AI: Човечеството няма да успее да удържи глобалното затопляне

Националната академия на науките на САЩ публикува любопитно изследване направено с изкуствен интелект

Обратно в новината

Коментари - AI: Човечеството няма да успее да удържи глобалното затопляне | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че няма! Глобалното затопляне не зависи от човечеството...

Я да ви всетна сега как ви лъжат нагло, дебело и с много подла цел. 1. - Има охлаждане в глобален мащаб от години. Лесно може да го видите от климатичните статистики. 2 - Охлаждането и затоплянето за глобални циклични процеси, който ние слабо повлияваме с дейностите си. 3 - Елита си ходи на събития със самолетите си, а на вас ви прдава евтина пропаганда за вредния СО2, но да ви напомня, че СО2 се генрира и е в помощ на природата ако КОРПОРАЦИИТЕ на елита не изсичаха дърветата нарочно - белите дробове на планетата консумиращи СО2 и връщащи кислород. 4 - Елита видя отлично, че след като носите доказуемо безполезно и вредни наморници, сколонявате да ви държат заключени и лишени от кислород, слънце и чиста въздух с измислен предлог, да ви бодът с тотоална бойна течност с чипиращи възможности , т.е. че сте достатъчно тъпи за да клъвнете на климатичните им измами, които те пробутват отдавна, но не им се получаваше, но сега вече видяха, че добре са зомбирали масите и има почва да клувант. 5 - Елита си има сценарии, викат му конспирация в опит да го скрият, спящите им вярват, будните се оправят и не му се поддават всеки според нивото си. Ето ви сега един два клипа с който отлично ще ви покажа как ви будалкат тези от елита. Глобално затопляне ! Изменение на климата ! Ето ви го предварително поредния пЛандемичен сценарий. https://tinyurl.com/2ms7zvdf ИЗМАМАТА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ https://tinyurl.com/2okvpatr ВИДЕО БГ) Не можеш да контролираш хора, които мислят критично и са свободомислещи! https://www.veoh.com/watch/v142140308bEhQKCMm (ВИДЕО БГ) Изправени сме пред огромна възможност! https://www.veoh.com/watch/v142140311AdrZQedG

Глобално затопляне ! Изменение на климата ! Ето ви го предварително поредния пЛандемичен сценарий. https://tinyurl.com/2ms7zvdf ИЗМАМАТА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ https://tinyurl.com/2okvpatr

В глобален план процесът е глобално затопляне и излизане от ледниковия период между другото

Руските нацисти изстрелват на всеки 14 секунди снаряд или ракета! Та да поговорим за глобалното затопляне и зелената сделка ако искате!?!

Драги ми смехурко, Глобално затопляне и глобално застудяване е имало много, много пъти! Хиляди, десетки, стотици хиляди пъти! Дори хора не са били нужни на въпросните процеси за да се случват. Така че до Грета и приятелите й, давайте го малко по-спокойно, живота не е толкова дълъг да се стресирате ненужно.

Ххехехе и какво пречи на западните така загрижени капиталисти да започнат да засаждат дървета и бързорастящи растения?? Пречи истината която за капитализма е най-омразното нещо след исканетона работника за по-висока заплата!!

ㅤ

Това е защото кравите съществуват и пръцкат откакто бай (де)Бил се е родил на земята. Преди това кравите не са били крави и не са пръцкали.

Оставихме Бог и слушаме какво казва изкуствен интелект?!

И простотията ще унищожат човечеството

Нали се бяха засилили да връщат земната ос обратно?!? Или се обурках и всъщност ставаше дума за продажба на едни въглеродни емисии като фючърси?

някой да е успял да спре гората да се разлиства-природните процеси ще си вървят с или въпреки нас.Между другото,някой успя ли да изчисли колко кравешка пръдня трябва да спестим,за да компенсираме изригването на Мауна Лоа на Хаваите или Ейяфятлайкуотъл в Исландия,който даже спря въздушния трафик???;)

Ганьоо Ганчев, добре че нищо не зависи от теб и кухата ти кратуна в този свят.

Да и милиони години е имало вулкани и въглеродния диоксид си стои на 350ppm сега в последните години стигна 380 без да има голям вулкан. А то 394 стигна вече ....

Като го в внедрят в достатъчно устройства AI-то ще реши проблема генерално.като премахне причината...

Предполагам, че повечето от вас са учили история, гледали картинки, статуи и даже много исторически филми!? Древен Рим: Облечени в бели тоги и сандали. Легионите по същия начин. Постоянно са се къпели, пили и ебали! Средновековен Рим: Облечени до "козирката", газещи кал и умиращи от една камара болести! Говорим за един и същи град, но в различни епохи! А сега ми кажете и тогава ли е имало промишленост, замърсяване от автомобили и пръдни от крави!? Да си ебат мамата всички учени, които си напълниха гушите с платените си лъжи!

Прав си да живеят арматуристие !

Военните кампании са се провеждали само в лятно време, затова са и тогите и сандалите. Нещо да кажете за подовото отопление в римските къщи с топла вода?

