Коментари - САЩ ще правят нов стелт-бомбардировач | IT.dir.bg
назад

САЩ ще правят нов стелт-бомбардировач

Въздушните сили на САЩ разкриха новото поколение стелт самолет, с който ще заменят остаряващата флотилия от B-52.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще правят нов стелт-бомбардировач | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Този път са му измислили име доста бързо!? За разлика от проекта за кацане на Луната. Тогава го мъдриха 3 месеца (!!!) и като го измислиха се отказаха. За сега ПАК - ДА е ПАК - НЕ защото нямат пАри...

Във военните и космическите технологии сащ винаги са изоставали от Русия. Особено пък в днешно време, когато сащ са напълно изкуфяла страна и няма инженерен потенциал да направи каквото и да е ново във военната област. Страната на доизживяване, а себестойността на всичко, което се опитва да произвежда, е непосилна.

А себестойността на новите технологии винаги е висока. Руснаците днес нямат такъв 'проблем' , но са имали в миналото - през 60те титановата подводница 'Златната рибка' им е струвала реални проценти от държавния бюджет.

Руските тролици са много смешни. САЩ - Първа икономика, Първа по технологии Русия - 12та икономика, някъде в дъното по нови технологии. Ама тръгнали да ги сравняват, Обаче Русия по едно е твърдо на първо място. ПО ПРОПАГАНДА и наети за пропаганда ТРОЛОВЕ по цял свят.

всички тия факти са изсмукани с моног мъка от детската градина-желания които никога не съвпадат с реалност вечният проблем на тролетарията.

САЩ били първа сила -а ма по външен и вътрешен дълг и размер на дефицита -дълг върху дефицит и успешно източване на бюджета за технологи тип "холивудски фантазии".Иначе реалната им икономика е 5 % от БВП всичко отналано е раздути фондови борси хедж фондове,дългови инструменти и деривати.Русия не е 12-та икономика е 6-тата и поне има значителен реален сектор дори без да печата пари а и практически няма външен дълг /11 % от БВП/.Що се отнася до технологиие -ами видя се в Крим Украйна Близкият изток-САЩ просто се изпариха бмного бъзо и си прибраха ръждасялите гемии и хвърчила.Няма ги никакви щото технологиите са им на ниво само- реклама.

А дълга им от над 18 трл.ние ли ще им го връщаме?

Да светна другарите зоофили европедали... Че те повтарят думичката СТЕЛТ като някаква мантра..Не че това патраво дърво Ф-117 не го свалиха сърбите с антично съветско джепане..Но друго да го светна.>СТЕЛТА ДОРИ НЕ Е АМЕРИКАНСКО ОТКРИТИЕ!!! О ДА ЕВРОПЕДАЛИ!! ТОВА СИ Е ФАКТ!! СТЕЛТА Е РУСКО ОТКРИТИЕ!! И Е ОТКРИТО ОТ СЪВЕТСКИЯ УЧЕН УФИМЦЕВ КОЙТО ИЗВЕЖДА ФОРМУЛИТЕ КОИТО СА КОПИРАНИ И ОТКРАДНАТИ ОТ ЛУДИТЕ КРАВИ:))) СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ВЪТРЕШНО АНАЛНО А?:) А ДА ВИ Е СЛАДКО:) А РУСНАЦИТЕ НЕ СА РАЗРАБОТВАЛИ СТЕЛТ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАСИЧА ОТ НЯКОЙ ТИПОВЕ РАДАРИ:) КАТО ТЕЗИ С ДЪЛГА ВЪЛНА НА ИЗЛЪЧВАНЕ ИЛИ КАТО ЧЕХОСЛОВАШКИТЕ ПАСИВНИ РАДАРИ ТАМАРА:) КАТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРОЙЗВЕДЕНИ РАДАРИ ТАМАРА СА БИЛИ ПРОДАДЕНИ ОТ ЧЕХИТЕ НА СССР :) ТОГАВА ЗА КАКЪВ ЧЕП ИМ Е БИЛ СТЕЛТА НА РУСНАЦИТЕ?! КАТО СА ИМАЛИ КОНТРА СТЕЛТ РАДАРИ:) САМО ДА ХВЪРЛЯТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ РАБОТИ НА 100%?! СТЕЛТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО СРЕЩУ ТЕХНИЧЕСКИ ИЗОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ КАТО КОНГО, КВАЗИЛЕНД, ЗАИР, СОМАЛИЯ И Т.Н:) СТРАНИ БЕЗ МОДЕРНИ РАДАРИ:) ТОЧНО СТРАНИТЕ КОИТО АМЕРИКА ОБИКНОВЕННО НАПАДА:) ТАКИВА С БОГАТИ РЕСУРСИ А ОГРАБВАНЕ НО НИСКОТЕХОЛОГИЧНИ:)

ако опираше само до науката всички сме длъжници на Айзък Нютън. Американците наистина са се интересували от изследванията на Уфимцев, руснаците също но с огромно закъснение. И Т50 и ПАК-ДА ще са (уж) стелт.

