Коментари - Alibaba: Ще помогнем на Тръмп с работни места | IT.dir.bg
назад

Alibaba: Ще помогнем на Тръмп с работни места

В следващите пет години китайският гигант в онлайн търговията Alibaba може да подпомогне създаването на 1 милион работни места в американския Среден Запад.

Обратно в новината

Коментари - Alibaba: Ще помогнем на Тръмп с работни места | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...(към края на март т.г.)..." хахаха г-н - Редактор: Стоян Гогов живее с 3 месеца пред нас, какво знаете вие...

Алибаба се насочва във вътрешното преразпределение и търговия на дрехи и плодове в Щатите и няма да предлага добавена стойност на продуктите, за никакви технологии не става въпрос. На практика китайците ще се намесят във вътрешното преразпределение на печалбите, без да предлагат нещо ново като технология и иновации, което никак няма да се хареса на традиционните закостенели играчи на пазара.

нещо като нашите енергоразпределители. ток произведен в централи построени с наши пари, течащ по мрежа построена с наши пари, обслужена 99,99% от българи, ток продаден на българи. но с небългарска емблема отпред за която ний трябва да платим. чиста работа!

Имам фирма превозвач на температурно контролирани храни в САЩ. Монопола се държи от 2 американски фирми, които държат търговията на плодове и зеленчуци в целият свят също. От този монопол с война не могат да ги изместят. Виж лепенките на вносните плодове и зеленчуци които ядеш и ще разбереш за какво ти говоря.