може би има и по-богати от тех, които да ги надцакат при тръмп. Ест. че всичко е лоби, ама кой го лобира тръмп, марсианци освен? То и да не му пука за производителите, като му изсипат от ябълката един вагон пара в законна форма, освен уауей да извади повече, и така всеки си получава своето, а жълтите са прехевани

Майкрософт имат централа в Пекин - две кокетни кулички. Ама като не си излизал от махалата как да знаеш...

бахмааму кви дефектни хапове са пуснали

Бог ни е казал много отдавна как ще бъде в последните дни на този свят. Няма любов и доверие между хората понеже не спазват Божият закон на любовта и свободата. Масонската еволюционна митлогия на тези които искат да заемат мястото на Бог в живота на хората, унищожава сигурно морала в обществото. Резултатите от нея ще стреснат всеки по-наблюдателен човек с обективна мисъл.

До там ли я докараха тия в щатите... Стават смешни и жалки... Да пуснат на пазара продукти и оборудване по-качествено и по-евтино от китайското и хората сами ще се насочат към него...

Хуавей са по-евтини, защото Китай налива огромни средства в тези компании. Ниските цени на китайските смартфони не са реални, самите компании реализират загуба при продажбата на устройствата. Не съм против, че правят дъмпинг, защото крайните потребители печелим. Но, не ползвай техните цени като отправна точка да обясняваш как другите били продавали супер скъпо, просто защото не е вярно. А, ако се чудиш какви пари налива ККП - еми, вместо да купуват Американски държавни ценни книжа, от които вече имат за около $4 трилиона, предпочитат да дотират собствените бизнеси. С други думи, ККП са взели решение да се наложат в ИТ и затова всякакви приходи се пренасочват натам.

Опитваш се да обясниш, че Хуавей продават на загуба, а китайската държава инвестира в тях и това е мъдро? Излиза, че или са тъпи или имат нещо предвид, различно от печалба от продажби.

могат - наливат краварите кат са по-най супер пупер що не наливат

Я па тоя! И как Китай налива пари в производството на смартфони? Виж кво, комунистите може да ги няма кой знае колко в икономиката, но не са чак толкова луди, та да правят подаръци на света. А пък за китаец да кажеш, че е лош търговец, някак си звучи смешно...И после, себестойността на разни наръпани ябълки и самсунеци е много далеч от цената, която виждаш в магазина. Някъде четох, че фабричната цена на един айфон е около $150 - $200, а до над $1000 плащаш за името на фирмата...Така е, брат, просто китайците разчитат на по-малък процент печалба на бройка, но по-масово производство, което компенсира печалбата и им отваря широк пазар, демек "пазарна икономика" и "свободна конкуренция"...

сещам се само за 2 причини за подобно поведение: 1-ва - да накара къде с блага дума, къде със сила, държавата (ако може и гражданите) да купуват само собствено производство. 2-ра - Съдят за другите по себе си. Знаят си нивото на сигурност /възможности за шпионаж на собствените устройства. И предполагат или имат данни, че Китайците разполагат с подобни за техните. Въпросът обаче идва до това, че след телефоните, ще трябва по същите причини да се ограничат телевизорите, и въобще всякакви "умни" вещи. А това неминуемо би се развило в икономическа бариера. Та... "свободна икономика по американски".

Xiaomi 4x vs iphone7, 150 vs 500 евра?

кат има балъци може и 1000 да са еврата

свободен пазар по американски.

Съжалявам, обаче за какво си харчат парите америкаците си изцяло тяхна работа. Китай провеждат враждебна политика в южнокитайско море спрямо САЩ и още 5-6 държави в реагиона. Нели не вярвате САЩ ще позволят с пеачлабата от техните пари Китай да прави и използва оръжие срещу тях. Нещата много очевидно се движат във воена посока, даже щатите нарекоха Русия и Китай ревизионисти, няма от какво да се изненадвате. Отдлено Русия копира воените, а Китай почти всичките им технологии и печели за тяхна сметка.

"Китай провеждат враждебна политика в южнокитайско море спрямо САЩ" звучи като "САЩ провеждат враждебна политика в Тексас спрямо Китай". Това не е ли намеса във вътрешната им политика? Независими ли са държавите или САЩ могат да ме намесват навсякъде?

То Китай и русия се разплакали да знаеш кат ги нарекли нам кви си ...много смехуранско

за такъв вид демокрация и пазарна икономика скачахме на 10/11/1989?

Разликата между huawei и apple е, че китайците те шпионират безплатно, докато американците те карат и да си платиш, че те шпионират. Скоро ще разберете защо убиха всичко европейско начело с Нокиа.

Много си прав.

И Самсунг и ЛГ и НТС, Сони и т.н, нали? Съмнявам се да схванеш колко си прост.

че умниците са в кравария има си хас те там всичко сами измислят кат почнеш ракети невидими самолети и пр и пр....хих

2015 г бях с айфон 6, и когато купих на дъщеря си lenovo a6000, разликата между двата модела беше осезаема в полза на айфона. Сега съм със айфон 7+, онзи ден подарих на майка ми xiaomi redmi x4 и трябва да ви кажа, че разбрах какво е да се сготвиш сам.

Пич не те разбрах, какво казваш.

FuckTheEU

Според мен пича още живее с майка си, която му готвила всеки ден и го гледала като писано яйце. Обаче пича и купил телефон и майка му се заплеснала я по някоя игра я по фейсбук и не му сготвила, та маминия сладък синковец се наложило да си сготви самичък. Това явно е оставило дълбока следа в крехката му душа, щом е решил да го сподели с всички нас тук.

Това тук го обърна на "Искрено и лично"...

това демокрацията е голямо нещо. в България и Русия на тази американска демокрация казват комунизъм или тоталитаризъм, но от другата страна на океана е демокрация. имах айгалфон, който ми излезе златен, че ми го донесоха от щатите и трябваше да го омагьосват, за да няма проблеми. след това бях доволен от него 4 години, но донесен от щатите и пишеше на гърба "произведено в Китай".

Крадеца вика : "Дръжте крадеца". Или казано накратко - те си знаят с епъл колко могат да шпионират и вече ги гони параноята.

Аплето е най-сигурния талафон , и не е китайски а хамерикански...хаха

Лесно е. Отварят кода всички и готово.

Пич, кода е няколко МИЛИОНА реда !!! Какво като ти го отворят ? И как ще провериш, че това е реалния код? Ще си го компилираш и сравниш с бинарния в РОМ-а ???

БРЦК

Това ,че ти си некадърен и не можеш не значи ,че другите са като теб. Ще се намерят хора да свършат работата.