говна от устата ти друго смислено не излиза..Я опровергай фактите които съм извадил бе малоумна кочино!!!

Другарю, Серьожа, не се напъвай толкова! Злобата е признак на безсилие. Истината е, че сега оръжията са бизнес, и щатите са по-добри в този бизнес. Пък ти си злобей и чети историйката, както ти оттърва.

Не посочи никакви факти с които да обориш това което съм казъл...Аз оперирам с факти..А ти с голи думи...Демек си кръгла нула.

Ми то и комшувците свалиха по случайност един Су24, ама всички издуханяци като тебе се съдраха да вият. Ама работата е там, че Су24 е просто един стар бомбардировач, а Стелт беше "свръхмодерен, НЕсваляем самолет". Че как викаш стана по случайност? И плюс това паднаха два стелта, не един.

Не слушай Дада, убедили сме, че е пълен кретен и от нищо не разбира. Даже няма кой да му обясни, че площта няма значение за радара, а такава от един метър даже си е много... ама така де, на него инфото му е комбинация от жълти статийки и неспособност да тълкува правилно.

Ефективността на оръжейните технологии се доказва на бойното поле. Не винаги най-модерното и скъпо нещо е ефективно. Историята е доказала че евтиното, практично и опростено оръжие, винаги побеждава. При глобален конфликт ще се стигне до атомни удари, чиито последствия, няма да са в полза на модерните технологични оръжия. Освободените електромагнитни импулси, ще унищожат всички сложни електронни схеми, процесори, компютри.

под ...евтиното,практично и опростено оръжие...сигурно визираш милиони и милиони избити войници въоръжени само с една винтовка с няколко патрона и манерка с водка?И също толкова милиони пленени и загинали в концлагери първо в Полша по късно в Сибир?

Не, под такова оръжие разбирай един стар Су, снабден със система, която блокира целия арсенал на супермодерен военен кораб или пък крилати ракети, с неясно голям обхват, за които врагът разбира едва когато ударят целта си... и които могат да бъдат превозвани от най-простия катер.

Червените кхмери са използвали тел вместо да хабят патрони.

Другарю Нанчев, обръщам се специално към вас.Да, за момента може и да няма пари, но оръжията, които произвежда в момента и, които са на достатъчно високо технологична ниво са създадени концептуално от съветските инженери.От 80-те.Явно се е работило със стандарти за 20 години напред.Така че, не ги мисли тях.Иначе Ерих Хартман изплува у нас в последните години.Дотогава бе забравен в соц. блок по всекимо известни причини.Иначе и руснаците ги тресе мегаломанията, че те са по-по-най.

Русия винаги е смесвала желаното със действителността!И всичко това с пропагадни цели!Познавам авиоинженерот Москва ,работил КБ "Туполев",при това трето поколиние!А не беше чувал за Ерих Хартмансалил над 350 самолета през войната!Но да се върнем на темата Русия няма пари поради ниските цени на горивата и икономическото ембарго.Русия тоталто орязва и гаждански ,и военни програми.Предвидените бройки за самолета "чудо"ПАК ФА отново бяха намалени и не се знае ще го бъде ли,или няма!Със сигурност се знае че ще се продължи производството на СУ34 и СУ35 но те са от 4то поколение!И дълбоко се съмнявам ,че ще строят височинен бомбардировачдрон!Докато Американският Х47,който е летящ робот премина всички възможни изпитания и не бих си учудил ако тихомълком е влязъл в серийно производство!

Абе, матрялчето не е ли за американски бомбардировач!?

Те #психодесните зомбита са така - и на статия за манеканки пак Путин ще им е виновен :)

Абе, неудачник... вместо да четеш и съшиваш разни статийки по метода на пожелателното мислене, замисли се кои са реалните факти. А те са; Русия въобще няма и намерение да си влага средствата в безсмислени, нерентабилни разработки от рода на летящото дърво Ф35. Су-тата може и да са от 4-то поколение, но, в случай, че не знаеш, това не означава, че са по-малко ефективни от 5-то. А всъщност, авиацията като цяло е отрасъл, който няма да има голямо значение във военното дело в 21-ви век (барабар с плаващите корита, самолетоносачите). Не знам какъв "летящ робот" е преминал изпитания, но Русия първа във военната история изпробва бойни роботи в Сирия. и се управляваха не от базата им там, а директно от Москва. Войниците на Асад дори не са се намесвали, само са вървели зад машините и са броели труповете на джихадистите... Хах, пък за великия "Стелт" какво да кажем. Сърбите го чакат с нетърпение, да го свалят отново с пушкало от 60-те, хахах.

