Коментари - САЩ са изпитали ново оръжие срещу Русия | IT.dir.bg
назад

САЩ са изпитали ново оръжие срещу Русия

Военноморските сили на САЩ са изпробвали нова система за радиоелектронна борба.

Обратно в новината

Коментари - САЩ са изпитали ново оръжие срещу Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак са хванали дрисък и са се прибрали у дома.

който е разбрал нещо,нека да обясни на останалите ,какво коментира тази статия ?!

Американците са били на екскурзия в Черно море.

Нищо не разбрах тествали нещо...ама колко е успешно или отидоха на вятъра няколко стотин милиона долара....по тъпа статия не бях чел отдавна. Най -лесния им тест ще е да навлязът в руски териториални води и руснаците да не ги засекат.....ама стиска ли

Прави впечатление изключително тъпите, просташки оплювания на червените путиноиди! Сега на мода са памперсите!? Очевидно това са опорните точки от "кремльовската"централа.Невероятно е по колко дивашки начин си дават кураж?

не си разбрал съвсем,памперси са самите те защото тук храчат предимно старци на по 65+год. и се подрискват много често та за това им викат памперси а те като тъпи лейки започнаха да викат на другите......жалка картинка са тия изкукуригали дебили и лошото е,че ние ги храним за да ни храчат но.....няма да е за дълго

Даже не разбрах как са го изпитали срещу Русия. Тъпа добавка за вниманието на драскачите. Смешна медийка.

Ватниците даже не са и разбрали... Тъпата вата... ;-) :-)

а нови памперси дали са пробвали

Измислиха пелените за еднократна употреба и цял свят ги ползва. Ватниците какво измислиха ?

Мдааа и точно тия пелени са едни от най-големите замърсители, защото не се разграждат лесно-но това няма значение важна е печалбата.Освен това е голям проблем и за фирмите подържащи канализацията тъй като има идиоти които ги хврътлят в тоалетната чиния.....именно тия памперси костват в Лондон милиони паунди за отблокиране на канали.

Най - силното оръжие на американците си остава куфарчето с долари. Или, ако предпочитате - цветният принтер, на който се печатат.

И какво са изпитали като са го включили? Какъв е бил токовия удар по руснаците? И какъв ефект от статията освен че има снимка на нова антена на кораба?

Само днес и само сега при покупка на една бутилка водка получавате сельодка всичко прилично опаковано в корпус на радар и безплатна пропаганджа в продажни български медии...

Личи си колко промити руси кухи лейки има тук!

Красная куха лейка! хахаха

Целта е - по-малко памперси!

Та нали Путин с тях си прави баница

вкусни са говедарите май

оборудване AN/SLQ-32 (V) 6, модернизирано в рамките на програма SEWIP (Surface Electronic Warfare Improvement Program) ТОВА Е НОВА СИСТЕМА ЗА БЪРЗО РАЗВИВАНЕ НА РУЛОТО ХАРТИЯ ОКОЛО ПАМПЕРСА И ЗАПУШВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОБОЙНИ ЗА ДА НЕ ПРЪСКА ФЕ(КАЛНИ МАСИ ПО ПАЛУБАТА!!!!:)))))))))))))) ДОБРЕ Е, ЧЕ ОПИТА Е СПОЛУЧЛИВ!!:)))))

и какво от това-нищо

Две държави се готвят за война, на какво толкова се радвате, толкова ви са промити мозъците, че не осъзнавате реалността. Една искра трябва и няма връщане назад, какво си мислете, че ще останете недокоснати!

Добре че са изостаналите братушките та да има на кого американците да си пробват новите играчки...

А бе по цели в Сирия някои не стреляха ли през територията на 2 държави?

Ама 2/3 от тях после си ги търсиха по Иран и Ирак, че имали малки проблеми с точността

Това е друг случай, дето търсиха ракетите. И не бяха през две държави, ами от Средиземно Море изстреляха седемдесет и кусур, 50 ги загубиха, две удариха близо до целите.

постове на dp са с по 3 плюса,явно толкова може да си наплюска

Мдаа, скоро пак ще има Черноморска Памперсиада и валежи от оставки в Констанца.

