Коментари - Alexa посъветва 10-годишно дете да "бръкне в контакта" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак добре, можела е да го посъветва да се пробва като гейче. Нали вече на тази възраст на запад ги учат, че това е просто любов.

За Алекса тока е важен и е опитала да зареди детето.

Местя...

Изкуствен интелект, а? Онзи дето пита другите дали мислят, той дали мисли, че при тези издънки техническият "прогрес" ще бъде светло бъдеще и с пластините в главата няма да сезлоупотреби с него? Питам го сега дали мисли, защото после само ще си мисли, че той мисли. Тъй нареченият технологичен прогрес ще бъде нищо по-различно от регрес и технологично робство, в което на робите ще им се създаде илюзия за щастие и няма да осъзнават робството си. И това даже не към го измислила аз, а чичото на евгениката.

Майката е искала да се скатае от грижи с рлектронния боклук.

Просто се има за много модерна. "Alexa, play music." "Alexa, volume 3, song 5" "Alexa, book a holiday for me" .... Въобразяват си, че е много удобно.

ваксинацията и директно работи за редукция на населението! Браво!

Всичко върви по план! Скоро Алекса ще е в главите ви!

Тя е моята порно годост.

Аз това го правех това като малък и без Алекса да ми го казва.

И аз като малък бърках със станиол в двете дупки и пукаше яко. Тресе ме няколко пъти, но не се отказах. Много са назад съвременните деца.

Колко тъп и мързелив трябва да си, че да използваш тая глупост?

зат'ва и съветът е за такива - контакт + стотинка = предизвикателство, и това на една ръка разстояние

Тая моята ич ми не разбира.

Казвам им: Да ти еВа пичката лелина... А тя ми отговаря: Моля, повторете... Е, аз ША повторя, ама да не съм го сякъл от гората, че всеки път иска все да повтарям...

Тая моята ней проста. Препцувах я като тебе, а она иска да ми продава нещо.

Не съм изненадан, хамериканският интелект е много напред щом им препоръча срещу Ковид да поркат белина. То там вече средният интелект е под 50 ако добавиш и алексата отив на 55.

там ако е 50 тука трябва да е на минус

Само дето не пием белина . Нали?

Мммм да, съдейки по теб, така ще да е.

Защо и се сърдите на Алекса? ... Върши си работата!

Може изкуственият интелект да е опрделил, че детето е бъдеща джихадистка или сериен убиец, никой не знае мотивите!

Най-добрия съвет за дете което замества въображението си с електронен боклук.

Винаги съм се чудил колко тъп треа да си, за да ползваш това нещо. Изключвам децата, но има тийнеджъри и възрастни, които го ползват. Буквално са спрели да мислят и чакат тая идиотщина да им каже какво да правят.

Само, заради новината за плащането на Английското разузнаване за достъп до подслушването/смятайте какво прави ЦРУ и НС в САЩ/, би трябвало всички потребители да спрат да ползват Амазон и да го сринат като компания, но явно всички са малоумници с промити мозъци!!! Егаси малоумното население!!! Толкова много си търсят правата, а когато демократично ги подслушват и наблюдават, не се притесняват! Путин бил лош!!! Хахаха!!!

Пустите пари....

тая алекса много долна