Коментари - Amazon предлага над 600 000 книги за $10 месечно | IT.dir.bg
назад

Amazon предлага над 600 000 книги за $10 месечно

Amazon представи официално услугата Kindle Unlimited - абонаментно предложение, което срещу 10 долара месечно осигурява неограничен достъп до хиляди книги.

Обратно в новината

Коментари - Amazon предлага над 600 000 книги за $10 месечно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ползвам онлайн библиотека безплатно. с нови издания също, ограничението е,че на 21 дни връщам книгите. не бих дала 10 $ на месец за нещо ,което е безплатно във всяка библиотека в северна америка.

Много пари за нищо. Само за година 120 долара, за 10 години 1200. Реално ако в България някой прочете и 10 книги на английски от амазон е много. И за какво като всички можеш да го намериш и без пари, ако се заинатиш?

Ние изобщо не сме им таргет. Виж, че е само за САЩ. Ако си там и четеш по много има смисъл.

Почти, ама не точно! Качествената литература е основно на английски! Чета доста повече от 10 книги на година и то литература, която не се пиратства, тъй като таргет групата е малка и е непопулярна тематика. Та това, което искам да кажае, генерални изказвания по кояо и да е тема е приравняване на интелекта на изказващият се, с интелект на осмокласник от посредствено училище :-)

Това е просто online библиотека

Реално са станали една голяма библиотека...

Ами Amazon са почнали точно като онлайн книжарница :)

Не е баш така, стойностните заглавия трудно се намират. Или за много пари или пиратски средна работа няма.

Смятай, какъв е дяла на пиратските книги, за да преложат $10 абонамент месечно за 600 000 заглавия....

Дават ти да си избереш да четеш - не можеш да ги дръпнеш всичките в rar нито пък да четеш с огромна скорост. Освен това най-хубавите заглавия ги няма включени в тези 600 000 бройки. Тепърва трябва да убедят големите издатели.

Предлагат се заглавия с толкова нисък рейтинг, че никога не биха се продали иначе, така поне пак ще им вземат бая пари. Американска му работа!