Коментари - Ето как Пентагона ще създаде супервойници | IT.dir.bg
назад

Ето как Пентагона ще създаде супервойници

Военните на САЩ имат много иновативни проекти, а крайната цел на някои от тях е създаването на супервойници.

Обратно в новината

Коментари - Ето как Пентагона ще създаде супервойници | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Армията на САЩ е едни дебеланковци с по десет диоптъра мулати , дето могат да се бият само в работно време и събота и неделя не ги търси. Пример са ученията в България, дето те спят на хотел в Пловдив, а останалите на кални палатки на терен. САЩ не могат да се бият с някой, който не е бил 10-15 години под оръжейно ембарго и 90% от съседите не са му са съюзници на САЩ. Измислена работа е армията на САЩ.

За момента в армията на фащ надделява технологията на "меките китки".

Ало джурналята, се коментарите от вчера? Статията Ви не е станала по-умна с изтриването им или по-скоро сте я репостнали да мяза днешна. Както и да е станало, пак сте в Холивуд през 80те ... Хората днес гледат безпилотни машини да правят да не хабят човека, вие сте в тотално различна посока завили....

Тези проекти са твърде нереални и нерационални. Идеология за корпоративна хранилка за корпорациите около корпоративното правителство. Не е ли много по-лесно и смислено да има любов, мир и искрена грижа за ближният? Вместо войни, безмсилено насилие и огромни воени бюджети? Болката и духовна и физическа, е много ценно нещо, защото дава обратна информация, че нещо не е наред и трябва да се вземат неотложни мерки. Тя е сигнална лампа. Сънят е неотменимо необходим за правилното фунциониране на мозъка. Телепатията е езотерична безсмилсица, като всички други езотерични безсмислици. Бог казва че животът е в кръвта. Как ще заменят истинската кръв със синтетична такава, никак не е ясно.

Тия пак са гледали наякое фентъзи и са решили да се вживяват в ролята на супергероя :)))

значи ще вкараш хиляда атмосфери в нановъшка но пък, не можеш да фиксираш раковата клетка, а това, че ракът дъвче баща ти, примерно, не е важен проблем??? има нещо много, много, много гнило в главите на обитателите

В главите на военните по принцип няма нищо, но когато става въпрос за усвояване на държавни пари от фирми работещи Във военната индустрия, скруполи няма.