Аматьорите космонавти се завърнаха на земята

Компанията "СпейсЕкс" планира да провежда до 6 туристически полета в Космоса всяка година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак съм тука ! Днес повече мангали ме ебаха - май 20. Олеле - гъзът ми е много зле ! Вече е доста разширен и се изпускам, с памперс съм, утре ще трябва само свирки да правя, май.

Не са космонавти, а астронавти, понеже хем са американци, хем на американска ракета се возиха. Можеха да минат евентуално за космонавти, ако бяха се возили на "Съюз", обаче будала милиардер на става.

Здравейте! Статията е ужасна! На много ниско ниво, зле сглобена и с големи неточности. Коментарите са двойно по зле!!

Ами какво правиш тука бе, ЕнтелектОалец с меки китки ! Чети space.com като не искаш обиди в нежните си уши.

Рогозин снощи пак е бил пиян на мотика. Много му се събра.....Който от където се появи вече взе да изстрелва ракети в космоса, пък той не може камък с прашка да метне до другото село. Мъкааааа

Аматьорите космонавти или космонавтитет аматьори? Дали би се намерил поне един журналист, който да може да даде смислен отговор? Т.е. да обясни защо така, а не иначе.

Малко пиша глупости, ама то е защото съм много развълнуван, току-що ме ебаха едни мангали и ми сцепиха гъза. И устатата ми напълниха със сперма. Не се плашете, добре съм, утре пак ще ми порят анала.

Китайското менте пак ни осведомява какво му се е случвало, но срамежливо. Иска всички да знаем от една страна, но и да не знаем кой е и затова пак краде и пише от чужди никове. ХемЕм събри, хем боли. ама какво може друго да се очаква от един педеруски хихикащ боклук

с козари и чистачи на кенефи които си мислят че разбират от наука и космонавтика

Явно ти си новия форумен и диванен гений. Прости ми на нас - невежите.

А защо са без маски в капсулата? Затворено пространство-тоест маските са задължителни, дори и ваксинирани, в капслата се прилагат правилата на американското законодателство-ктоето предвижда задължителни макси на закрити места.

Космоса е за всички........... Милиардери.

"Който плаща, той поръчва музиката" Стара шумерска поговорка

Попитали третия български космонавт: - Сега, като излетите към Луната и се върнете, ще донесете ли пръст от там? А той отвърнал: - Ше донеса, да. Среден...

"...космически туристи много години преди тези ,само дето е куче и се казва Лайка. И кучето е изпълнявало соманди ,а тези са се возили като в такси от точка до точка", заявява гордо някакъв тъпак, но точно така руслямските космоснавти стигат до МКС - както гордо повтаря сганта в напълно автоматичен режим. Сега се оказа, че руслямците са туристи, заради напълно авоматичния режим...

Още един с гигантско его, който се смята за изключителен. Какво повече от торба с лайна и лоясъл мозък, който само ти стига да изсипеш поредния хейт си, всъщност ?

Леле, китайското менте дни е дебнало за да пльосне тази малоумица, че и си напляскало плюсчета. Споко бе лайновоз ти нямаш и грамче мозък. Къде видя его и хейт? Неща които прозират само в твоя пост. Аз винаги давам доказателства. А в случая поне в десет поста сганта или ти китайското менте, повтаряте че тия не били космонавти, а само летели без да правят нищо. Ми той и гагарин така е летял ама ниско и за час и половина, ама бил космонавт и то първи, нищо че няма доказателства за полета му, а и няма друг полет Ама космонавт. А тия хора летят на 550 км, там където никой не е стигал освен хоата от мисиите Аполо. А смръдлото бълва словесна диария щото прекопирал от някъде нещо и давай да го пляска. Боклук.

въпроса не е само кой кара ракетата/капсулата, кучетата са субекти на научно изследване, не туристи. то е като на наречеш опитните зайчета/мишки - гости на хотел. има разлика между двете.

“Беше управлявана от Земята” - “имаше за цел да покаже, че и обикновени хора могат да летят в космоса” - мухахахаххахайаххаха

Ами точно управлявана от Земята беше, какво се хилиш като птка ?

Хиля се на “обикновените хора в космоса”. Ако не си схванал няма как да ти го обясня!

Излитат от Банкя другата седмица.Аре у лево

Така е перфектно, да изядем и изгорим всичко сега, да е качим на Луната, на Марс, да си начешем крастата, тези след нас да умират.