"бегаи ве" - ти какво смъркаш и пушиш? "и после комбаинът подавил вражеския огън и отлетял" - нали ти звучи познато ...от пропагандите и научно фантастичните списания като "Tехника Mолод6ожи" !?!

НЕНЧЕВ ли незнам какво си -абе ти наистина си заспал в друга реалност.Сащисаните африкански генелари /на военното разузвнаване/ си казаха в прав текст: Русия в технологично отношение е вече с 10 години напред и ние нищо не можем да направим.Всичките ни планове бяха блокирани асиметрично и претърпяхме фиаско във всички региони по света където имамен интереси.Четит, чети повече и гледай фалирари холивудски продукции.

Въпреки откровено злобните коментари, превъзходството на военната машина на американците и очевидно. Руснаците нямат пари пенсии да плащат, американците създават ново поколение военни самолети.

Не съм чул руснаците да са пуснали държавните служители в отпуск поради липса на пари, пък зад Океана ... То и печатницата е там, а тя спре ли ...

За АвтоВАЗ , а УралВагон или наскоро банкрутиралия Курганмашзавод?

превъзходството на американците над руснаците е само едно-перспективни холивудски филми за раздаване на нови оскари на предпенсионни актори от които никой не се интерсува.А що се отнася за пенсии -никъде в Русия не са спирали плащане на пенсии -даже в БГ руските пенсионерите си имат вили за почивка и продължават да идват на почивки, но в Щатите всяка година -м.10 пускат чиновниците в отупск щото пак няма пари въпреки печатането и

а Мосфилм тъпърва ще завладява Света :)))

за няколко трилиона долара..Дет няма да литне:) като кофата Ф-35:)

А над Сърбия ще лети ли скоро?

Тц,не!!! Там ще пада:) Като предната летяща кочина Ф-117:) То да видиме дали тая щайга Ей Бе ще литне изобщо:) Че на Ф-35 дори след 25 години, още не може да лети като хората:) А за него лудите ркави си дадоха 2 трилиона долара!! 10% от външния си дълг!!!

F-35 e на въоръжение. 180 са вече бройките. 2 трилиона долара е цената на програмата до момента, което включва тези 180 самолета. Но тъпото путлераст си е тъпо, чете някакво число и не разбира за какво става въпрос. На фекалче нещастно що като са толкова яки тези С400 и С500, американците правят нов Стелт? Въпрос с понижена трудност, но не и за тъп педеруснак.

Ей, дойде време и на най-великият самолет да се пенсионира Б-52! Имахме късмет, че не летя на НРБ! Ама колко червени кратуни по света е разбил - не е можеш ги преброи!

Абе, 15млн. са избили американците, след ВСВ. Все "червени кратуни" и все избити в името на мира, демокрацията, човешките права... (най-вече, основното човешко право - правото на живот).

си Зъл фекал:) Тия краварски щайги Б-52 дръпнатите виетнамчета ги сваляха от небето като горящи клади:) Пробваха се да летят на тях лудите крави над Северен Виетнам..И падаха като лайна от небето:) Всеки път като срещнеха руски ракето от С-75 Двина/Волхов или руски Миг-21 или Миг-17 :) Хахахахахах Дебила, порови се в нета аккво им се е случвало на Б-52 и тогава плямпай:)

Падащите лайната бяха от руските пилоти, които се насираха като ги видеха.

По чиста случайност сърбите свалят един F117!!! Сърбофилите обаче тръбят сякаш са свалили цялата флотилия F117 плюс половината от американската авиация. Ама факт е, че на сърбите им срутиха всички мостове, разбиха им инфраструктурата, унищожиха им военните фабрики и туй на цената на шепа самолети. Включително останаха без Косово. А Милошевич затърка нара в затвора! Ай продължавайте да тръбите за великата победа на сръбската армия - един паднал F117. Ха и за ваше сведение - даже не успяха да пленят пилота - американците си го изнесоха. Спасителните им екипи се разхождаха из Сърбия сякаш си бяха у дома! СМЯХ!

Великата американска армия подпомогната от съюзниците си успя някак да разгроми Сърбия. Също успя и да прати Милошевич на съд за дето защитавал родината си. Е не можаха да го осъдят та се наложи да го отровят. Мдаа, САЩ са Велики...

