17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах, тези пари са колкото 5 годишен бюджет на руслямската клоака на путкин.

то ако реши да ги изтегли тези пари (не че изобщо е възможно) ще фалира америка ама русия нищо няма да усети

Сега разбрахте ли кой прави пандемията - по печалбите ще ги познаете!

Амазон кърти мазилка, на мъск най успешните продажби бяха ....огнехвъргачки

Безос е истинският бизнесмен измежду първите 4 в америка Гейтс, зукер и мъск са ментаци и подставени лица Последния харчи чужди пари и обещава щастие за всички хаха

От изброените от теб, единствен Мъск е реален бизнесмен: Идея- Реално производство- Продажба- Реинвестиция. Безос е открил дюкян на кюше. Той ПРЕПРОДАВА а не произвежда нищо. Първите клиенти на Безос са българи....купило книга от току що отворения му интернет дюкян за ПРЕПРОДАВАНЕ "Амазон".

Мъск също препродава, да не мислиш че той я измисли теслата или совалката? Я прочети малко из нета, Мъск само наля едни кинти и си купи 50% от тесла наготово А тия кинти му ги дадоха да ги налее

На теб що не даде някой пари, да направиш ракета и е. автомобил? Щом си разбирач ... Или разбираш само от плювалници?

Някои хора направиха много пари.

На печелившите - честито! Безос да вземе сега да нахрани децата в Африка, примерно, че с тез милиарди не знам как живее:-)

Някои хор си мислят, че Безос има сметка с милиарди кеш в банката, който стоят и чакат да бъдат похарчени.

ТОВА Е СЛУЧАЙНО И НЯМА НИЩО ОБЩО С КОВИД. ТОЙ БЕЗОС ИЗОБЩО НЕ Е В СХЕМАТА С ВИРУСА. СЛЕДЕТЕ КОЙ ЗАБОГАТЯВА- ТАМ СА КОРЕНИТЕ НА ВИРУСА. ПРИ КАТАСТРОФИСЕ ЗАБОГАТЯВА НАЙ- БЪРЗО!

Ти не си човек. Ти си гущероподобен от Сириус! Както английската кралица, Тръмп, Путин и Байдън! Вие сте ни завладели и сега се опитвате да ни измамите! Но няма да ви мине номера! НАС не можете да измамите!

Как така Тръмп?! Нали точно Тръмп ви обяви война....на Марксистите?

Пак превод от руслямски "бегемот"

От кой англоговорящ сайт е "статията" за Амазон? Или ДИР.МАЙТАП е огледално копие на руски сайт преведен машинно на български?

Бегемотът е митично животно, споменато в Библията. Behemoth is a mythological beast from the biblical Book of Job Капиш?

Всъщност статията е превод от руски и преводача не е знаел че бегемот на български е хипопотам.

В православното издание на Библията НЯМА хипопотам в текста....упссс Бегемот. Когато се ПРЕпишат статии от чудж източник, трябва да се АНАПТИРАТ на езика и културата на читателите. Иначе е интересен текста в стил: Tres bien баш хорошо!

Има многобройни статии на английски, в които behemoth се слага като определение за Амазон- в смисъл на нещо гигантско. Тоест преводът с Гугъл е от английски. Ако беше от руски, в статията щеше да пише нещо за онлайн търговския хипопотам Амазон. :-)