За да проведеш военна кампания през лятото, трябва да се придвижиш и подготвиш през зимата. Тогава разстоянията са били същите, но всичко е пешком! Та, приключихме с с военните действия! Да започнем с подовото отопление! Толкова са били свинкнали с топлото време, че в периода от 20. януари до 5-10. март, когато температурите са падали до 5-10 градуса над нулата са "умирали" от студ :))) И, тъй-като са били гевезета с пари, са си направили подови отопления, че да продължат да ходят боси в къщи! Достатъчно ли е инфото?

Глдах Sir Attenborough, и той го каза много просто: Или ние ще помогнем да възстановим баланса в природата, или природата ще го направи сама. т.к. няма човек, няма проблем. Явно ще е второто ;)

Sir Attenborough е част от климатичната манипулация. Неслучайно са го привлекли на своя страна, знаейки, че е добър документалист и може да им служи. Но неведнъж е хващан в измама през последните 15 г.

За изкуствен или измислен интелект става дума? Зависи с какви данни го е захранил, за да си направи модела и как го е обучил. Имайки предвид как функционира мозъка при климатичните истерици, намерил е това, което е искал (самоизпълняващо се пророчество).

То няма и как да го направи, освен ако не забрани на водните пари да създават парников ефект, защото те с виновни за над 60 % от парниковия ефект в природата. :-) Борбата за намалване на въглеродният диоксид е меко казано смешна /да се разбира тотална олигофрения/, чак не знам как учените не се изервяват всеки път като се заговори по тази тема. Но явно са им запушили устите с големи пачки крадени от нас пари.,

Поредния 'природно-интелигентен' гений чиито мнение никой не се е сетил да потърси..

Образовайте се, не е забранено. :-) Да не забравяме вулканите, защото и те имат огромен принос за изпускане на парникови газове. Както казах, борбата с въглеродният диксид е от смешна по-смешна и аконе го вдявате, то това не говори добре за Вас. :-)

Мбу-ха-ха ... Никога не мие минавало през мисълта, че човек може да разсъждава така. Дерзай! От теб може да излезе втори Вишински.

Е не е лошо да видите и друга гледан точка. Даже може да ви накара да се позамислите и да попрочетете повече.

Грешите. Няма такова нещо като "екоравновесие". Винаги е имало промяна както на климата, така и на състава на въздуха, почвата, растителния и животински свят. Ако утре изригне някой голям вуклан, Ама натисна голям, може за няколко дни да промени климата на Земята и да го обърне в ледников период и това ще е НОРМАЛЕН ПРИРОДЕН ПРОЦЕС. Ние също НЕ можем да капнем капка, нито да нарушим никакъв "баланс". Ние СМЕ част от природата и всяко нещо, повтарям всяко нещо, което правим Е пшриродсъобразно. Ние НЕ сме отделни от природата. Всяко нещо, което се случва е ПРИРОДОСЪОБРАЗНО. По-просто няма как да го напиша, за да схваненте, че цялата постановка за спасяване на климата е един голям фарс. Все едно нокатя ви да тръгне да ви спасява, защото е решил, че расте накриво. :-)

Човеко-мравката измислила калкулатор. С него сметнала, кога ще изчезне като вид. Много се възгордяла от деянието си. Природата се подсмихнала под мустак.

Поредната затоплистка "прогноза", която ще бъде забравена още догодина, а след 10 години ще е ясно колко не е в час. Според подобни затоплистки "прогнози" Махнатън и Малдивите отдавна трябваше да са под вода, Арктика да е без лед, светът да е умрял от глад, белите мечки да са изчезнали, големият бариерен риф също. Няма една затоплистка "прогноза", която да е поне отчасти близо до истината!

И все пак сняг не е натрупвал от години. Сезонът на снеговалеж се изсмести с няколко месеца назад (вместо ноември-март сега сняг прехвърча януари-май). Сушите през лятото стават все по-дълги. Температури над 40 градуса вече са обичайно лятно ежедневие за българина. Всеки, който отрича климатичните промени, е или сляп идиот или платен трол. А ако човек е запознат и с детайлите, то става трудно и приносът на човечеството за това да се оспори, въпреки че по тази точка все още може да спори.

За снега сте прав, но за летните температури НЕ! Поскедните 10 години летата и нас са хладни и дъждовни. Нямат нищо общо с летата от миналия век, когато наистина бяха брутално гореши!

И всичкото това е само заради СО2 изпускан от човека, нали? Нищо друго не съществува и нищо друго не влияе на климата. Даже няма други източници на СО2, само и единствено човекът. Що всичките сте такива, бе?

Мхм. В началото на миналия век пак е било така...

И не знам къде ги гледа тези 40+ летни жеги...

Аз пък помня леки зими с доста дъждовни и облачни лета през последните години. Като може да няма много сняг у нас обаче започна да повалва в Израел и Египет. А в Америка буквално ги затрупа. Та нещо май ни се разминават спомените!

Глобалното затопляне не е причинено от човека и не е негова работа да го удържа или да го ускорява.

Ай-Ей е толова "умен", колкото и създателите му...

Това се знаеше и без изкуствен интелект да го предвиди. Алчността ще ни погуби.