Друго си е да се строят армати, су-та, мигове и калашници, нали? Те нито изгарят нещо, нито стават за ядене...

Вряк-вряк-кудкудяк, ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Марш в Сибир ватенка необразована и нахална

Друго си е Роскомикс да качва туристи на МКС, така краста не се начешва и има в изобилие за следващите поколения. Всъщност за последното военно учение на Руслямска държава е изгорено гориво, колкото за 5000 такива полета и са взривени около 1000 тона снаряди и патрони....

"Капсулата "Дракон", чийто екипаж за пръв път е изцяло граждански"... Калинче, те са били пътници, а не екипаж. Има разлика между двете неща.

в един пътнически самолет се водят екипаж, въпреки, че не участват в управлението....

Нямало е пилоти на Спейс Екс Сами са управлявали полета Браво на пичовете Браво на Спейс Екс и Мъск

Всичко е напълно автоматизирано, както и трябва да бъде. Още тъпи идеи да имаш ?

И шест месеца обучение? Щото всичко е автоматизирано ? Да ви еба тъпаците

Ама ти наистина ли вярваш, че т.нар. космонавти/ пътници са натискали разни копчета и са управлявали космически кораб ? Бахти кретените имало на тоя свят ! Ти и в Дядо Коледа май вярваш ?

Че то всеки може да качи милионер или милиардер, ония си имат кинти и кихат. Но единствено Роскосмос е способен да качи в орбита певец - песните на Рогозин отдавна летят в близкия и далечния Космос и се слушат от Землняни и Извънземни. Както винаги Русия е първа и уникална, а на всичкото отгоре разполага и с най-мощните оръжия и ракети за масово унищожение.

Сатирата ти ;)

Ние сме тъпаци, къде ще се сравняваме с вас - двамата форумни гении.

На тях ако им щракаше толкова мозъка нямаше да са руски дебили. А тва са си най долните идиоти в света. Имаме си и родни идиоти ама като руския дебил няма втори. Вече доказано и на 500 километра над земята

Има космически туристи много години преди тези ,само дето е куче и се казва Лайка.И кучето е изпълнявало соманди ,а тези са се возили като в такси от точка до точка.

Викаш нищо работа - ей-тъй, качваш едни глупаци в една тенекиена кутия и бум - в Космоса ! Дреболии, а ?

От гледна точка на глупаците, те имат толкова общо с полета колкото и един чувал с картофи. Кучето Лайка е било повече космонавт и учен от тия. Тъй, че прав е ...

Имаш ли идея колко ужасно трудно е това ? Роскосмос има 27000 работници. Спейс Х с по-малко от 20 000 ги направи жалки и смешни

Роскосмос има 270 000 работници

Само дето кучето Лайка е пътувало с еднопосочен билет...

_stankow

Роскосмос не може да се сравнява с компанията СпейсX. Роскосмос съответства на НАСА. А за нея работят фирми, персоналът на който, щом ще го броим, значително надвишава 25 хиляди души. За Боинг работят 140 хиляди души, за Локхийд Мартин 114 хиляди и т.н. СпейсX съотетства примерно на НПО "Хруничев" или НПО "Лавочкин".

Този полет проправя пътя за колосални печалби - не само туризъм, а също филмова индустрия, частни иследвания и какво ли не. И лъвския пай на тези печалби ще е за първите успели. Браво!

Малоумник, руснаците другата седмица точно това мислят да правят. Ще полетят в Космоса за да снимат филм. Докато евреина Мъск се занимава с някакви турисчета, и това му било подвиг. пфу.

Е по-чугунена глава от твоята едва ли има. Руснаците безнадежно изостанаха в Космоса. Летят на ракета, проектирана от Корольов преди 70 години. Почти без никакви промени. Оня ден официално обявиха, че прекъсват (след хвърлени милиони) лунната ракета "Енисей", защото е остаряла морално. Тепърва ще правят двигатели на метан (копираме Мъск, май). Тия туристи ги качиха само след като видяха, че Безос, Брансън и Мъск почнаха - та и те да не останат по-назад. Та къде е първенството в Космоса ? Качиха Наука с 10-годишно закъснение, с големи проблеми и едва не катурнаха МКС. Това ли е прогрес ?

