Коментари - Pokemon Go нанесе щети за милиарди в САЩ | IT.dir.bg
назад

Pokemon Go нанесе щети за милиарди в САЩ

Щетите в САЩ от играта Pokemon Go може да са достигнали милиарди долари.

Обратно в новината

Коментари - Pokemon Go нанесе щети за милиарди в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тука ще наспамя малко, та да допълна няколко неща, които автора на статията не е знаел да добави, а именно в продължението на изследването е установено, че за същия период единствено играта жмичка (или жуменка, както е известна в някои краища) е нанесла с 50-60долара повече щети, а 4-5деца са се загубили безследно или още се крият от страх да не ги заплюят и ще им се наложи после те да жмят.... ;)

ee, те американците си имат долари, що, къф е проблема. в края на крайщата всеки разполага с повече пари в качеството си на разносвач на пици на своя собствена отговорност

Ами като сте почнали да екстраполирате не спирайте. Дайте да видим данните в световен мащаб. Тоз вулкан на Бали от кво мислите стана, ами земетресението край Клисура, слънчевите изригвания и изненадващия сняг по това време на годината. Това са все разходи и разходи...

хора намерете си гаджета, гледайте филми, ходете на работа стига се занимавахте с простотии!!!

ChatGPT

Не е виновна играта, а безмозъчните зомбита дето не знаят граници

Едва ли точно покемоните са изпили мозъците на зомбитата... Който е прост и разсеян, все ще си намери начин да се прецака.

където са под 80% играчите няма проблем..

интересно че играта не е нанесла никакви поражения извън ФАЩ... тя простотията по краварите ходи....

Вие пък. Наглосаксонците са единствени и неповторими. Всички други са пелебеи и не съществуват, освен когато са им длъжни за нещо. :-)

Плебеите сте плебеи защото си знаете, че сте такива. Изцяло ваше дело е това за какви ви смятат белите хора.

че ей-сега ще ти пратя Рита Ора да те нарита!

Не виждам как играта е нанесла щети. Олигофренът е олигофрен и без играта ще намери нещо друго, за което да се заблее в телефона си. Малко е тъпо все да се намират извинения.

А биткойна колко ресурси изхарчи за едно нищо, някой сметна ли го?

Споко, идва IOTA - валута без mining и без такси. Скоро биткойн ще бъде заменен от по-съвременни и по-екологични крипто-монети.

От 4-5 години има NXT, който е чист PoS и е предварително емитиран. В екипа има и българи (да не кажем, че те са и шефовете). Няма копане, няма майни(нг)! Да не говорим, че на вградените от години възможности на NXT-мрежата, етериум-мрежата едва сега се учи... Ориентирайте се към NeXT, Aedor, Ignis...

Харесваната от много от вас игра?Нанесдла щети? Че вие сте абсолютни кретени бе,чисти олигоферени, пълни загубеняци щом миоже да ви "хареса" подпобна "игра"!

"Като екстраполират резултатите спрямо цялата територия на Щатите посочват, че на национално ниво щетите от Pokemon Go са между 2 милиарда и 7,3 милиарда долара. " Не разбрах тази простотия от учените ли идва, от Гогов ли? Или от гугъл преводача? В Аляска дали пак са обикаляли зомбитата? А в пустинята Невада? Сигурно и в Зона 51.

Сега се задава нова игра "Bitcoin go", която ще доведе простото американско население до нова финансова криза като последната от 2008 само, че този път ще е с неизмерими финансови последици.

Същото разправяха преди 5 г. и казваха, че като е 200 долара ще се срине и загине ... сега стана 10000 долара и пак е пълно с предсказатели. За самоуправляващите се коли също - трябваше вече всички да се возим на самоуправляващи се коли, ама още не става нещо. Та всички предсказатели сте прави - биткоина ще се срине някога по някаква причина. Ама дали това ще е след 2 дни или след 50 г. не знаете умничковци. А това прави голямата разлика.

Според американците: Щом не си спечелил нещо, значи си го загубил. Все едно е аз да кажа: МНОГО ИСКАХ ДА СПЕЧЕЛЯ 1 МИЛИОН ОТ ТОТОТО. АМА ПАК ЗАГУБИХ! Колкото до катастрофите, защо Гогов не казва с какъв процент са се увеличили, а само с колко повече? А в резерватите с колко? А в района на какьоните - Колорадо? Поредната фейк "новина" на гестаповските медии.

Още с раждането сме на загуба :). Спиш - загуба. Гледаш мач - загуба. Хамериканците губят най-много - няма държава с дълг като техния, но от друга страна са силни и успяват да убедят останалите да си влагат парите при тях. Та хем са световни шампиони по загуби, хем и по приходи - добре се оправят въпреки, че са на загуба :)