Коментари - AI може да попадне в лоши ръце | IT.dir.bg
назад

AI може да попадне в лоши ръце

Изкуственият интелект може да попадне в лоши ръце, алармират експерти.

Обратно в новината

Коментари - AI може да попадне в лоши ръце | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да стане, защото няма ИИ. ИИ е една голяма измама, особено при по положение че естествения такъв е рядкост.

още 70 години ще точат кинти по програми и проекти за създаването му

Съмнявам се, че във в. "Дейли мирър", е публикуван следния "бисер": "робот-пчела, способен да се СНИЖАВА 120 пъти за секунда" До колкото зная, ТАМ ИМАТ ИСТИНСКИ РЕДАКТОРИ! Да не би "случайно" това "снижаване" да е честотата на вибриране на крилете на робота-пчела?

То и преди 100 години само са мислили за космоса ,но сега и сме там.

От всички гледни точки най-добре е да се забрани развитието на изкуствен интелект докато е възможно, така както бе забранено клонирането на хора.

Изкуственият интелект може да попадне в лоши ръце ?! Нее! "Лошите ръце" финансират създаването му за своите "лоши цели"!

Картите отдавна са раздадени и играта върви. Ние можем единствено, да разберем какво става. Всеки, който си въобразява, че пише правилата, е пълен идиот.

Немааа обиждъшшш боко , цвъки , чехлю и компания ей .

"...злонамереното му използване от застрашаващи световния мир държави, престъпници и терористи" Съмнявам се САЩ като държава, застрашаваща световния мир, да се самоограничи в разработването на ИИ.

Se taia

Оф, ако не изцапате някоя новина, не можете да дишате!!! Колко копейки ще ти дадат за този "пост"?

Все копейки са ви в главите. Това, че на вас ви плащат, не означава, че другите са също като вас. Такова ми е мнението, каквото съм написал. Базира се на факти от последните 50 години. Не може да бъде променено или подкрепено нито с копейки, нито с центове.

Да гледате всеки ден Терминатор!!! НОН СТОП!!!!

и да сте фенове на маймуната, която бори машината

AI ако ми падне в ръчичките първо ще го науча на български и после ще го пусна да прави зулуми в нета. Те тогава започвайте да се притеснявате!