разполагаща само със стари технологий и 1/1000 от бюджета на Краварника...ТОВА СИ Е ОТЛИЧНО ПОСТИЖЕНИЕ!!! ДА ГРЪМНАТ УЖ СУПЕР ПУПЕР СТЕЛТ ЩАЙГАТА Ф-117 :) И СЛЕД ТОВА, ПОСРАНИТЕ ЛУДИ КРАВИ Я МАХНАХА ОТ ВЪОРАЖЕНИЕ:) КАТО НАПЪЛНО НЕЕФЕКТИВНА:) ЩОМ СЕ СВАЛЯ ОТ ДЖЕПАНЕ С-125 от 60 ГОДИНИ НА 20 ВЕК!!!

Тъпунгер и как са махнали F117 след Сърбия, като после ги използваха в Ирак с по-модерните системи- над 4500 летателни часа. А после и в Либия и на много още места. Пенсионираха ги през 2008-10 при наличието на F22, който е със 100 пъти по-малка видима площ, а е по-бърз, маневрен и с по-голям товар.

F117 са летели над 2000 часа над Сърбия. А са бавни и са с радарна площ от 1 кв.м. Все пак пилци с такива размери няма. Трудно се виждат, но се виждат, особено ако се знае маршрута. Американците точно това правят - ползват едни и сък маршрут. Затова е видян от сърбите. Честа случайност, а не радарно постижение. F22 летяха на Сирия и руснаците с техните C400 дори и не разбраха.

Забавляват еврофекалите:) направо до сълзи:)Особено когато с пяна на уста плямпат глупости:) Я виж как лудите крави веднага дръпнаха Ф-22 щом разбраха че руснаците слагат С-400..И още повече когато се разбра че идват разузнавателните Ил-20 и супер модерните Ту-214 Р :) Ма си вервайте вие еврофаковете :)

наАКалия се. Простотиите ти нямат край. F22 дойдоха след С400. Пробваха американците и резултата на пробата е че сега са решили да правят нов стелт бомбардировач. Понеже си просто русофекал не си схванал изобщо нещата

Хей,"кравешки лай*а",нали сте най-демократични и хуманни,защо не изобретявате друго нещо,ами ново оръжие за убиване??! Много сте подли,кравари,искате и да не ви виждат,е от това по-голяма подлост и коварство,другото е здраве!! Поклонниците да ви се радват и лигите да им капят,докато се топят!?!?!

Американският бюджет за образование и здравеопазване е 2но по-голям от военния..

Толкова си тъп, че и протестърите ще ти завидят. Бюджетите за образование и за здравеопазване взети заедно на САЩ и умножени по 2 пак не се доближават до военният им бюджет, тъпако.

американците правят нови самолети, руснаците не могат да възстановят прозводството на Ту 160 от 80те..

плоскоглавата чета вместо да блъска минуси по-добре да попрочете как се заваряват титанови компоненти в аргонова среда..

Ми той "Белият лебед" всява страх у всички транссексуални натовци. Свръхзвуков бомбандировач, превъзхождащ по всичко показатели прехвалените хамерикански черупки. Те изтебителите на САЩ летят в свръхзвукова скорост по 10тина сек, а този минава по 1000 км. така.

От как руснаците започнаха да тестват нови оръжия в Сирия, разбрахме , че и американците имат такива. F 35 извърши първият си продължителен полет далеч от радарите на С 400. F 22 летящ над Сирия, кацна на земята, за да се слее с околната среда и да докаже, че е невидим. Сега научаваме, че САЩ ще имат нов бомбардировач В 21, защото щял да бъде първият на 21 век. Смятам, че такъв номер могат да сложат и другите страни с високо развито военно самолетостроене, защото в 21 век не влизат само САЩ, а и другите.

Всъщност F-35 e прелетял няколко пъти на радарите на С-400. А F22 са с 10 пъти по малко радарно сечение - нещо като пчеличка за радарите. F-35 e много по-лесно откриваем - за радарите е като бейзболна топка. F117 са с площ от 1 метър за радарите - много е, но не и сравнено с Су-35, който е като обект с площ 20 кв.м

Виждам, че си сведущ, а пък тука един "АК-47" вика, че Ф-35 не били приети на въоръжение!?

когато Русия е наблизо Сащ стават "стелт"- невидими ..... ни звук ни стон ... щото над главите им кръжи руски дрон :))

И по-далече от Сърбия с тоя Стелт.....заобикаляйте много! Фукайте се в Америка!

Аз, само на цената на една такава бракма, знаете ли колко бели незабелязано ще направя?! Тия дебили правят народа си на говеда, каквито всъщност са...

Да не са ги пуснали на промоция, че са толко евтини. Я ми запазете две бройки, утре ще мина да ги платя.

Чудно! Още един музеен експонат!

Аха-а-а-а. Значи за този самолет е проготвил първа вноска 80 милиона военният министър.

Той ще е толкова невидим, че дори и те няма да могат да си го виждат! Производителите взимат пари за 300 самолета и доставят точно "300" самолета. Като в Новите дрехи на царя...

