Коментари - Какво мислят руснаците и американците за AI | IT.dir.bg
назад

Какво мислят руснаците и американците за AI

Американците и руснаците са обединени от страха си от изкуствения интелект.

Обратно в новината

Коментари - Какво мислят руснаците и американците за AI | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да очакваме ли тема какво мислят етиопците и американците по въпроса?

Ако и ИИ е като естествения, тогава и ГОСПОД няма шанс да ни оправи.

До Artificial Intelligence Благодаря ти, приятелю, че ми отвори очите! Въпросът беше за чий ... трябва да бъде AI, вместо "изкуствен интелект" или ИИ.

Мислят руснаците и американците???? че те от кога мислят????

Аз лично не се съмнявам въобще че ИИ няма да пребори глада, екологичните проблеми, презаселването- за около30 наносекунди ще достигне до извода е сме прекалено много като население и ще предприеме стъпки за редукция. Лошо няма, 8 милиарда са прекалено много, предполагам по времето на съзряване на ИИ/ точката на сингулярност, при която ИИ експоненциално ще надмине човешкия интелект и ще вземе контрол ще е след 30 години макс, тогава може и 15 милиарда да сме

Ние сме прекалено много като население? Как стигнахте до този извод? Да не сте запознат с малтусианската философия? Поставяте желанието на суетният човек над желанието на светият Бог, Който каза плодете си и обладайте Земята? Как стигнахте до извода, че ИИ (къде е този ИИ, че не го виждам никъде) експоненциално ще надмине човешкия интелект и ще вземе контрола ... Вие казвате косвено, че следствието ще бъде по-голямо от причината. Кога е било това? Кога например КПД е било повече от 100 %?

AI? Aдоб илюстратор? Да не би на български език да беше "изкуствен интелект"?

petroff, ти сериозно ли::::::::::::))))))))))))))) AI (съгласно контекста) - Artificial Intelligence :)

Е, това е един от малкото случаи, при които този, който е по-напред с материала - по-бързо и в по-голяма степен ще се прецака! :) И понеже ние сме много години и след едните, и след другите - споко! Докато онези се пържат в адския огън на AI, ние ще имаме време да вземем мерки...

Не бих се учудил, ако бъдещият Джон Конър се казва всъщност Иван Колев или Йован Конович.

Не знам руснаците или американците какво мислят по въпроса за AI, но аз мисля че вавилонските шамани се опитват да насaждaт в обществото поредната фобия от въорбажаем враг и проблем, осъществявайки идеята за диктатура на страха.

Минали са покрай шамани... ако ме питаш мен - най-обикновени педали са си, с мания за величие при това.

За да мислят, на рашките им е нужен естествен интелект.

1. Какво гръмко заглавие... Пък то било препечатка от стен-весник на студентски конгрес на хакери. (!???!) 2. От друга страна те хакери ли са, или разработват софтуер за управление на автомобили? 3. Разработват Изкуствен Интелект, пък не вярват, че ще се разбират с него. (!?!?!) 4. Винаги се "възхищавам" когато по някой въпрос се търси и цитира мнението на хора, които видимо не разбират от този същият въпрос. Пък и едни статистики се правят... :)

и едните и другите си мислят 'измислил го руснака' ..

'Измислил' руснака ама взел че изтрезнял .. и всичко забравил.