Коментари - САЩ: Руснаците ни шпионират чрез Касперски | IT.dir.bg
назад

САЩ: Руснаците ни шпионират чрез Касперски

САЩ се опасяват, че руските специални служби могат да използват антивирусния софтуер на Лаборатория Касперски за шпионаж и саботиране на ключови системи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Руснаците ни шпионират чрез Касперски | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗЛИЗА ЧЕ СНОУДЪН СЪВСЕМ ЛЕКО Е ВДИГНАЛ ЗАВЕСАТА ...... НО СЕ РАЗНЕСЕ УЖАСЯВАЩА СМРАД ОТКЪМ МАРИХУАНСКИТЕ ЩАТИ . ИЗЛИЗА ЧЕ ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ХАРДУЕР И СОФТУЕР ...... БАЧКАТ ЗА АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ . ХА ХА И ПОСЛЕ РУСНАЦИТЕ БИЛИ ЛОШИТЕ ЧИЧКОВЦИ ..... ОБЛЕЧЕНИ В ЧЕРНО И ГЛЕДАЩИ ЛОШО .

НИЕ РАБОТИМ ПО-СТАРОМОДНО: - СЛЕДЯ В ЕБЕЙ КОГА ИМАЕТ САОБЩЕНИЕ "ПРОДАВАМ ЧАСИ КОМАНДИРСКИЕ" .... - И КОГДА ПОЛУЧИМ ЕГО КОПАЕМ АТОМНИЙ ЧЕМОДАНЧИК ПОД ГАРАЖ И ПУСКАМЕ 5 КИЛОТОНА НА МОСТ С КАНАДЕ :)) ..

Отде ви изравят бе.

Соросчетата постоянно ни внемяват и облъчват от всички медии, как от руснаците по-тъпа нация няма, колко са спрели и освен водка друго не знаят. На следващия ден ни казват че Путин им избрал президент, че Путин бил причината да уволнят шефа на фбр, а сега даже ни казват че доброволно са си сложили руски софтуер с който руснаците да ги шпионират. Хайде моля ви разберете се каква позиция да вземете, че не знам на коя от двете ви версии да вярвам.

То щото американците не щпионират, чрез всички тяхни приложения барабар с widows, android i ios

Американските говеда не дават 1 цент, ако нямат тъъънка сметка!! Пука им за европейските и световни потребители! Те се вживяват като че ли са "най-най велика" държава и си въобразяват, че са най- силна държава! Хубавото и доброто е, че съществуват други големи държави, като Китай, Русия, Индия, та дори и малки като КНДР, които озаптяват тъпите кратуни на янките!! ДАНО ИМ СЕ ОПЕКАТ ГЛАВИТЕ В ОГЪНЯ, КОЙТО НОСЯТ ПО СВЕТА!! ПРОКЛЕТИ ДА СА!!!

Трябва да си много зле информиран и пълен лаик за да сравняваш САЩ с държави като Индия, Китай, камо ли КНДР (във военно отношение). И да вярваш че не са най-силната държава. Просто много зле.

симо

Един Касперски срещу цялата краварска мощ-ЦРУ,НСА,ДАРПА,Разузнаването на всички родове войски,ДД,ДЕА,Финансово разузнаване,КОРПОРАТИВНО РАЗУЗНАВАНЕ,Космическо разузнаване,отделни проекти с конкретна цел/умел стрелец например,има и няколко наскоро създадени отдела за координация и обработка на смайващото количество събрани данни....Даже ако си спомняте кибер удара срещу Иран със СТЪКНЕТ,ще разберете ,че те винаги използват това оръжие/Соудън и Уйкилийкс отделно дават информация за мащаба...........Срещу един Касперски!!!!!!!Ма нямате срама бе...

Руснаците произвеждат най-много вируси и продават антивирусни. Има ли чудно в това? Това в други области на икономиката се нарича - рекет!

Лелчок трътлест, руснаците нали нищо не произвеждаха, само суровини продаваха за да не гладуват? Нещо ти издишат мантрите. :)))))))

Това са уникални глупости. Всички производители на антивирусен софтуер пускат вируси и правят мръсни номера. 90-95% от вирусите се пишат извън Рашата. Колкото до Касперск,и те имат под 5% market share и е смешно да се пишат глупости като тези, които си написал ти.