Абе, не сте хора.

И Ф-35 и сега това нещо са блъфове, подобни на "междузвездните войни" на Рейгън. Но Путин не е Брежнев. Но пък поне ВПК си точи трилиончета от бюджета на сащ.

Сравни кои са клиентите на F35 (хахахаха) - тези на Су30/35 ;)

Ами да, кои са ? да не би да са страни като Китай , Индия и т.н? Все страни с милиаредно население, развита промишленост и технологий?

И като го измайсторят-да го тестват на Кремъл!!!

Абе, най-добре да пробват първо над Афганистан някъде, по Африка, че знайш ли. И на първо време да обикалят Сърбия, че там има, ама много неинформиран народ.

Викаш, руснаците са ти виновни, че не ти става, а ?

Ами не, става ми, тук руснаците нямат вина, вината им е, че има зомбирани глупаци като теб

недей над кремъл де,те там незнаят че е невидим ша фанат да го гръмнат,язък за милиончетата на краварите

с такива тенекета не се стига до кремъл.Въобще това ако литне над Европа някъде на разстояание 600 км. от западната граница на РФ ще го пушнат.

Strikercho

Ашкосум! Така, така. И турците и те пушкат здраво! ::))) И ебът каквото падне живо!:))

симо

И в пентагона са същите като теб--ИДИОТИ.

Някой математик да помогне, че нещо не мода да сметна пестин милиона по сто към милиарди или към трилиони клони? Щото с двайсет трилиона дълг как се правят още толкоз само за едното плашене на врага?

Тия що не вземат да си върнат първо дълговете и тогава да харчат (печатат) нови?

дълговете си лудите крави..Ще трябва да изсекат цялата джунгла по поречието на Амазонка :) Дърветата няма да им стигнат :)

Аха, ама простите мужици или както е по-прието да им викат - пияните свини, си превръщат шибаните р. в $$, а ония луди крави се скъсват от смях и печатат ли - печатат нови и нови.

Назовете конкретни държави, на които САЩ има да връща дългове

държави на които Краварника не дължи пари бре!! Примерно габон или Кения или Зулуланд Конго:)

Ти май не четеш много???

1. Китай (член на БРИКС) близо 2 трилиона долара 2. Япония 1.14 трилиона долара 3. Бразилия (член на БРИКС) 256.4 млрд. долара 4. Тайван 185.8 млрд. долара 5. Швейцария 178.2 млрд. долара 6. Белгия 167.7 млрд. долара 7. Великобритания 156.9 млрд. долара 8. Люксембург 146.8 млрд. долара 9. Русия (член на БРИКС) 131.6 млрд. долара 10. Хонконг 120 млрд. долара Тези не са всички!!!!!!!

кочина ще стане като с мисийте им до марс..Ще я има как литва..ама само на анимационни филмчета за деца и балъци:)

Момче!!! Време е да излезеш от Матрицата! Време е да осъзнаеш че не всяка патка която лети се яде! И че не лудите крави управляват света...Те акквото можеха го направиха до към 2000 година..от тогава са само в деградация и толерастия:) И Гейсъюза дори почна да потъва като титаник освен Краварника..истината е в Майка България, Православната Християнска Вяра и българите!!Който толкова обича да лапа черни банани, да си ходи в Краварника при Тропикал Мънки:)

Аз само за протокола да попитам - заради педерастията и либерастията ли хора от цял свят, включително Иран, Ирак, Сомалия, Виетнам....(допълни каквото се сетиш) се натискат да ходят в ЕС и САЩ? Според официалната информация на Държавния Департамент на САЩ само руснаците за 2015 година са регистрирали над половин милион души, желаещи Зелена Карта..... Тия всичките дребни факти как ги обясняваме? С многократно по-голям наплив да живеят в Русия? Иначе верно руснаците първи пратиха спътник в космоса обаче американците първи комерсиализираха съпътниците...Затова имаха и сателитна телевизия още края на 60-те миналия век, спътникови комуникации и прочее неща...

