Американски изтребители "изстреляха" 103 дрона

Три изтребителя F/A-18 Super Hornet пуснаха ято от дронове във въздуха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извадихме огромен късмет, че Западът разпердушини ССРР без един изстрел и ни подаде ръка да се измъкнем от болшевишкото блато. Днес основателно се гордеем, като част от най-качествения живот на планетата. Чака ни само благоденствие и радост от един високотехнологичен, щастлив и прекрасен живот. За недоволните е добре да си припомнят, че който не работи - няма да яде.

Малката подробност е, че новината е от преди повече от 1 година - Януари 2017 г.

Утре очаквам лъжливите ватенки да напишат че и те ЩЕ разработват подобно нещо. Разбира се ще пуснат и мултфилм. Ще, ще ....

Там където комунизмът е налазил и трева не расте.

Там където е стъпил руски ботуш и трева не никне

Руската ПВО система С400 ще ги свали веднага след като ги засече. Дронче няма да прехвръкне. Само да има време да презарежда ракетите.

Това бетер кокошка бе, селски!

Интелигентността си личи отдалеч - по ракета на дронче, нъл тъй?

Бе с 20 милиона можеха да направят училище или да открият начин за събиране на боклук с тия дронове. Ама нейсе.

където краварски и европедалски ботуш на НАТО-ПУТО е стъпил, трева не никне! Както стана във Виетнам, Ирак, камбоджа, Йемен, Сомалия, Либия, Сирия, Лаос, Корея, Египет, Сирия, Крайна, Югославия и къде ли още не..Където лудите говедари донесоха педокрация с крилати ракети и бомби с обеднен уран:)

За простите еврокенефи козяци и прочие краварска сган да ги светна нещо:) Лудите говеда разработват тези дронове, за да се пробват да противостоят на ултрамодерните руски ПВО комплекси като С-350, С-400 и новия С-500.....Целта на този облак от дрони е, да проникне успешно през плътното ПВО предназначено да сваля краварските крилати ракети, балистични ракети, дронове и летящи щайги като Ф-22 и Ф-35. Да....само дето лудите говеда са закъснели С ТАЗИ ИДЕЙКА, С НЕКВИ СИ БЛИЗО ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ!!! Руснаците отдавна, много отдавна имат такива комплекси като «Ранец-Е», демонстриран още през 2001 година, който представлява микровълново оръдие което изпича електрониката не самолетите и крилатите ракети..А какво остава за някакви минятюрни дрончета с радиоуправление....А да не говорим, че сега руснаците имат още по модерните комплекси за РЕБ Красуха 4 , Автобаза, и т.н Които не само могат да свалят противниковите дрони, но и да поемат контрола над тях и да ги насочат обратно срещу лудите крави. Така както стана в Иран, когато с съдействието на руската система за радиоелектронно подавяне Автобаза, беше призимен в Иран краварския стелт дрон Lockheed Martin RQ-170 Sentinel, на стойност няколко милиарда долара.....Иранците след това се хвалеха пред целия свят с него:) естествено руснаците след това са го изследвали основно:)

СъвеЦките малоумници, най-големите малоумници!

"Въднъж пуснато, ятото започва да работи като единен организъм, който има способности сам да взема решения, съобразени с конкретната обстановка. Ятото няма лидер, а някои дрони могат да се отделят от останалите, за да изпълняват по-специфични задачи." Сега разбирате ли защо ви говоря за борба срещу Изкуственият Интелект? И срещу кой Изкуствен Интелект? Къде Замислен-ия да обясни как Човекът не можел да създаде това, или онова?

Абе расте ама я няма щото поданниците яко "жрут траву" !

Такива слабоумия и волен по алфа не дрънка!

Интересно, у вас на двора у село трева имате ли и ако имате, как ли е оцеляла след толкова години комунизъм? Или си я сял след това? Начи може имаш евроатлантическа трева, носител на евроценности! Ми дай малко и аз да си сейнем некоя саксия, че тия комунистически цветя вече ми омръзнаха...

Що не се обадиш на Путин и да му наредиш да напада? ... С този плам и огнени слова от теб би излязъл идеален политпросветчик в магаданския партиен клуб.

И ние рускаците скоро пуснахме един дрон, за съжаление катастрофира на първата минута.

То и ти на хартия се водиш българин, ама реално нещата са други. Та същото е и със супер - дупер спецификациите на оръжията, за които говориш...

...за да изпълняват по-специфични задачи.... Да изхвърлят насраните пампериси на пилотите!!!

И за какво им е да го изследват този дрон бе, ватник миризлив? Нали имат съвършени оръжия, както си обяснил? Бягай пий един бояршник и хапни един огурчик.

Трябва половината да ги обучат от демократическата партия, останалите да ги обучат републиканците, и да ги пуснат пак

Европедалските фаготи! Най-големите педита в света!

Хаха за себе си олигофрена ли говориш? Да отива ти да си дебил:_)

А сети се ве кат истински федал недоклатен АНАЛитик:) Олигофренио като тебе, освен да се нАКват нищо друго не може да им роди болния гъз:) Сети се федеррас, за какво се изследват противниковите оръжия, а това е за да се намерят ефективни контрамярки. рзбра ли ве нАКАния федерас :)

За супед пупер дупер краварските Ф-22 и Ф-35 ли говориш?:) На които при първия лек дъждец им пада стелт боята ли?:) На които им се палят двигателите, кислородната система не работи, а катапулта троши вратъ на пилота?:) За тях ли говориш? Или за това как не им работи радара, шлема е тежък и претова мозъка на пилота с полетна информация,или говориш за микропукнатините по корпуса им?:)

Е какво да се обаждам:) Човека достатъчно успешно се справя и сам:) Като гледам не Русия, а Краварника нападна Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Йемен, Сомалия, Виетнам, Либия, Лаос, Виетнам, Корея,Камбоджа,Гренада и т.н:) Путин е човек на мисълта, и е рационален до мозъка на костите си..За какво му е да напада! Лудите телета са достаъчно тъпи и сами да се обесят, Путин просто ще им отпусне още малко от въжето намазано с лой:)

При кравите катастрофират и се взривяват цели ракети, и се размазват самолети на квадрат! Ти за дронче ще ми говориш!

изтреляните дрончета ще могат да правят кобрата на Пугачов, когато съвета на старейшините на ятото реши да я направят ..

"Новината" е от 2016-та..