_stankow

Фалкон 9, с който летяха тези туристи не е с метанови двигатели, също е на керосин+течен кислород, също както Союз. И също не е разработен за 3 години, разработва се от 2005-та година, първи полет 2018 г. Та 10 години в космонавтиката нищо не са, не се самозаблуждавайте. Старшип също се разработва вече 10 г. и е доникъде. Нито един полет, освен на 10 км с ограничен брой двигатели (3 бр.) и без никакъв товар и с минимално гориво. Да гледаме реалистично на нещата.

Станков, Станков. Другият месец Старшипът прави орбитален тестов полет, само 2 години след като започнаха тестовете. Скоростта на Спейс Х е недостижима. Първата компания постигнала орбитален полет (Фалкон 1) само 6 години след започване от нулата. Само ставни с охлювната скорост на НАСА до сега. Колкото и да не ти се ще - тази компания промени космическата индустрия основно. А ти си тананикай "Земля в илюминаторе.."

Да бе.. Мъск бил евреин, а не Шаломов... Смешник.

Станков, за пореден път настъпваш мотиката. Фалъка лети от 2010-та - "След неколкократни отлагания първият полет е планиран за 16 май 2010 г., но се извършава на 4 юни 2010 година и е успешен" 2018-та полита фалъкн хеви. Много пропаганда има още да изядеш, докато нацелиш истината.

Ти нали си гледал на imax международната станция? Преди 20 години е сниман! Не си мисли че ще направят нещо потресаващо сега руснаците. Те тяхните филми още в соца се гъбаркаха с тях нашите комунисти а те бяха и най верните на режима

Какво се карате, руснаците - американците. Тука Славито с тоя полет цяла предизборна програма направи , та даже и медународна дружба създава. Освен това ще пратим в космоса първото шимпанзе - политик.

_stankow

За съжаление много, много сме далеч от "колосални печалби". От обикновени печалби - също. Общо начинанието МКС досега е струвала на човечеството 150 милиарда долара. 100 милиона от туристи, та даже и 10 полета по 100 милиона не могат да я изведат на печалба. Но въпреки това - трябва да се развива - и МКС, и космическият туризъм.

За русороба печалбата са кинти. Направо в гъза ви бъркат тия пачки. За нормалния човек печалбата е много повече от сребърници бе Юда.

И винаги за долари питат и разпитват :) :) руснаци да бяха ок. Ама то уж българин

Колкото и на соросоиидте и козяците, да не им харесва, но факта си е факт - руснаците се справят по-добре в тази сфера. И стана добре, че тези енттусиасти направиха този полет с Мъск, сега ще стане ясно, че краварските капсули не стават за туризъм и ще има наплив от желаещи за капсулите Съюз. Жалко, че ний тук на юг от Дунава сме все още заблудени и гледаме на запад, а не на североизток където нова Сила се надига. Но Партия Възраждане може да промени всичко, ние имаме намерение и сме способни да върнем България в лоното на Православието, да осводобим страната ни от ЕС, НАТО, ЦРУ, Сорос, Гейтс, Мъск и техния Ковид , да открием урановите мини където соросоидите да се научат на труд и да не позволим на народа ни да бъде манипулиран с глупостите на прогнилия Запад

....в мозъците на чугуните има. На българите от над 30 години вече не им трябвт изходни визи и са свободни да пътуват където пожелаят. И като гледам, не са се юрнали на североизток.

отдясно на ляво имбецил травестит Нигър педал лезбийка

И по средата - ти, надупен и подмокрен....

Дир бг, поне в неделя не споменавайте мъск, гейтс и епъл, защото до изборите чугунитета ще намалее с 50%!

Какво са ти направили едни от най-успешните хора на Земята ? Или ти нарушават люлинския комфорт при мисълта какво те са постигнали и какъв напълно празен и безсмислен живот си изживял ти.

Дори не си струва да ти отговарям. Като не си си направил труда да прочетеш едно сложно изречение, което пък с голямо желание коментираш... Аз не виждам каква е разликата между умно-красивитета и вашите дядовци и баби от червенотиквения чугунитет... Все тая, да сте живи и здрави всичките...

Кво стана бе, разбирач, нали щяха да изгорят, нали всичко измама, никой не е бил в Космоса ? Скоро и леля Пенка ще може да се качи умнико, благодарение на Мъск.

Къде ве, ЛАЙНО?? Качили се по стълбата до втория етаж на плевника. :) Като излязат в реалния Космос, тогава ми пиши - а най-добре от Луната. :) НИКОГА няма да стане.