Верно! Последната модификация на хамерикнаските локацонни ситеми е да добавят бутонче към клавиатурата означено с "Памперсанд". Когато попаднат в руска зона с РЕБ и спешно натискат памперсан-да за да ги снабдяват с памерси, да няма акано по палубите.

slavy_@abv.bg

Личи си, че си спец! По памперсите ...

американци ще ни уморят от смях.Само да не се посерат че идва лято

Не знам за тях ама ти вече си се посрал от писане на тъпашки агит постове и днес.

ливада козяшка обаче

те кво ли не тестваха тука, накрая ще стане като вица с телепата и отсрещната сграда с човека на прозореца дето крещял: "неам телевизор беее" ...

Използвали са двоно подплатен памперс :)))

Видимо си специалист си по видовете памперси.

Може да е производител ... и се надява на повишен интерес от военните .

....Знае той кога да го заяви, когато се прави бюджета за новата финансова година, която в щатите започва на 01. юли, сега едноклетъчното ти мозъче на путлериска гнида схвана ли защо го е заявил, а той каза и друго че ответният ядрен удър държи путето доста смирено!!!

Истината е ,че е по-добре да имаш конкуренция, иначе губиш форма. А военната идустрия не е само показване на мускули , а движи технологиите , и сериозни печалби .Вижте реакцията на запада за сделката C-400 за Турция ! И тез 2% от БВП който искат за оръжия от EC. Много пари насочени към американски фирми.

У нас как е : Сега не е подходяща приватизацията на предприятия от военно-промишления комплекс като ВМЗ-Сопот и "Кинтекс". министър Лукарски Защото работят на макс , Саудитска Арабия и Катар плащат , САЩ движат доставките ,а в Сирия се стрепат и със българско оръжие !!!

Каквото и да са изпробвали все тая... в ролята на плаваща мишена са! Шефът на Стратегическото командване на ВС на САЩ, ген. Джон Хайтън заяви пред Сената на САЩ, че американците са беззащитни пред хиперзвуковите оръжия на РФ....

Отде ви изравят бе.

из тайги. тайги дремучей. от Амура от реки .... ако знаеш за кво иде реч де ама ме съмнява с твойте кравешки клетки

Само, че трябва реално да съществува такова оръжие, а не само на филмче.

Така е - те и няколкостотин колхозника се пробваха в Сирия, ама след приложените при това ОБИКНОВЕНИ американски оръжия, едвам насмогнаха да ги извозят с Груз200, а танковете им станаха на скрап...

Тия май немогат да разберат, че трябва да седнат и да се разберат с руснацие! Нагнетяване на напрежението с мерени на всякакви оръжия накрая ще излезе от контрол! Резултата - победител няма да има, а и кой да прави равносметка накрая! Ограничаване на назряващ конфликт само в конвенционална война е много опасен мит, по- скоро малоумие!

Победител няма да има. Но печеливш, както винаги. Шефовете на сащ си прехвърлиха парите в Хонг Конг. Сега ще самоубият сащ във война с русия, за да заличат следите къде са отишли тези 20 трилиона и златото от т.нар. "федерален резерв". Пък после ще влязат с Китай в Сибир и ще продължат да управляват ни лук яли, ни злато крали, ни война предизвиквали, за пореден път.

добър си ... евала

Дано не си прав, но има логика това, което казваш.

ама 1 ако ги пуснат 2 мое и да влезат ама как че излезат - справки бай бонапарт и бай Шикългрубер

Та американците за това ли се завират в Черно море, да си тестват системите? Да ходят да си ги тестват в Флорида!!!

орки нема, за чий ...

Как точно според джурналиста писал матряла - радара е оръжие е тайна, ма карай... сигурно ще облъчват руснаците до смърт...

до смях.

портал дир.бг / секция IT :)))

защо в началото на март не можех да си купя по морето памперси

Е то на тебе кой и къде ти е насмогнал на памперси.

Ето кой изтрепа делфините, като им обърка електрониката!

делфините най-вероятно са убити от морски учебни стрелби - стрелба по мишени в морето.

ТВА ГО НАПИСАХТЕ ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ. СЕГА ГО ПРЕТОПЛИХТЕ

НЯМА НАДПРЕВАРА - ТАКА Е....

Еми, ква надпревара, като руснаците им казаха и показаха, че им водят с три обиколки.

така е, показаха им. Особено Вагнерите как им водят...

Три обиколки на тоалетната.