Еххххххххххххх, тия луди говеда! Ние си имаме поговорка за тях-Крадеца вика, дръжте крадеца!! Целия свят ги разбра, че шпионират използвайки продуктите на Уиндоус!! Дори всички краварски принтери, факсове и друга електроника е с вграден шпионски софтуеър!!! Факт!!!

Основното притеснение е че антивирусният софтуер може да затвори каналите за шпионаж на потребителите заложени в операционните системи тип Windows!

Хахахахахааааа, САЩ не шпионират, хахахахааааа. Никога не са шпионирали. Хахахахаааааааа.

Американците шпионират за да направят продукта по-добър за потребителите. В случая с ЦРУ и ФБР за да се следят бандити, терористи или тенденции и възможни свързани с тях заплахи. Руснаците следят за да унищожават, очернят, ограбят.

а бе милиционер,що се потиш постоянно

Ти вярваш ли си, или иронозираш ?

симо

Ти не си дада а ДОДО,или по-скоро нене....Все си умрял хигс.

А хапченцата защо не ги пием редовно, а?

Вечната истина - крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Ако червените боклуци нагло не викахте от десетилетия "Дръжте крадеца", можеше да ти мине номера.

А руснаците мислят, че всички са алкохолици!

Мислят се за най-великите на света. Това им го набиват в кратуните ежечасно. Но нищо свястно не се е родило там след Пушкин, Чайковски и Менделеев. Но те май бяха от царските времена.

Простолюдието във всяка страна подлежи на всякакви внушения, ей го немците демократично са си избрали Хитлер, американците си избраха Тръмп (който едва ли е такова зло но е чиста проба клоун). Но не е вярно, че не е имало свестни хора сред руснаците и по съветско време, ако и оттогава страната им да е главен източник на зло за света. Неотдавна примерно четох (пак....) неща от Стругацки, ми дяволски добри са.

Антивирусните програми са напълно неефективни. А руснаците шпионират САЩ опреди да се роди на Кашперски дядо му.

Всичко е взаимно на този свят.

Тази тежка програма е пълно безумие да се използва,беше на времето много добра но сега не е толкова ефективна и не виждам голям смисъл от нея особено ако трябва да я купуваш

Явно не си пробва нортън от поне 15 години .

напротив, нито е тежка (вече), нито неефективна - има множсество тестове на антивирусни в нет-а, попрочети коя как се преставя и не плямпай тъпотии.

Не е само до четенето, трябва си и практика ... И, за да може да се използва компютъра, почваш да махаш модули.

Страх лозе пази ...

Крадеца смята, че всички са крадци. Лъжеца смята,че всички са лъжци. А американците смятат, че всички са мръсници!

Така е! Затова от Путлеристан и тукашните путлерасти години повтарят, че били следени от Американския софтуер. Като крадци и лъжци винаги сте обвинявали другите затова и сега даже се чудите че и те ви обвиняват.

И познай от кого са взели идеята да ползват широко разпростенен софтуер за подобни цели? Сещам се за фейса, гугъл и други....

Русия шпионира чрез Касперски, САЩ чрез всичко останало.

Е то това е ясно отдавна. А че и самата антивирусна не струва е очевадно. След инсталация и най-новото и бързо PC се превръща в бавноходеща гъсеница.

На едни ана--но зависими хора им пречеха кривите краставици в Европа и за това със закон ги изправиха.

Затворите си ги пазят с Касперски, това си е наказание да си като в руски затвор, дори и в Сащ

Като сте балъци ще ви шпионират

Това само може да ни подскаже, че такива идеи не са чужди на опасяващите се.

След като се повтарят от години от путлерастите е нормално да не са им чужди и на тях.

Както винаги, отговора на всеки въпрос свързан с проблеми с Русия е, "А вие защо си биете негрите?", нали, ребята? :))

Ами да! Щом отказваме да станем доносници на ФБР-то значи сме от КГБ. Я иди да ти направят настройки на сричащото устройство. Те такива като теб комсомолски секлецарки набеждаваха хората едно време че са гнусни американски шпиони, и сега набеждавате хората, че са КГБ, щот отказали да бъдат подлоги на ЦРУ. А бе я ходи се гръмни.

