Коментари - Тежки дни за Kickass Torrents | IT.dir.bg
назад

Тежки дни за Kickass Torrents

Американските власти са арестували в Полша собственикът на най-големия торент сайт - Kickass Torrents.

Обратно в новината

Коментари - Тежки дни за Kickass Torrents | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в момента си работи.

"Не очаквайте Kickass Torrents да се завърне" Да ама не : link

Пак четем рекламен говедарски шит как се борят с пиратството, "американските власти арестували в Полша"? Буахаха...руски хакер с украинско гражданство арестуван от американски агенти в Полша. Основание - че е качил и на амазонски виртуален сървър сайта си, за да е по-бърза връзката в Америка. Какво пречи да се изкопира архив на друга виртуална машина за 15 минути?

Артьом, са го хванали някъде около руската база на луната, оглеждал се е за шишарки и не е чул предупредителния sms от Моника бг за да избяга, жалко, много жалко съветско сайтче ........ тракера си работи света си върви напред, Артьом е жив и здрав, а комунделите продължават да съсипват и унищожават България със всякакъв вид войни срещу българските граждани !

Не че нещо, ама Артьом не са ли го хванали гадните капиталисти? Иначе умело извади два цента за поста.

А аз съм мъртъв, Артьомка. Няма ме.

Голяма част от американските филми са такива боклуци че никой не би ги гледал ако не са безплатни (аз поне не бих дал 15 лева ако не съм сигурен за какво ги давам - по добре да ги похарча в някоя кръяма), а така с тия торенти поне им се прави някаква реклама. За мен това е имитация на заетост и запазване на работни места на разни американски службици.

Само дето американските филми като цяло са по-добри от останалите.... затова човек рядко гледа немски, гамбийски, цейлонски или други филми... Естествено, ако някога ти падне да гледаш такъв, това е някакъв много отбран, екслузивен екземпляр!

В последно време гледам май повече корейски сериали от американски. ;)

Предимството да си от американските власти е, че имаш правомощия навсякъде в света, като изключим Китай, Русия и още няколко държави. Можеш да арестуваш дори премиерите на други държави. Всъщност, то има ли изобщо други държави, защото държавата означава суверен?

При положение, че 90% от съдържанието на въпросния торент е американско, що пък да не? Направи си торент с нищо американско на него и бъди сигурен, че няма да те закачат.

Тежки дни за потребителите!!!

Дреме ми, арената и замундата са вечни ;)

Замунда/Арена -> IP -> ДАНС

Само дето каквото се появи при тях е 90% повтаряне на появилото се предния ден в kat.cr.... Ще мине време докато се появи заместител, остават сега пиратският залив и изохънт.

Цитати от статията: "Американските власти са арестували в Полша ... Властите на САЩ се готвят да екстрадират Артьом Волин" Не разбирам, сащ могат ли да арестуват в Полша?! А къде ще го екстрадират?! Колкото и да упорстват, безплатното споделяне на програми, филми и игри ще го има винаги!!! По-добре да направят нещо като библиотеките с книжни книги - срещу абонамент да можеш да ползваш!!! Иначе още малко ще ни забранят и да си разменяме книги!!!

Статията е писана от другар Гогов, бе!

Друг ще дойде.