Коментари - Американските войници стават ”невидими” | IT.dir.bg
назад

Американските войници стават ”невидими”

Армията на САЩ е започнала изпитания на материал за невидим костюм за войниците, благодарение на който те на практика "ще изчезват" от бойното поле.

Обратно в новината

Коментари - Американските войници стават ”невидими” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един въпрос . Защо им е необходимо да са невидими, като са миролюбци и е редно да си стоят в САЩ ?

САЩ са 100г. пред Русия с най новите си оръжейни технологии и невидими лазерни системи,поразяващи във всякаква среда,въздух,суша и вода,безотказно,независимо от големината на мишените!Ракетите от всякакъв вид са лесни цели за тях!Китай също изпреварва Русия с технологиите!Меренето на силите е безмислено пред хегемонията на САЩ и следващите ги Китай!

Поредната журналистическа "патица". Това не е невидимост а "камуфлаж".

А "невидимост" какво е: 1. Чорап 2. Цървул 3. Ибрик 4. Камуфлаж

Това е простият начин по които американската икономика се източва и парите се пренасочват към черният им бюджет за реални разработки по Илюминатска линия. Илюзия е да си мислите, че задкулисния елит които владее и руснаци, и американци, и китайци, всички има грижи с оръжеини системи от такова низше естество. Те самите конфронтации са си между тях и за пред нас за всяване на страх. Това е само театър за пред обикновенните непосветени хора. Реално нешата са на 100км пред най-смелите ви фантазии базирани на последните мозъчно промиващи фантастични холивудски бози. Много отдавна тайния елит си меша шапките с извънземни и отдавна ние сме колония/човечарник с извънземни господари. Които не го вижда, бих го разбрал знаейки, че най-голямата конспирация е залагането на ограничения в самите ни възприятия на холографската реалност и в фантомната ни ДНК, която "учените" се опитват да ни убедят че била боклук хаха. Илюминати, илюминати, ех вие извънземни тарикати с човешки аватари, които си мислите, че всички сме толкова тъпи и можете ей така лесничко да ни водите за носовете.

Те и сега са си невидими! Като усетят жегата от руските Су-та, обръщат фрегатата и изчезват яко дим!...

като пръдна да видиш как всички ще се покажат веднага

А памперсити им и те ли ще са им невидими???

За руснаците не знам,там нещата са необясними и необятни,но за китайският отговор съм сигурен,че ще бъде асиметричен-американците създават невидими костюми за милиарди,китайците пускат на битака виждащи ги очила за 50 цента

Еми да ще им свърши работа срещу ония с гегите и козите дето носят чалми...

Извинявайте, не знаехме, че е невидим - графити на стена в Сърбия!!!

КАКТО САЯ ПОДКАРАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ- МОЖЕ И ЦЯЛА АМЕРИКА ДА СТАНЕ НЕВИДИМА-БРАТА Е ГОТОВ. А ОНАЯ ЧЕРНАТА МАЙМУНА Е ВЕЧЕ НЕВИДИМА ДВА МЕСЕЦА...

Хруснаците одавна го имат! Справка Украйна

особенно в Русия са толкова невидими,че като ги гръмнат с автомат от 47 година и никой не може да ги намери

в смисъл? Или само си пишем да си произвеждаме постове?

Що се излагат? Да минат един курс при нашите катаджии и готово, ще бъдат абсолютно невидими.

Май ще трябва да си сменя ника

Ми те руските отдавна са невидими. Една година в НАТО и Киев крещат че имало руски войски и техника в Домбас пък една снимка не можаха да им направят

АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА НЕВИДИМИ ОЩЕ ОТ 9 МАЙ 1945 , КОГАТО СЕ РАЗХОДАХА НЕВИДИМИ В БЕРЛИН :)))

Ако за една година не го видят новия материал - значи е минал тестовете.

Леле, колко зрители на "Совершено секретно" има в този форум:))) Ама те руснаците имат и изтребители 7 поколение, но още го крият. За пред света още са с 4++, но имат още две напред, ама е строго секретно и без аналогово. Имат невидими подводници, свръх напреднали Армата танкове ... Иначе специалните им части са въоръжени с немски пистолети и системи за нощно виждане, купиха италиански джипове, че даже и прочутата Лада се наложи да я купят от Рено на 50%, че да вкарат малко що годе съвременни технологии. Имат руснаците, прекрасни пътища, честни съдилища, ниска престъпност, честни избори, милиардери като Бил Гейтс, С. Джобс - с маркетинг станали така, а не назначени от президента за богаташи, Толкова са велики, че с една изтерзана от противоречия и фалирала страна като Украйна не могат да се справят, а чеченците им се качиха пак на главите - язък им за двете войни в края на 20 век. Гледайте Строго секретно и живейте в паралелна реалност - на дрънкане на оръжие и велики неща по телевизията.

