Американец и двама руснаци пристигнаха на най-безопасното място

"Союз МС-16" се скачи успешно с Международната космическа станция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А преди колко години бяха снимките в холивуд на американците?

Ти кога разбра, че си много зле с главата?

На 10 април 1979 г. в 20.35 ч. московско време от космодрума Байконур, СССР в орбита около Земята е изведен космическият кораб „Союз-33“ с екипаж: командир на кораба Николай Рукавишников и космонавт изследовател българският гражданин майор Георги Иванов.

14 години им трябваше на роскосмос да направят новата ракета съюз. Доникъде са със новата версия на протон. През това време СпейсЕкс изгря и задмина роскосмос по приходи. СпейсЕкс имат Драгън Крю, Фалкон9. РокетЛаб открадна много от пазара на руснаците с изстрелванията на микросателитите.Работата по старшип напредва. Старлайнър има две успешни излитания. Атлас 5 има успешно излитане. Китай и дори Индия напредват с нови разработки. Русия изостава в космоса ....

Ракетата не е нова, а има някои модификации - части преди произвеждани в Украйна са заменени с сега изработвани в Руслямска държава. Това и е основно новото

Американците може и да са ходили на Луната, но със сигурност са забравили пътя до там.

Аз също съм ходил в Невада, дефакто може да кажа смело и на луната Хихи

Край нямат лъжите относно това, че руснаци ходят в космоса, и се чувстват като у дома си там. Край нямат лъжите, че руснаците ходят в космоса със собствени ракети. Тия двамата на са никакви руснаци. Туй са Хамериканци под прикритие. Разберете, веднъж за винаги, само Хамериханците са ходили в космоса. Само Хамериханците произвеждат ракети които ходят в космоса. Те дори имат ракети с които ходят и извън космоса. Само Хамериканците са ходили на Луната. Те между другото и са я колонизирали тая Луна, и никой няма право да ходи там освен тях. Хамериканците са номер 1.

Американците може да са ходили даже и извън космоса, но само севернокорейците са ходили на Слънцето...

абе американеца май носел някаква кутийка

Няма станция и космос. Лъжат ни

И зеята е плоска, нали?

Безопасно но няма парк планина като при нас

Най-безопасно ама друг път, достатъчно е станцията да се спречка на пътя на един метеорит с висока скорост и гледай какво става.

Мани, не го виждам човечеца с тези пианици ахахах

Иван Вагнер ли? :)

И германец ли има там?

Не е германец, а "руснак"- потомък на германските ракетостроители начело с Херман Грьотруп направили тази ракета през 1945-65 г., с която сега летят до МКС. Самият Гьотруп е получавал 3-4 (три-четири) пъти по-висока заплата от шефа му Корольов, както и повечето германски инженери. Грьотруп е стар и се прибира в Германия, но повечето германци с тези заплати и подарените им рускини цели хареми остават в СССР. И сега доста народ в бившите им секретни градове носят германски фамилии.

Скоро имам чуството, че и в новина за разцепване на фотон ще вплетат короната.

Клипчето със скачването изглежда около 200 пъти по-автентично - от аналогичните шейсетарски клипове с умалени Аполо моделчета на фона на рисувани кратери. :)

Фалшиво е бе. Такъв малоумен експерт като тебе как не забеляза, че няма звезди.

Няма как да знаем колко е истинско. Но поне не изглежда твърде фалшиво, това казвам. Докато цялата Аполо фото и видео "документация" е обидно, безумно фалшива - дори от километри да я гледаш. Нещо, което трудно е можело да заблуди дори деца през 60те, сега 50 години по-късно вече може да залъже само пълен имбецил без капка обективизъм. Но ето, че хора като вас се кълнат в нея и отказват да си свалят капаците докато не се претрепят напълно. Срамота. Че сигурно и деца имате.

няма такива неща. земята е плоска. Тия ша ми говорят,че са на разстояние София-Русе по правя линия над земята. 400 км.

Плоска ти е главата.

Марш обратно в клиниката бе. Как не те мързя да си нащракаш 18 плюса посред нощ преди още и половината от 18 да са ти видели поредното бръщолевещо послание. Да беше само обсесивно-компулсивното ти разстройство за лечение как да е, много ти се събраха та без лоботомия едва ли ще мине.

Ако само нормалните знаят, че "Аполо е лъжа", жалко за цивилизацията ни! Само 5-6 човека нормални, а останалите над 7 млд. - луди! Значи равносметката е: цялата научна общност са луди, а един журналист, един дето дебне по форумите статии за "Аполо" и още 3-4 никому неизвестни субекта са нормалните на този свят. Тежко ни!!!

Ей, не спряха да се опитват да те излъжат! Ама теб никой не може да те излъже, нали! НАСА се опитват да ти вземат парите, ама ти не се хващаш на лъжите им! Браво!!!

След 2-3 седмици ще стане ясно дали е безопасно (откъм китайския вирус) това място.

Доналд кинти каза, че вирусът е китайски ?

какво високо ниво на обсъждане на техническо постижение !!!!!!!!!!! саммо дето още шопа не е казал- те такова животно нема

Добре, че ми свириха тези комуняги....

Като се върнат и установят, че само те са останали, а цивилизацията е изчезнала, и няма да имат и имунинет, ... не са за завиждане ... дано им пускат сутрин в 8 да гледат някой щАБ ;)

Това е само привидно.Американецът не е в безопасност.

Най-безопасното място друг път. Макар да се говори, че се подмладяват. От липсата на гравитация им се скапват кости и зъби. И стават кекави и после не могат да ходят. Нищо че уж тренирали всеки ден там. Пак от липсата на гравитация там се носело капчици повръщано. Макар и в космоса, ще живеят малко като в затвор. Предполагам, че в началото ще се кефиш на липсата на гравитация. Но ще ти липсват сумати малки неща. Например да се изкъпеш.

Дрънкаш пълни глупости.Почети повече научно-техническа литература и не пиши.

Да не говорим когато трябва да се ходи в нужника

А в станцията разрешено ли е да подпръцква?

Груди, разрешено е. Но после трябва да си проветриш!

Космоса част от света ли е?

Да, всичко е част от света.

Sixteen

Не е сигурно!

Ганьо пак всичко знае.

Напълно прав е. Някое непредвидено силно слънчево лъчение и могат да си заминат. Има и радиация.