А бе съгласен съм с оценката ти за активисти и т.н. ама руските слуги са по-опасни в БГ просто защото всички слуги са първо под руски котрол, после част от тях ги пускат да го играят и други като двойни агенти. Само да видят шанс и отново ще превърнат БГ в затвор с униформени свине за надзиратели, каквото беше до преди 89-а. Сега поне вратите на затвора са отворени и неохранявани, а и вътре повече пазят поведение че ги гледат отвън, ако и да са все същите.

Естествено. Особено когато обвинителите са виновни за същото в десетократно по-големи мащаби и просто изглежда смешно и жалко отстрани. Руснаците ги шпионират с един касперски. САЩ шпионира (и то съвсем официално) чрез НСА, ФБР, ЦРУ и оттам вече Епъл. Фейсбук, Майкрософт и останалите мегакорпорации, с достъп до буквално милиарди потребители. Само дето като се разбра, виновни бяха тия дето изтекоха информацията и точно това беше голямата новина. А не самия факт, че подслушват наред.

Разликата е съвсем друга. Американците шпионират за да направят света по-добър, Руснаците шпионират за да унищожават.

Не ви шпионираме и никога няма да го направим, честна пионерска!..:)

МДАМ ПРАВИЛНО .... ЧЕСТНА СКАУТСКА ..... ХА ХА ПОздрав ОТ ЧИЧО ТИ ГЪС НОРИС.

То защото продуктите на майкрософт и гуглето ама въобще не събират и изпращат информацията на потребителя "където трябва". То бива мръснишки игри, ама тия прекаляват.

Чакай малко. Никой не спори, че американците събират инфо. Ама, след като твърдите, че руснаците са по-добри, как оправдаваш, че те вършат същото? Това е, като омерзението ви колко оръжие продават американците по света и гордостта ви, че руснаците са втори по продажби... :))) Тъпо.

Ал

Омерзението в случая идва от това, че американците, както се знаят какви са, оплюват другите, щото допускат, че те, другите, биха могли да правят като тях.

То един от двамата основатели на Гугъл е роденият в Москва - Сергей Брийн. Друг е въпроса, че са получили пари от държавата, както и Фейсбук. Иначе шансовете им за израстване не е ясно колко големи са щели да бъдат.

FuckTheEU

Милите невинни пухкави американци.... Оплакват се, че ги шпионирали... А може би просто не ви харесва конкуренцията в IТ сектора, а?

Болни мечти на кооператора социалист. Скапаната ти родина живее 50 години в миналото бе надежди за подорение.

FuckTheEU

За едно си прав, българия наистина живее без никакви надежди за подобрение, но не 50 години в миналото, защото преди 50 години бяхме по-добре от сега, живял съм по онова време! Днес сме на нивото на 16-ти век, окупирани и поробени.

А добър ден! ами това е ясно от 7-8 години на всички които се занимават с компютри. Да си сложиш руски софт на компютъра трябва да не си от най-умните: )

Те па краварите нали са ни лук яли ни лук мирисали,те не шпионират,направо си подслушват наред

Има много начини да подпомогнеш собствената си индустрия. В момента властите в САЩ се опитват да изритат от пазара с непазарни номера един основен играч. "Да живее свободния пазар и свободната конкуренция!" в действие.

Путлер нали така направи - прогони всички чужди ИТ фирми.

защо му викате Путлер?

параноаята на америанската държавно-частна олигархо мафия е безгаранична.Страх тресе ръкъводството на банановите примати.

FuckTheEU

Не, просто Касперски е по-добър от разните американски аналози и явно това ги удря по джоба. Просто нормално демократично отстраняване на конкуренцията чрез очерняне.

Точно така е. Във всяка американска тоалетна има инсталиран шпионски софтуер на Касперски. Активира се при пускането на водата.

Даа, шпионират кравешките ла...йна. Какви са на цвят :) Прекалиха с пръскането САЩ и сами затъват в блатото си :)

Блато викаш селски,а всички все натам се ръгат да отидат....в блатото,че там не пиели шампоани за вана и гущерите им вървели навсякде а вие се радвайте на парцуцата,че и тя ще свърши и ще лочите същото като руските ви братя

А те Symantec, хич не шпионират за USA :)

Това е като атомната енергия. Може да свети, но може и да убива.