Говориш разумно.>Затова и ще ти отговоря възпитано а не като на останалите еврофекали..Сега запитай се защо бежанците искат да ходят в Гейсъюза и Краварника ? Да не би случайно да е заради социалните програми а? Ти знаеш ли че в германия един емигрант взима повече пари от един БЕЗРАБОТЕН НЕМЕЦ?! А не е ли целта на всичките тия насочвани от Саудиска Арабия потоци да се ислямизира Европа?! А не е ли целта на всички тиоя емигранти да дойдат в Еввропа да се излежават докато европейците работят за тях.>А резаните патки само да изнасилват жените и дъщерите на европейците а?! Не ходят в Русия защото там никой няма да търпи черни мангали да не работят и да изнасилват жени!! ПОРОВИ СЕ В НЕТА КАКВО ИМ СЕ Е СЛУЧИЛО НА БЕЖАНЦИТЕ ОТ АФРИКА И АЗИЯ В МУРМАНСК...СЛЕД КАТО СА ПРОБВАЛИ ДА ИЗНАСИЛЯТ НЯКОЛКО РУСКИ МОМИЧЕТА В ДИСКОТЕКА..... В МУРМАНСК....ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕЙСЪЮЗА СИ ИЗЖИВЯ ВРЕМЕТО И ТОЛЕРАСТИЯТА ГО ДЕГРАДИРА..А ЗА КРАВАРНИКА.>ГОВОРИШ МИ ЗА СТРАНА С 20 ТРИЛИОНА ВЪНШЕН ДЪЛГ...И ОЩЕ МИНИМУМ 60 ТРИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ.>КРЕПЯЩА СЕ НА ПЕЧАТНИЦАТА ЗА ЗЕЛЕНИ ХАРТИЙКИ..ДА СИ ВИДЯЛ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ НЕЩО МЕЙДИН УСА А? НЕ Е ЛИ ВСИЧКО МАДЕ ИН ЧАЙНА А? В КРАВАРНИКА ИМА 80-90 МИЛИОНА БЕЗРАБОТНИ НЕГРИ И ЛАТИНОСИ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.... АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА Е ЕДИН НАДУТ ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ БАЛОН.>ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ КАКВО СТАНА В ДЕТРОЙТ НАЛИ..И В ФЕРГЮСЪН БАЛТИМОР И Т.Н..Изглеждаш умно момче......Вади си изводите!

се сбъркал за зелена карта чакат основно латиноси,арабески,джибутци и африканци, ама руснаци не съм виждал да чакат за зелена карта още по малко да търчат в гетото -САЩ.Ти наистина си пенсиониран живееш с надеждите и мечтите и бъркаш 90-те години с настоящето.Освен афроараби и талибани други не чакат да влизат в САЩ.Обратно от САЩ има напускащи в посока Европа Азия че дажеи в русия/250 000 американци живеят в Русия по данни на ФМС/

Когато мурзилките се докоснат до американско оръжие, а не само до руска военна техника, тогава да говорят и да споделят мнение! Защото иначе изпадат в положение на някои, които са се качвали само на ЛАДИ и Чосквичи, а заявяват че това са най-добрите автомобили на света! Жал ми е за хорицата имали достъп само да неща ИздялКани в СССР-то!

Те Ладите и Москвичите бяха преди 25 години:) Ти май си още в 90 години..Когато лудите крави още бяха нещо повече от посиращи се от страх капути:) Ей преди три дена показваха по Иранската телевизия едно клипче с пленените преди две седмици луди крави ..Клипчето показваше как безстрашния краварски морски пехотинец се посира от страх и циври като малко момиченце ...Да не би лошите иранци да му направят нещо бре !!! а те му даваха храна и сокове!!! Изобщо голям смях падна:)

Голям смехурко си бил. И какво общо имат руските боклуци лада и москвич, и пленяването на американски войник, който реве?

Някога със моите славни 177 (сто седемдесет и седем) главореза превзех шест милионната империя на инките. Днес една банда невъоръжени пишлегарчета изнасилват жените, дъщерите, че и синовете на великото НАТО и натовци могат да реагират само с "тихо, тихо, да не се разчуе". Никакво значение няма, дали им е добро оръжието или не. Но то не е и по-добро от руското, поне корифеите на НАТО така казват. Не знам, те разбират ли от оръжия, но ти разбираш по-малко от тях.

" Но то не е и по-добро от руското, поне корифеите на НАТО така казват. " Казват го по Алфа ТВ, нали? Е там всичко е истина и ти си наясно. Що да се хабя да образовам малоумни фанатици?

Нещо да си виждал напоследък новите Лада Веста и Х-рей? Или УАЗ Патриот? Ку-Кууууууууу..Хора тоя балък е още в 80-90 години! Хахахахахахахаха

Май ти не си ги виждал новите творения на мужиците! Каквито са им колите, такива ИЗдялкани са им и самолетите и останалата пияндурска техника! Тя пропагандата може друго да се опитва да внушава, но истината е очеИзвадна! За зомбираните спасение няма.

Втори път няма ..Има САМО ПЪРВИ ПЪТ ЗА ЛУДИТЕ КРАВИ:) И КАТО ГЛЕДАМ ТАМ ЕДНИ ТАЛИБАНИ С ПО СТАР АК-47 ИМ РАЗГОНИХА ФАМИЛИЯТА НА ЛУДИТЕ КРАВИ:)

модерна работа, с тоалетна....

