Коментари - Американската армия е започнала тестове на кучета-роботи, оборудвани с малки оръжия | IT.dir.bg
назад

Американската армия е започнала тестове на кучета-роботи, оборудвани с малки оръжия

Тестовете отразяват нарастващия интерес на армията към малки роботизирани безпилотни наземни системи за военна употреба

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Американската армия е започнала тестове на кучета-роботи, оборудвани с малки оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фьодор нека само се върне от космоса, ще им разкаже играта на тия...

съм измислил контра робот. Котка робот. Кучето няма начин да я подгони...

путинофилията тука газ пикае! ем кажете на главната си путин и вие да си направите нящо такова бре! че види се вашта мечка ич я нема! :)))))))))))))))))))))))))))))) ама първо вижте там да си направите някой и друг процесор! или пък да си ги купите от Китай! :)))))))))))))))))))))))))))) ама гледайте да е по добро производство! :))))))))) че инак Китайската работа .... :))))))))))))

Запада не може да смогне да произведе снаряди. Един струва на Русия - 600 долара, на запада 6000. Уондървафлите разбити на ОТАН са в изложба на Червеният площад. Русия прави ядрено учение, скачащите Макрон и Камерън им се наложи да си дърпат простотията обратно. На фронта ФАБовете летят денонощно и зариват укроминдилите и наемниците на НАТО. Русия тества нови системи за Радио-електронна защита, ракетите също си летят. Ланцет дроновете са автоматизирани с ИИ. Избират сами цели по приоритет. Тестваха успешно при унищожаването на поредната пейтриът бангия Охотник дрона, който няма аналог нито по размер и боеприпаси, нито по радиолокационни системи. Армията им расте прогресивно. На месец само един от заводите плюе 140 танка. Запада преко сили за няколко месеца 50. Това е истински военен конфликт. Не програмирано пърчене на ОТАНски миндили. Руската пропаганда се оказа сто процентова истина. Колкото и да се пънете мърши сороски.

В Русия има един единствен завод, който произвежда танкове - Уралвагонзавод. От там излизат между 25 и 40 танка на месец. Същата бройка се утилизира в Украйна за 5-8 дни. Ланцета няма ИИ, има глава с топлинно насочване, лети със 100-110 км/ч и има случаи на свалени с леко стрелково оръжие. Айде няма нужда, а? :)

Западът ти ги продава за 6000 долара, бе глупчо дръглив. Ако иска може и да ги подарява където трябва. Колко сте елементарни рашистите.

пез патрул, затова облъчват децата от малки да вярват на подобни щуротии

За великите Краварски технократи. И. ЕМ. ПИ. Оправяйте са. Хахахха

първото такова, попаднало в ръчичките на руските хакери, и цялата глутница ще се обърне срещу производителите си :)

Да, да, сигурно... От както започна войната, "великите" руски хакери не са успели да направят нито един пробив в компютрите на украинското правителство. В началото на войната Майкрософт поеха цялата правителствена мрежа на Украйна на техния облак и блядовете абсолютно нищо не могат да направят.

я се пипни отдолу че имаш контракции и памперса е пълен

Тва ти се иска. Реално ги отпраха до степен, че гледаха в реално време специално написаният софтуер за управление на действията на НАТО и Украйна. Ма докато гледате Нова и БейТиВи няма как да имате реална представа за нещата. Джокерът от ДНР редовно публикува от две години как се гаврят Руснаците с ОТАНските технологии, да не говорим, че има женки от Украйна хакерска група Бернини, която работи за Русия. Ма чекай перемогата и вервай в технологичното превъзходство на Краваристана и губерниите му.

баш M$, дето от 40 години не могат да си оправят бозата да работи като хората, ами постоянно я кърпят, са ти ултимативното мерило за кибер-секюрити... :)

Така е за това се докараха до смях с унищожен флот от дронове, хиляди танкове като консерви пак от дронове, не знам остана ли рафинерия здрава от среща с дронове, а да не говорим колко летища загубиха дори самолетите си на земята пак от дронове. На ясно съм че в руската пропаганда стават чудеса но реалния живот е различен

никой не би се поколебал да употреби атом... (а и по кучкарите де...)

То атом имат и всички останали..... А укрите имат ''мръсни бомби''..... едно дронче с 10 кг с пепел от ядреното хранилище и Крим става Марс.....

А видяхте ли руските кучета?

да не те е уапало некое та квичиш като краварско куче робот

Лъжат ви безобразно! Изделието е добро, но цената не е тази!

Избран е скучен клип. Инстаграм е пълен с далеч по впечатляващи демонсстрации с много по-сериозни оръжия. Може да се види как това чудо влиза в река и излиза от другия ѝ бряг ходейки по дъното, както и как пробива леда, за да излезе след като е пропаднал в заледена река. Австралия също експериментира с подобни роботи, по-лека версия, прави го вече над година, дори вече се използва в градски условия. Пускат го напред при случаи с агресивни и въоръжени престъпници барикадирали се в домовете си. Въоръжен е с лютив спрей или сънотворен газ, който робота пуска под формата на граната. Има и още по-олекотена версия, която успя да надбяга австралийска бегачка.

Следваща стъпка, ще е "натискането на спусъка" да се повери на някаква автоматика, дето я различи кой кой е, я не особено.

Като ги знам к'ви са джинджинери... най вероятно операторите ще са първите жертви. Приятелцки огън, нищо ново за тях....

Над 75 хиляди долара базов модел. Какво ще направи това роботче като му свърши батерията

Ако навлезеш в диапазаона му ( 10 кв. км ) няма как да разбереш, защото вече няма да си сред живите.

СТАРАТА ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ....ПОСТАВЯТ НОВА И ПЕСА ПРОДЪЛЖАВА ДА СТРЕЛЯ.....

В интернет има брутални тестове с тази машина. Чак ти става страшно, като видиш на какво издържа. Блъскаха я с пикап, търкаляха я от хълм, стреляха по нея с револвер, после и с пушка. Изправя се гадината и продължава. Всичко хубаво, сямо някой да ни ѝ постави повече искуствен интелект от необходимото.

Позлваха Иемпи. И ние ще ползваме срещу фашистките роботчета на елита.

Колко му държи батерията на тоя телефон?

Може да бяга с 3 м/ сек. в продължение на 3 часа и 15 минути с 9 кг въоръжение на гърба си.

Е малко ли е? Ти можеш ли да пробягаш 35,1км с товар 9 кг. за 3часа и 15 мин.?

Единична цена - пет милиона на парче. При покупка над 100 - може да падне и до 4.

така е руските орки са без пари

путин се е погрижил, купил си е мобилни екарисажи, така по-евтино му излиза бойната единица, а нема да ги връща 5000 километра на майките им

Май си от тези, които коментират без да четат. В статията си пише - бройката струва 1600 долара.

се знае отдавна че краварите приказват за големи оръжия,а винаги се оказват малки,а сега и кучета роботи правят с малки оръжия,та ако роботчето се сбърка поне по малко вазелинче да ходи за стопанина му

Така е не е като руслямските кучета "нинджи" от Али експрес

Краварите разбрахме какво правят. Кажи сега свинарите какво са направили :)))