САЩ+ЕС също НЕ МОГАТ да се справят с Украйна - и те са толкова велики!

Така е - нищичко си нямат. Сравнено с нашата "ловна дружинка" (както от форума удачно я нарекоха) наричана армия, по една бройка самолет, вертолет и танк дето имаме - направо руснаците са за оплакване.

Смехурковци! Невидими за кака Мара, но видими от всички специализирани системи с които са оборудвани всички съвременни оръжейни комплекси(в танковете, самолетите , въртолетите и дроновете), че дори и най-новите стрелкови оръжия. Щеше да е новина, ама преди 20 години! ХА, ХА, ХА!

Такава униформа ..... Прибираш я в гардероба и после не можеш я откри :)

Невидим костюм за видимата светлина не може да съществува теоретично. Хамелеона не е невидим и ефекта 'хамелион' няма нищо общо с невидимост.

Същото се оказа и със великият "Стелт" самолет, който се оказа че руснаците винаги са виждали. А американците не са успели да си видят самолета. Или оптиките им са слаби или са зле със зрението. Я да пуснем по един сватбарски откос по храсталаците, па току виж някой от тях умрял,а? :)

Браво на руснаците. Интересно тогава защо се нахвърлиха с треперещи ръце на останките на "невидимият" самолет от най-старо поколение дето падна в Сърбия... Какви са опорните точки. Между другото руснаците още нямат Стелт. Може би защото се засича на радарите?

Останките ги купиха китайците не руснаците. А какво имат последните се видя на 9 Май

Руснаците мое и да маат водка ама ако тия станат толкова невидими като стелтовете им рошаните че ги маат та анусите че им се пръскат.

през това време руснаците маааат попара с водка

искам такъв костюм за да обера някоя банка,па ше си взема само колкото мога да нося.

... не им омръзна тая мания за невидимост. Имат много пари за хвърляне явно. Ако и тези костюми са толкова невидими, колкото самолетите им ... ще има яко смях. Язък за бойчетата им - ще ги превърнат в пушечно месо.

Руските войници отдавна имат такова нещо, че и доста по-евтино. Като жулнат по 8 водки така се маскират, че...

А кафявото по гащите ще се вижда ли?!

Те и във Виетнам бяха невидими!:-)

Интересно като са невидими дали няма да стават жертва и на случаен приятелски огън? Стреля си Айзък, но се оказва че отпред бил Саймън

приказки от 1001нощ

Aко се наредят на магистралата между нашите труженички, как ли ще изглеждат?

Той и стелта беше "невидим", ама сърбите го видяха и свалиха...Верно че с неква руска ракета, ама това няма никакво значение (дали е руска или танганайска)

Еха... най-накрая! Ама не...а(?), пфф...аз пък реших, че ще си ги приберат обратно в САЩ. ;/

И пак продължава заблуждението на някои развити страни и политици /не само САЩ/ че може да се надвие само с наблягане на високи технологии във войната.Когато един народ се обедини от някоя духовна цел/национална,религиозна,политическа/ той ПОБЕЖДАВА в края на краищата хайтека.Да започна ли от Виетнам и да стигна до Афганистан веднъж срещу руснаците и сега срещу американците.Стелт може и да стане видим,крилатите ракети могат и да "сгрешат" радарите с микровълнови фурни,а ужасни явления като самоубийци с бомби никакви хайтеци не спират.Затова развиването на военния хайтек не е гордост за която и да е страна!

"Когато един народ се обедини от някоя духовна цел". Ми той и СеСеСеРе нали имаше научно доказана духовна цел - завладяване на целия свят чрез перманентна революция, пък се разпадна.. Сега Русия също работи в тази посока и показва страхотна техника...

Средстото, което ги прави невидими отдавна е открито и се казва "Калашников"!

А дали работи и с обогатен уран, плутоний и цезий?

С ЕДНА ДУМА-ШАПКА НЕВИДИМКА!