Ами четем ги...Все пак целия свят видя кой нападна Ирак, Афганистан,Сомалия,Йемен,Либия,Сирия,Виетнам, Лаос,Камбоджа, Египет и т.н и т.н :)

Между другото ,така наречената "стелт" технология е дело на руски учен ,който начертава формата ,която трябва да имат тези самолети и материалите от които трябва да бъде изработен за да се пречупват вълните от радарите и да остава на 80% незабелязан..Тези негови рисунки съвпадат 1към1 с това ,как изглеждат сегашните американски "невидими" самолети . Когато предлага идеята си на руските военни и учени ,те се отказват от идеята защото още тогава предричат ,че бъдещите радари ще засичат тези самолети ...След това неговата книга в която описва всичко случайно ,или съвсем съзнателно е подхвърлена на американците ,като те се хващат на въдицата и хвърлят стотици милиарди за разработката му ...Сега ми е странно ,като чета това ,защото явно са решили да "усвоят" някой хора там ,още стотици милиарди от американския бюджет- съвсем законно разбира се !?

Човека се казва Уфимцев....И лудите крави крадат и копират от руските учени и технологийй ..Тяхната щайга Ф-35 си е чисто копие на съветския Як-141..Това и най-тъпя европедал трябва да го знае:)

Най-големите кразци са китайците и руснаците! Това го знае всеки нормален човек! Русфилистиците са най-зомбираните нищожества!

Да де, те руснаците са измислили всичко! И атомната бомба, и реактивните самолети и всичко!

еврофак..Първия човек в космоса е руснак, първия спътник е руски, първия човек в открития космос пак е руснак и т.н и т.н

Всеки нормален човек ще си зададе въпроса за какво се създава едно оръжие...В случая да вземем Б-21..Ето създават го......но за какво подяволите?! Този самолет може да е стелт само в очите ня някоя държава от Близкия Изток, Африка или Азия...Където страните още използват радарни технологий от средата на 20 век.....Но някой изобщо тук а и по света изобщо въобразява ли си, че тази летяща щайга може да оцелее след среща с С-300, С-350, С-400 или още по лошо..Новите С-500!!! Технологията която използват американците ще е ефективна само срщу слаб и нискотехнологичен враг.>Срещу свръхдържави като Русия, Китай, Индия или Иран...Тази технология няма да върши работа..Тогава за какво ще хвърлят пари на вятъра? При условие, че този самолет няма да е стелт невидим за новите радари..Той и за старите чехословашки радари Тамара не е ..... По разумно ще е да се модернизират наличните самолети или да се пройзвеждат такива без стелт технология.> Защото ще излезе В ПЪТИ, ГРЕШКА..В ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО ЕВТИНО....НАЛИЧИЕТО НА РАДАРИ ЗАСИЧАЩИ СТЕЛТ ОБЕЗМИСЛЯТ СТЕЛТА....Ако така и така ще бомбардираш папуаси и камилари..Но е ясно че никой в Пентагона нямат интерес от това да пройзвеждат евтини и ефективни оръжия. Нали след пенсия всички тия петзвездни генерали намират работа за милиони като консултанти в оръжейните корпораци като Локхид Мартин и Боинг..... КОЙТО НЕ МИ ВЯРВА ДА ГЛЕДА ФИЛМА ВОЙНИТЕ НА ПЕНТАГОНА в ТУБА...."The Pentagon Wars" и ще разбере за каквос тава дума... КРАЙНИЯ ПОБЕДИТЕЛ ВИНАГИ Е ЕВРЕЙСКИЯ ВПК....ФАКТ!

Да се смееш ли да плачеш ли......нашите русофилистици са просто като ръждясали щайги....каквото и да им обясняваш те рупат ли рупат,селски манталитет...от искъро по-длибоко нема и от Витоша по-високо нема:)))))

какво да очаква човек:) естествено че не и Факти!! Обясняваш му на еврофекал-животно нещо..Даваш му факти..А той рупа ли рупа вурста на Кочнита!! Абе кажи му еврофекал и не го обиждай повече:)

Абе човек, как така ще ги хвърлят на вятъра бе? Не е вярно! Хвърлят ги в собственните си сметки.

скъпо било а :))) обаче! струва си парите бабо русофилке :))))

На теб и минус ти е много.

Не съм ти чел поста. Писах ти минус, пиша ти винаги, защото знам, че не можеш да напишеш нещо умно.

