Коментари - САЩ искали да правят шпионска база на Луната | IT.dir.bg
назад

САЩ искали да правят шпионска база на Луната

През 1959 г. САЩ планирали да построят военна шпионска база на Луната, става ясно от наскоро разсекретени документи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ искали да правят шпионска база на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много просто,при липсата на атмосфера като се разклати,докато се слага,ще се вее доста време.физика и малко да се замисли човек преди да пише...

Абе, другари, наистина ли смятате, че руснаците не са могли да засекат и докажат, че американците не са кацали на луната?? Каквото и да си говорим, двете супер сили си се дебнеха, бая време. Нито едните бяха толкова глупави, нито другите. Така, че да говорите за постановки е меко казано наивно. СССР щеше да ги съсипе САЩ, ако кацането беше постановка. Ако мислите, че в Байконур са спали на този ден, жестоко се лъжете.

бахмааму и ветрове на луната как само развяват "най-великия" флак неам думи....))))) иначе бая вентилатори е имало в студиото гаче ли ...въобще Стенли Кубрик о йей...))))

5 000 000 000 ще стигнат за пропагандния филм как се строи база на Луната. Като другия пропаганден филм как са ходили на Луната, който беше екранизиран и излъчен за масовата публика от овце.

Готин виц! Найс бейби найс...

И 5 млрд докъде щяха да стигнат? Вярно, че през 50-те години са имали друга стойност, но в момента не могат плати издръжката и полетите за 1г.

Тогава да са били да речем 50 млрд. сегашна стойност. Е, малко ли са?

Най-големият майтап е, че базата юяла да се охранява от 12 специално обучени войници. Като че ли някой може да се промъкне тайно? Или са щели да бъдат специално обучени за борба с извънземни??

Пазят я, за да не пратят руснаците свои обучени специалисти да превземат базата и хоп, да си смени собственика. Нали трябва да се охранява някак си!

Филмотечно Кино Одеон Библиотека за Деца и Юноши - Галактика :)

Разрешили ли са им вече извънземните? От кога ги обикалят завалиите и си искат, като малко от майка си. Може и да ги пуснат, но ако са ни продали всички вкупом, за разменна цел. Они да прават кво си искат с нас, а шибаните американци да си барнат бази на Луната и да трепят простите си избиратели и подръжници по-лесно.

Имаше един филм с Клинт Истууд, американците бяха направили в космоса площадка за изстрелване на ядруни ракети в нарушение на международните закони. Нищо чудно отва отдавна да съществува, след като са тествали и ядрени взривове в космоса. А най-вероятно има нещо още по-тайно на луната, само американците си знаят какво.

Почти позна. Установката беше руска и помолиха американците да я обезвредят.

Да де, ама разработена от американците, открадната от руснаците. И едните, и другите ги имат в бойна готовност!

ВЕДНАГА ДА Я ПАСТРОЯТ И ДА СТРЕЛЯТ КЪМ "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО"!!

Наши американски друзья засега изчисляват колко батута заместват една ракета "Сатурн".

Няма логика да взривят Вашингтон ..

+1

Колко време им трябва на тези лунно базирани ракети за да поразят земни цели? Защото земно забираните са им малко. Колко невидима може да е такава ракета, влизаща в земната атмосфера?

На всякъде гледат да прибират държавни средства в частни джобове. Комисионни също. При военните са тлъсти.

...затова са се отказали...

Лунооо..., Лунооо....! Земльо македонска!

а вече и "украинска"))))))

Ще колонизираме Луната за да унищожим Земята. Типично по американски.

" Спасителите" на света и галактиката май не са искали да спасяват никого.Гъз глава затрива, казват, ама като си малоумник, то е за цял живот!

Тия журналя писали тази глупост явно не знаят, че 1959 година е било трудно да се изпрати космонавт в околоземна орбита те за луната съчиняват небивалици.

През 30-те години нацистите пък са имали ПЛАНОВЕ да построят огромно огледало в космоса, за да насочват слънчевата светлина и да я използват като оръжие. А през 30-те едва са прохождали първите ракетни системи. Затова и се казва ПЛАН.

Кой е казал, че не са го направили. Кой знае какви ги вършат хамериканците на луната...

построили базата. При толкова кацания и излитания на и от Луната, тя до сега трябваше да бъде застроена от САЩ и обявена за тяхна територия. Но това не стана! Защо ли. Дали изобщо са били на Луната? Подобно нещо се получава и с Марс. Усвояват Луната и Марс но ползват старата съветска орбитална околоземна станция.

Защото да закараш на луната 150 ракети сатурн А, 200 тона материал и 16 астронавта барабар с животоподдържащата техника НЕ СТРУВА 5 МЛРД. ДОЛАРА по номинал от 1959г. Сметката е излязла крива драги зрители :)

МКС не е стара съветска, а е съвсем нова и международна. Като руските модули са около 1/3 от всичките.

Луда работа.