И сега като пишеш болд си много умен, а ! Къде е "Космосът" според твое Височество ? Кога един полет е космически ? До Алфа Центавър, иначе не се брои, а ? Виждам проблеми с лайната нямаш - явно редовно ти смазват ауспуха

Амантьори от всякъде, и тия балъци дето си хвърлиха парите на вятъра, и оня измислен предпиемая Мъск. Кой знай как са псували Мъск, докато са се клатели в океана и се удили дали ще ги спаси някой. Друго си е с капсулите Съюз, да си кацнеш на някое сухо местенце и да не ти се виее свят или да ти се драйфа, и да не те е страх дали ще се удавиш или няма.

Газ ли пикаеш или анални конвулсии имаш. Или и двете. Няма вече СССР, не разбра ли !

Да ама там дето тия са били целия СССР с всички орки по колхозите не можаха да пратят. Русия след това даже и не си помисля. А това е частна компания на 15 години?! Някакъв си южноафриканец.

Чисти идиоти, хванали се се на въдицата на евреина Мъск. С колко ли кинта са олекнали за тази симулация, а? И сега евреина Мъск се подхилва доволно зад някой ъгъл, а тези остана с пръст в устата. Експерименти, на кого му пука, важното е да идват кинти.

Селския идиот пак се обади. Аман от тебе и тъпотиите ти. Тъп и упорит до последно.

Това беше стара наша идея, която ще реализираме около 2050 година

Всъщност е добре да потърсиш за туристе в космоса ....ще си изненадан .

Туристи возени от космонавти. Никой космически кораб до сега не е летял само и единствено за кеф на клиентите. Така, че - айде няма нужда, който си го може, си може.

_stankow

Никога, абсолютно никога руснаците не са имали такава идея - да изстрелят граждански екипаж без нито един професионален космонавт. Това е опасно и не бива да се прави. Поне единият трябва да е професионалист. Животът на хората трябва да се цени.

това е защото вече си нямат автопилотен Буран.

животът на хората е ценен! За да ги пуснат без професионален пилот значи е достатъчно надеждна системата за да може професионалните пилоти да контролират всичко от залата. Живеем в 21-ви век, няма вечно на системата да и трябва някой да и стои на главата и да и държи ръчката.......

Колко чувала с памперси свалиха от капсулата?

Колкото са качили. Нула или по-малко.

Краварските аматьори преиграха аматьорите на Рогозин

Научи на български език какво означава думата "преигравам" Не си измисляй твои си значения със заемки от руския език. Понял?

Направо преигра с това "преиграха"

Аматьори - космонавти, ама до един са бивши пилоти и военни пилоти. :) Това е същото като на Безос пътуването до горните слоеве на атмосферата. Докато не качат Байдън с деменцията да обиколи три пъти Земята, не можем да говорим за аматьори-космонавти.

Айде пак вряк-вряк-кудкудяк. Аматьори ги прави фактът, че вършат нещо за което не им се плаща. Научи смисъла на думите преди да ги употребяваш.

Явно много тайни пилоти ще да са били. Освен Джаред, който като хоби се е квалифицирал за военен пилот другите са пълни аматьори в летенето.

Путин поздравил ли ги е ?

Предполагам - иначе от цру, фбр и още над 70 агенции няма да спят .

Ма как тъй бе? Ма нали с барути скачали тез хамериканци, бе. Това е невъзможно защото само Великата Россия може да качва "горе" хора. Освен това и всички ракетни двигатели са руски.

"барути" да се чете като "батути" Проклета автокорекция!

Елементално - даже зъ пеуничани ... викналуи с двмътъ архилуси иднъ и джоунс , куиту намирили чиртижити ... кака са параат ракити .

Гейзос да не би да е профи

Много ама много замърсяване на атмосферата за една разходка на някакви си

С метаново-кислородните двигатели Мерлин?

Без зелен водород ??? А баба Грета що трае ?

Бъркаш Мерлина с Раптора. Мерлина си е на RP1 и кислород, демек, чиста нафта.

са люшнали едно голо хорце?

Рушняшките ватници само облизват устни и пикаят газ от злоба! :) :) :)

напикан ли си

и насран ... ама все пак - нещо трябва да се яде .

Е то се вижда, двамата злобари с по - долния, опикати и осрани от злоба!

Русата негърка ми идва в повече ... То бива политкоректност, но това преминава всякакви граници! А има ли гей, следва да попитам?

Познай кой е :)

Аз съм, винаги съм си го знаел

Няма нито един хейтър, който да остави своята следа на колизеума?

Туй щото - уще булгар не е стигнАл.