Коментари - САЩ ще колонизират Луната през 2022 година? | IT.dir.bg
назад

САЩ ще колонизират Луната през 2022 година?

Учени от НАСА твърдят, че колонизирането на Луната може да започне от 2022 година.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще колонизират Луната през 2022 година? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ценното в медиите е това, което те премълчават. Тъй че не се хабете напразно, за да не се окаже, че всъщност истината е съвсем друга и всички опровергаващи коментари. които се вихрят в публичното пространство. че млъкнат засрамено. Истината изисква жертви, докато лъжата ги взима.

що тъй трудно бре? нали ужким са били там? руснаците както си летяха така и продължават да си летят, а пък тия уж били на Луната пък съдейки по трудността по подготовката като че ли не са и стъпвали там ракетните им двигатели руски ама иначе изхвърляния до бога

Те дали са кацали, се не знае, пък вече за колонизиране мислят...

Единствето не се знае защо пълни малоумници пишат коментари под статии от които абсолютно нищо не разбират!!!

Кацали са, но само във филма на режисьора Роналд Рейгън, със специалното участие на актьора Нийл Армстронг и снимачното студио в пустинята Невада.

Нека първо да направят космически кораб,който да може да излита и да каца на земята , а после да мислят за излитане от луната.

Явно спорта и най-вече футболЪт за в Ужасен Упадък, щом вместо на ЦСКА срещу някой друг се кълвете за най-курвенската работа на тоя свят - политиката. Тъжно... Иначе - станция на Луната е в пъти по-полезна и постижима от станция на Марс. Ще пратят един кораб и парите ще свършат. А и прав е Дамон. Никой не знае каква ще бъде политическата обстановка след 10 г. Даже и тези, които си мислят, че дърпат световните конци, и на тях Им се присмива Някой отгоре.

"които ще се торят с помощта на тоалетни, рециклиращи човешки отпадъци." Ммммм, рециклирани лайна, слюп, потичат ми лигите

а дали че имат такива големи хангари ? за колонизиране?

Уважаеми нормални граждани, не влизайте в диалог или опровержения с "путлеристи". Безсмислено е! И те не си вярват на това, което пишат, но какво да се прави - трябва да се яде. Ако не им обръщаме внимание ще им спрат надниците и те ще отпаднат...

Както се вика - не хранете животните (троловете).

Тези и те като руснаците,само бля,бля,бля и накрая нищо:)))

тъпанари ! та тия пари ги правят еи така - само със щракване на пръсти - черните им каси ( от наркотици ) "идил" и какви ли не други "далаверки" работят за тях. или не е истина, а ...?!

Няма как да знаем какво ще се случи след десет години. Технологично не е невъзможно. Въпросът е по-скоро политически: МКС започва да се изчерпва и за учените трябва ново предизвикателство. Какво да бъде то и най-важното на каква цена? Че с 10 млрд. долара няма да се подържа лунна база е ясно. Да не говорим за полет до Марс. Повече от всякога всичко зависи от икономическия и политически климат в света през следващото десетилетие. В този аспект не ми се вярва, че отделна страна би се изправила сама пред такова предизвикателство и би понесла спокойно всички рискове от една подобна суперинвестиция. На фона на съвременните политически, икономически, екологични и социални проблеми човечеството едва ли ще разполага със свободен финансов ресурс за реализирането на такава идея.

Най великата държава заслужават си Луната

Много добро чувство за хумор.

10млрд - това ще бъде вторият най-скъпо струващ филм в историята на Холивуд, след мисиите Аполо. Първо обаче трябва да се научат отново как да пращат хора до космическата станция, пък после ще видим.

Отде ви изравят такива гении за кремълски слуги бе, то ясно, че ако човек става за нещо няма да иде да се цани за слуга ама чак като вас да се намерят не е лесно. А не ви и мързи...

Е пропускаш филмите за марсоходите, тези за Хъбъл, Сатурн, Юпитер, Церера и т.н. А и Европейските филми за Фила забравяш. Американците ще правят и нови филми за телескопа Уеб, а след 3-4 години и за още по-голям телескоп. Ама проблема ти е, че руснаците и за 2 рубли не могат да направят нов филм. Зациклили са на един и същи кадър от десетилетия и само него си пускат.