Войната значи ще се води по нов начин. Пред всяка армия вървят първо лайнарките и ръсят наред. Големите и подвижни кафяви акита, които ще се появяват след това ще са невидимата армия.

Избираш мястото на боя и оставяш цял ден да пасат крави... По време на втората световна война, германците изтласкват руски баталион от позицията му на 200 метра. Между двете части има полянка. Немците се вдигат в атака, съветският картечар тегли един ред, но над главите им и те залягат. Пак се вдигат, картечаря ги оставя да направят 4-5 крачки и пак един ред над главите им и залягат. Дотичва по окопа политкомисаря" Защо твойта мамка не биеш гадовете?!?" А картечаря "Полянката е осеяна с лайна - вчера ни изтласкаха от там и аз сега се забавлявам да ги карам да залягат където им падне"

Руснаците са измислили начин за ускоряване на изчезването на краварите от същото това бойно поле - завинаги!

руснаците нищо никога не са измислили първо трябва да го измисли някой друг и те да го откраднат :)))

бива ли такова невежество да демонстрирате. Вероятно женските хормони са ви св повече и отдаване повече значение на чувствата ви , отколкото на фактите. Твърде сте емоционален за да сте обективен. Обикновено такива хора са лесни за контрол.

Еее, като ло чета вестник Правда. Господа Комунета....птрво осъзнайте че сте Българи и след това си дайте сметка защо сме на това дередже..... Е, по-умните ще разберат ,че шибания Съветски Съюз ни разката фамилията, а Русия с нищо не е променила имперските си намерения...Прочетете малко история за да ви се отворят очите, че 1939 година Българиа е имала стандарт като на Австрия.....Най трудно е човек да признае че толкова години е бил сляп и прозД като вас. Затова и не очаквам да го разберете руски земанета....

Не говори глупости :) Като Австрия :) Глад и беднотия е било и то зверски, някой може и да са имали такъв стандарт, то и сега има такива хора. А кой е виновен, че заставаме на страната на нацистите? И кой карал малоумните германци да ходят на изток?

Мда, това ни учеха навремето в училище ...

Може и като Австрия, но от времето някъде преди Христа... :)

bira_more

Те, руските и войници, и танкове, са отдавна невидими. Колко ги има в Украина, па ни една снимка.

Само да не стане като СТЕЛТа дето го свалиха сърбите преди години. После сърбите казали: 'Не сме знаели, че е невидим...'

loyola

хе хе , хакнаха Предатор-а

предполагам, че за някои хора това е добра новина нали... технологиите се развиват и щом армията го има след десетина години ще го имат и цивилните, това което трябва да ви притеснява е че един от бизнесите на USA е войната - търговия със смърт за да продължава да развива технологиите значи добри пари падат от този бизнес и другата добра новина е, че като приключи с ислямаджиите идва насам, честито!!! или може би очаквате да спре защото сме бели да ама не

Кой ще приключи с ислямаджиите. Че те са си първи дръжки.

Веднага плащам един!!

Случау от войната в Сирия: Запада е създал психозата, че Асад ще използва химическо оръжие. Наистина минава един самолет и пуска бял прах над много добре укрепените позиции на бунтовниците. Тя бягат панически право срещу дулата на картечниците на редовната армия. По-късно американският представител в ООН дава херметически затворен контейнер от веществото на Чуркин с думите "виж какви престъпници подкрепяте". Чуркин отваря контейнера, пипа веществото и казва "брашно". Интересно, невидимите костюми как ще се държат при поръсване с брашно?

Като брашнян чувал ще се държат. Сложните технологии обикновено имат просто неутрализиране. Освен реклама няма ли да има видео демонстрация на новата модна линия в американската армия?

Това е история от конфликта в Нагорни Карабах. Тогава при превземането на Лачин вятърът духа към позициите на азерите. Арменците слага кислородни бутилки в чували с брашно и ги взривяват. Олакът се движи към позициите на азерите, а след него атакуват арменците надянали противогази. Азерите решават,че ги атакуват с химическо и отстъпват добре укрепените позиции. Вдигат шум за използване на химическо, но инспекторите установяват само наличието на безобидна субстанция. Ефекта на страха наистина е поразителен и не е чудно, че номера върви още.

Да, ама вонят, скапаняците и по зловонието ще ги откриват

Вонят защото повечето не са бели, то и нашата армия би воняля, ако войници станат тъмнокожите.

Не могат си намери дезертьорите.

Ааа-хаха, това беше добро.