и не разбраха едно нещо...Краварника не прави ефективни оръжия!!! А само скъпи оръжия, с които да източва ефективно държавния бюджет и данъците на обикновените прости луди крави:) Ф-35 го доказа:) 2 трилиона долара за щайга която дори не може да лети! В момента оръжейните еврейски лобита от ВПК то доволно потриват ръце:) А халал да им е тоя Ей Бе Щайго:)

наскоро видяхме как летят руските щайги или забрави и то от остарял модел Ф16......руснаците абсолютно нищо до сега не са измислили сами а само са копирали и крали технологии.....четете неграмотни тролове,или няма смисъл след като мозъкът ви е зомбиран

Лудите крави сичко копират! Дори от Фон Браун откраднаха немските ракетни технологий..Сега дори не могат в космоса самид а се качат ..МУхахахахахаха а да не говоря че Ф-15 е копие на Миг-25 а Ф-16 на Миг-21..А Тая щайга Ф-35 си я изкопираха от руския Як-141 за който купиха от руснаците техническата документация...Кат си тъп еврофак не пиши!! Незнайко!

Американците правят нов стелт, а путлеристите "ЩЕ" правят разрушител като от Междузвездни войни на Лукас. Разрушителя ще бъде готов някъде около 160тия мандат на Путя като президент на Россия.

Дънкан -Доналд Кук те руснаците отдавна го имат.А американците имат всичко ама в холивудски филм.

564 милиона бройката ,защото е "невидим" и никой няма да види къде ще отидат 50милиарда ,а преди това още десетки милиарди за разработката му !!?? Аз много пъти съм писал ,че няма в света по-страшна корупция от ВПК на САЩ ,НАСА и американската армия !! Държавния дълг на САЩ е вече 18 трилиона ...общия дълг заедно с частните дългове на всеки американец достигат според някой икономисти 57 трилиона !!!!!!

Това вече не може да се нарече "корупция". Тука става дума за съвсем друго нещо. Тея най-необезпокоявано, гарантирано, законно изпиват кръвта на Америка. Нали знаеш колко трупове на крави без кръв намират там. Същият модел се прилага.

И този самолет ли ще оперира със свободно падащи бомби, както Б2 Спирит? Защото на ПАК ДА задачата ще е да скрива ядрените ракети в небето на Русия. Той няма да лети до атакувания обект, а ще си изстрелва ракетите от средата на Сибир, а те сами ще стигат до всяка точка на планетата.

Е па американците могат да поръчат на Иран да им направи ракети. Ембаргото падна.

Малко да се поизпоти Путин :)

Или малко да се понапълнят джобчетата на оръжейните магнати :) Колко си ми наивен :) Путин може да се изпоти само, ако направят щит за ракетите с атомни бойни глави... което е невъзможно на този етап.

тоя прехвален Ф-35 дали може да уцели курника на някое зимбабвийско село.Американците винаги са се слевели с най най най ама в поредният средностат.холивудски екшън.Между другото и тях никой не ги купува/холив.екшъни имам предвид/

на обама, стееелт,саалама,...

2025 г. САЩ няма да съществува !

Бабе,през 1982г. трябваше да сме вече в комунизма според твоите другаре и КО стана баке.....то СССР-то взе,че гушна букетчето а тия дето ги погребвахме 45г. станаха като мушмулите......колкото повече загниваха толкова по-сладки ставаха и за това и баш другарете ви обърнаха палчинката та и те да намажат от хубавината а за вас оставиха храчките тук и парцуцата...а наздраве другаре тъпанаре:))))))

простите еврофакове като теб....Има към 150 БРОЯ Ф-35..ПРОЙВЕДЕНИ...НО НЕ ПРИЕТИ НА ВЪОРАЖЕНИЕ!! И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА БРЕ ЕВРОФАК? ЧЕ ТЕ НЕ СА БОЕГОТОВИ ЗААЩОТО НЕ РАБОТЯТ!! СЕГА НЕ МИ СЕ ИЗБРОЯВАТ ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕФЕКТИ ЧЕ ИМА ЦЯЛ ДЕН ДА ПИША!! И ВСИЧКО ТОВА ЗА 2 ТРИЛИОНА ДОЛАРА МАЛОУМНИКО!! 10% ОТ ВЪНШНИЯ ЗАЕМ НА КРАВАРНИКА!!! ЗА НЕЩО КОЕТО Е ПО ЛОШО И ТО В ПЪТИ ОТ СУ-35!!! КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕ ПИШИ ДЕБИЛ!

Нашите мурзилки в мазето на Врабча и секретните документи на х'американците даже четат......за тях няма тайни защото оня с ботокса казва всичко каквото трябва да знаят тия наши тъпи селски предатели......ако не бяхте толкова дърти и не ставате и за съда дори не зная какво щеше да ви се случи но сте все едни "болни и добри стари хорица" как човек да не ви ожали....живейти си с лъжите и химерите,на младите това не им харесва и за това никой не пътува за маскве а все на запад!!!