ееееех колко много мъка и злоба се е събрала в русофилската душица :)))

Ама нали говорят за демокрация, а пък ще колонизират - как да им вярваш

Всички, писали по-долу, сте много прости.

Прости, но не колкото ТЕБЕ! ;-) Като чета виждам, че от ТЕБЕ по-прост НЯМА! :-))))))

Тези от НАСА, големи майтапчии, и сумата била малка? Ама за пет, шест фюлмчета си е бая пара!

Бе не знам за тая сума ама щом от Кремъл нямат пари да наемат агит слуги с поне елементарна грамотност работата не им отива на добре.

Какъв Кремъл, какви пет лева, те самите американци си го казват, за "филмите" на НАСА! Вземи и се запознай с първоизточника на нещата и тогава пиши!

тияв "велики " американци къртят мивки.Та те дори един филм не могат да заснемат като хората- даже и холивуд се смее.

Ми смей си се, както казваше на по-глупавичките деца учителката ни по математика едно време, "на тъпотията си ли се смйейеш".

Отново ни разсмиват със сценки от Холивуд. те не могат една съвременна ракета за околоземна орбита да направят, тръгнали да лъжат будалите, че ще колонизират Луната. Отдавна са изобличени американските студийни фалшивки за достъп до Луната при технологии, които днес не могат да повторят. Ракетата Сатурн-5 е летяла, само че не до Луната, а фасадата й е прикривала доста празни пространства зад нея. Има достатъчно изобличаващи матерали в нет-а, които американците така и не могат да опровергаят. Намерете ги, четете.

Амор, в твойта тиква е само мор, братленце:))) Не знам к'во пушиш ама е добро.

Що, как ме опровергаваш, или само верваш, кат средновековен крестьянин?!? Ми вервай си сляпо, ма кой ти е крив?

Хъбъл сигурно не съществува и е изстрелян само наужким в ''холивудско филмче'' нали? Теба в простата кратуна!

хъбъл, и да съществува, в този аспект е част от холивудската сценка. Ти кажи защо снимките се изгубиха, дали навлизайки в ерата на дигиталните фототехнологии, е имало какво да бъде изобличено от страна на правомерно съмняващите се?!

10 милиарда? Че къв им е проблема? Според путлерастията от юруш, достатъчно било само да си ги напечатат.

"хората могат да създадат своя колония на Луната в рамките на следващите седем години и то само за сумата от 10 милиарда долара" Моля???? Разработването на космически кораби са колонизиране на Луната и на ракети носители ще излезне много по-евтино от разработването на F-35?

И американците и руснаците се гласят или гласяха за Луната, но вече си мисля, че китайците ще ги изпреварят. ;) Ще видим.

хахахаха колкото кочнаха на луната толко и ще я колонизират

Нека първо "колонизират" МКС :) Засега без Русия не могат да вдигнат човек до станцията и се ограничават с доставка на вода и техника. Просто толкова си могат хората.

Бе това агит слугите и за едната агитация дето се мъчите да правите нямате нужната капка мозък, ей.

Много обичам да ви паля, соросчета :) А иначе нямам нищо против американците и знам, че не са изостанали в Космоса, но просто ме кефите като почнете да се пънете като комсомолски секретари преди 89-та :)

МКС отдавна го колонизираха. Качваха по 7 души наведнъж. Нещо което руснаците още не могат ;))))) Или казваш и това е било холивудско дело?

Могат толкова, че ватенките се молиха за почва от луната, молиха се за данни от спирит и опортюнити, молиха се и за снимки от хъбъл и за още много много неща им се налага да се молят. Колкото до МКС 70% е собственост на САЩ, другите 30 раша и куп други държави. НАСА си плащат за руските полети. То, ако не си плащаха нямаше да има никакви полети.

Евала, евала! Всички мигранти натам ги пратете! Минарета им постройте!