Коментари - Alibaba: Имаме AI, по-умно от човека | IT.dir.bg
назад

Alibaba: Имаме AI, по-умно от човека

Alibaba се похвали с по-умен от човек изкуствен интелект.

Обратно в новината

Коментари - Alibaba: Имаме AI, по-умно от човека | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От китаец - може би, но от човек?!

Да го кръстят сега Алибаба и да му направят 40 умни AI-разбойника.

Всеки си тълкува понятието "интелект" както си иска и затова са тези статии. Въпросът е дали физическото възприятие е интелект ? Ако го смятат за интелект , Вселената е тяхна за "откриване" на неоткритите безкрайно много природни и "човешки"закони .

Въпросите от уикипедия но не казват тоя ИИ бил или не е свързан с нета? Па и от кога от търговска стана технологична Алибаба

Да ви кажа много от хората мислят само да ядат, е.ат, и серат. Така че изобщо не е трудно компютърна програма да мисли как да прави тези тези три простички действия. Мисля че и понятието човешки интелект се нуждае от осъвременяване.

"Ама с кой човек го сравняват.Щото не ми се вярва боко едникнижнии" Грешиш батка, Винету са 2-ва тома! Вторият е по дебел и съмнявам се да го е чел! ;)

Батка, така като те гледам ти и Винету не си чел, демек само ти си знаеш колко си зле :) Самия роман е от три тома. А общо томовете, в които участват героите от Винету са над десет.

те комунистите са така - обиждат кой каква книга е чел, без да са чели нито една; а най-обичат да обиждат на професия, защото те самите никога не са имали такава

Е нема по умен от Бай Тошо - Естествен "Интелект"!

Всички новини за ИИ са една голяма смешка.

Сега ще уволнят китайките дето ме спамят всеки ден да си купя golden membership в алибаба (ударението е на средното а ако не знаете... :), че и понякога на телефона ми звънят... Ще ме спамят вече по-интелигентно :D.

И АКО АЙКИТО РЕШИ ЧЕ ЧОВЕКА Е ВИРУС ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМО МАЗАЛО ???

АЛИБАБА КАТО ИМАТ ТАКОВА АЙКИ , ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ОПРАВЯТ МАГАЗИНИТЕ НА АБОНАТИТЕ ... 95% ИМАТ ЕКСТОВЕ КАТО "ПРОДАВАМ ПЛАТКА - ХУБАВА " .. ОБАЧЕ ЛИПСВА ЗА КВО Е ПЛАТКАТА :))

Ама с кой човек го сравняват.Щото не ми се вярва боко едникнижнии и някой завършил средно да дадат еднакъв резултат.

Сравняваме си AI..a някъде някои още си сравняват други неща..кой в кръчмата,кой във фейсбук..

Това че машината реагира адекватно на някакъв текст не означава че го рабира, точно както когато бие човека на шах, не означава, че има и хабер от шах. Просто автоматът е настроен да прави сметки с числа, и в зависимост от резултата да направи това или другото. Компа не разбира дори какво е число, и защо 2+2=4, но може да изпълнява последователност от инструкции много бързо и точно, кпето му позволява да се справя с подобни задачи далеч по добре от човека. Компютърът рано или късно ще започне да превъзхожда човека в прилагането на всяка светска хитрост, което ще го направи незаменим помощник на човека в ... налагането на волята си над други хора, което ще доведе до най-сатанинската форма на робство.

"Това че машината реагира адекватно на някакъв текст не означава че го рабира" - и при хората е така.

Прав си - човек може да измисли колкото искаш начини да реши теста чрез наосване или чийтване. Виж, развиването на теми вече е друга бира.

Като имам предвид, че съвременното масово образование, е капитулирано съвсем нарочно с целта, след него да остават функционално неграмотни индивиди. Не се учудвам от резултата.

Не ми е никак ясно как може без съзнание да разбира смисълът на текст. Отново фейк нюс. Вавилонската пропаганда с пълен напред.

Не ти е сефте нещо да не ти е ясно, ама веднага да му лепнеш етикет.

100 хиляди двойки въпроси-отговори? Нормално е машината да победи човека. Човека след стотния въпрос ще му втръсне да отговаря...