Коментари - САЩ обяви пълна война на Huawei | IT.dir.bg
назад

САЩ обяви пълна война на Huawei

САЩ забрани на най-голямата търговска верига за електроника в страната - Best Buy, да продава смартфоните на Huawei.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обяви пълна война на Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия американци почнаха много добре да се изолират от света. Май доларите ще си ги кичим за спомен.

След като преди години редица страни забраниха BlackBerry, защо сега САЩ да не забранят Huawei? Телефончетата са много добри, но Биг Брадър ВЪВ ВСЯКА СТРАНА иска да знае ВСИЧКО!!!

Ако трябва да обобщим случая в едно изречение: Като знаят САЩ как следят и шпионират света с продуктите на Епъл, Майкрософт и Фейсбук как сега да допуснат други да правят същото.

Баси, мръсника е Путин! Възмутен съм че не си признава че натиска китайците да продават Huawei в САЩ за да ги щпЕонира и да им цака ЕзборЕте.

Кой ползва китайски пръчки в уса? Аз лично не бих взел иажж ми .йя оари да мидават. Баси битака тука

Много хора предпочитат въпросната марка пред ябълката, не само заради цената, а и заради по-голямото разнообразие в различните серии.

Американците твърдят и налагат, че са НЕЗАМЕНИМИ!!!??Това автоматично означава , че всички други са ЗАМЕНИМИ!!!!!и ги подменят,заменят,отменят,пременят или направо--крррц!!!демократично разбира се.

Бах ти и СПРАВЕДЛИВАТА ТЪРГОВИЯ !!!!!

Това е признание че САЩ катастрофално изостават от Китай в технологиите

Тия ги разкриха на запад сега остава и тук. Ментак на ментаците.

FuckTheEU

Това не е война, а пълно погазване на международните норми за търговия и тотално незачитане на пазарната икономика. Протекционизъм от най-нисш вид.

Работата е там, че всеки протекционизъм води след себе си големи и дълбоки проблеми.

Ко стана с демокрацията и свободно движение на капитали???? Май важи само когато е изгодно за "извора на демокрацията"......

Демокрацията и свободните пазари си работят окей. Просто "редакторът" Стоян Гогов нагло е написал заглавието по такъв начин, че да подмени изцяло смисъла на новината. САЩ не е забранил на частна компания да продава продуктите на Huawei, частната компания е решила. По какви съображения - нейна си работа. Публична информация е, че ФБР, ЦРУ и НСА препоръчват - основателно или не, не бих могал да знам - да не се купуват продукти на Huawei, а в близко бъдеще вероятно със закон ще бъде забранена употребата в държавни учреждения на продукти на ZTE и Huawei. Но това няма нищо общо с частния пазар, както се опитва да сугестира заглавието на дописката.

На български се казва внушава.

"През последните месеци властите направиха и невъзможното, за да откажат местните оператори да продават устройства на китайската компания, а сега същото се случва и с магазините за електроника." Иванчо, ти идиот ли си или на такъв се правиш??

краварите са нясно, как те подслушват и сега им се разтрепериха гащите..

Каквато демокрацията, такъв и свободния пазар.

аз съм много прост джендър. САЩ не са забранили на BestBuy, BestBuy са частна компания и правят каквото си искат. Фалшивите новини са номер едно в жълъо-кафевата ни "медия".

iPhone не ползвам и няма да ползвам по принципни съображения! Които ми се отразяват добре и на финансите! Браво на китайците! Нека си се капсулират краварите и да ги видим колко дълго ще издържат така! А вече е и късно за подобни мерки! Китайците спокойно могат да минат сега и без техните технологии, защото вече си имат всичко! И докато имат марионетки в Германия и ЕС, американците могат да попречат на обединението на Европа и Русия, но номерът им с Китай и Русия не минава! А подобна синергия е далече по-опасна за САЩ, отколкото първата, защото в ЕС реално няма кой знае каква военна сила, за разлика то Китай!

"Обединение на Европа и Русия" Това пък за чий к*р...?!?

как за чий, за КУРнелия! и масите простолюдие колхозно.

Принципно си прав, но истината е че всеки смартфон е шпионско устройство. Американците просто не искат устройства, които те не контролират.

Китайците и те същите алчняци като останалите. В началото пускаха 8-ядрени процесори и 8 гб рам по 200 евро, сега няма техен флагман под 1200 лева.

абе и аз съм на китайски телефон и съм доволен ама я припомни кога е било онова с телефоните с 8 gb ram за 200 евро, че не си го спомням

ами като са със китайски процесори краварите умират от страх че не могат да ги слухтят... а и дърпат на хепъл печалбата

всъщност това с процесорите не е само с Huawei. Самсунг също имат свой процесор и в цял свят примерно S9 e на техен Exynos9810, но в америка и китай е със Snapdragon945 имат някъв страх американците от чужди процесори ма не си признават

Имат, разбира се, защото много добре знаят какво правят самите те! Това обяснява всичко! Но им пада монополът на слухтенето! Вече не са единственото ухо в света!

Прекрасна новина. Цените на хуявей ще паднат, и повече хора тук ще могат да си ги позволят.

Дано паднат, че догодина треба си го сменям, иначе съм доволен от бранда, телефон и таблет имам.

Цените ма хуйвей вече минават психологическата граница от 1000 евро, чекай да паднат...

а як рев е при вас в Купертино ....май гризнаате дръвцето а)))))

Продажбите на ифоните май намалява и се взимат крупни мерки :)

Малко е късно. Да бяха мислили преди, когато китайците бяха използвани за евтина работна ръка и си пълнеха гушите с огромни печалби. Така е колелото се върти...

Наивен си колега.Това е само началото за да разбият Китай на малки държави,след гражданската война,която ще им спретнат,и не виждам много опции пред партията.Най големите проблеми идват,след като си са главозамаял!

че си открил пътуването във времето и идваш от 1980.

верно ли .....яза па че пазарувам сетне с юани у краварско гаче ли едни тъпанари които нищо не са измислили сами са обречени ....

Аммм, не беше ли един американец измислил либералната глобализация? Че и нобелова награда получи за това. Пък сега държавата спира свободната търговия. Яко, а!

Чаткам си с "Huawei P10 plus" и ми е през "онази " работа дали тъпите кравари ще го имат по магазините си.

Значи само това ме нави следващия да е такъв!